• Kickboxing: Andreas Helvig Hansen K-1 debut

  Andreas

  Vores Kickboxing Junior instruktør Andreas, havde i lørdags sin debut ved stævnet Odense Fight Night.

  Andreas er netop hjemvendt fra en måneds trænings lejr i Banchamek Gym i Bangkok, Thailand. Banchamek Gym ejes af Buakaw “Sombat” Banchamek (tidligere kendt som “Buakaw Por Pramuk”), Buakaw er nok den mest berømte thailandske kæmper på den internationale scene. Så Andreas var ivrig for at komme i ringen.

  MMAdk beskriver kampen således:
  “Bantamvægt: Andreas Helvig Hansen CSA.dk Vs. Zahak Babakarhel Fightgym.dk

  1. runde: Masser af sparkudvekslinger lige fra starten. Zahak prøver med flyvende knæ og axe kicks, hvor Andreas svarer igen med slag og spark til krop og ben. Tæt runde, som gik frem og tilbage.

  2. runde: Zahak starter stærkt med hårde spark sat op af boksekombinationer. I clinchen får Andreas sat en håndfuld knæ ind. Andreas bliver presset op mod buret og Zahak lukker op for angrebet.

  3. runde: Der bliver byttet low kicks og knæ i clinchen i starten af runden. Zahak begynder at finde timingen og sætter spark op med slag. Andreas får dog vendt presset i slutningen af kampen.

  Resultat: Zahak fra Fightgym.dk vinder på dommerstemmerne 2-1.”

  Rigtig flot debut af Andreas som har fået en masse erfaring med hjem, erfaring som er vigtig i processen for konstant at udvikle sig som atlet. Vi er sikre på, at Andreas komme tilbage endnu stærkere næste gang.