• 10 års jubilæum blev fejret med et brag af en fest

  I forbindelse med klubbens ti års jubilæum, var det planen at lave den vildeste fest, vi nogensinde har lavet, og man må sige at det lykkedes :D

  Dagen startede til frokost med udendørs barbecue i solen, hvor kokke diskede op med helstegte pattegrise og lam. Flere hundrede mennesker var mødt op for at ønske tillykke og fejre den store dag. Efter spisning stod den på masser af spændende amatørkampe i det til dagen opsatte bur og bølgerne gik højt i et par timer, inden folk kunne gå hjem til en lille pause og skifte tøj inden gallafesten om aftenen.

  De røde løbere blev rullet ud, fotograferne ladede batterierne op og folk trak i deres fineste tøj i dagens anledning. På trods af lidt regn og blæst i starten, kom festen godt fra land og lagde ud med flere kampe i buret. De “lokale” helte fra Team Grind, klubbens MMA hold, tog sædvanligvis i mod et par hårde udfordringer og imponerede endnu en gang med flotte resultater – mere om disse kampe bliver postet her senere :) Desuden gik vores receptionist/bokseinstruktør Ronny Christensen igen i ringen og vandt på KO i en flot kamp.

  Der var desuden et par “galla-kampe” på programmet. Kári Gunnarsson, klubbens BJJ instruktør gennem mange år, kæmpede i jakkesæt mod Daniel Reid fra Skotland. Christian Graugart, der sammen med Carsten Ettrup ejer klubben, havde efter ti års pause fra buret, comeback i en opvisnings MMA kamp mod Christian Ifversen, der var et af CSAs allerførste medlemmer.

  Højdepunktet var dog, da Osama Samsam, et af de mange unge talenter fra juniorholdet, kæmpede en intens MMA kamp mod Christian Colombo og vandt på armbar i anden runde.

  Efter kampene blev buret omdannet til en lækker lounge, DJen fyrede op for dansegulvet og så var der ellers fest hele natten og morgenen.

  Tusind tak til alle de mange, der kom og fejrede vores jubilæum!