• 3 CSAer til DM i Vægtløftning

  3 CSAer til DM i Vægtløftning

  DM
  Den 16. april er der B-DM i Vægtløftning i Kalundborghallerne.

  Hele 3 atleter fra CSAs CrossFit gym (Crossfit2400) stiller op. Suleman Benn Arshad, Tobias Melton og Stine Bendix Hansen. De stiller op for AK Atlas, da vi ikke selv har Licens, og får på dagen hjælp af Cheftræneren  i AK Atlas Frank.

  Sule er de fleste bekendte med. Han er for nyligt blevet underviser på de sene torsdagshold, hvor han deler rundhåndet ud af både tunge tekniske løft, men også masser af lange wods og cardio. Sule har arbejdet længe for at blive klar til DM. Sule starter en god konkurrence sæson ud med DM i vægtløftning, som følges op med en masse Crossfit konkurrencer.
  Tobias Melton er en gammel kending, som tidligere har stillet op i Crossfit konkurrencer, men nu også skal afprøve sine evner i vægtløftningen. Tobias har været fast inventar de sidste par år i Crossfit2400, og vi er spændt på hvad han kan udrette til DM. Tobias har deltaget på vores Vægløftnings hold fast hver Mandag og Onsdag kl. 19, det sidste stykke tid, og har udover også selv lagt kræfter i ved siden af.

  Vores Onsdags receptionist Stine er tredje og sidste deltager vi har med. Hendes træning har været meget lig Tobias, og hun har lige såvel også primært holdt den inden for Crossfit konkurrencer indtil nu. Vægtløftningen skal prøves af, men Crossfit konkurrencer er slet ikke lagt på hylden, og ligesom Sule, er der flere Crossfit konkurrencer på skemaet efter DM.

  Er du interesseret i at høre mere om de kommende konkurrencer, så følge med her, og husk vi har vores første konkurrence trænings event den 5. maj.

  Hvis der er nogen der vil ud og heppe til DM foregår det i Kalundborghallerne, J. Hagemann-Petersens Allé 11, 4400 Kalundborg.