• Boksetræning, der er plads til alle! :)

  boksetræning

  I en lang periode var CSA.dks boksetræning forbeholdt vores kæmpere. Derfor har det ikke været udbredt blandt de mange nye elever, som de tre andre kampsportsmuligheder i vores klub. Dette har dog i den grad ændret sig! Siden vi fik et nyt hold, der henvender sig til både begyndere og øvede, har boksning virkelig indtaget en ny plads på landkortet.

  Flere af dem, der normalt træner på kampholdet med Poul Duvill, har den seneste tid trænet med på Ronnys hold også, og der er en masse at lære, selvom niveauet kan være forskelligt blandt gruppen af deltagere. Der er en god kombination af cardio og teknik – og endog lidt sparring for dem der har lyst, så alle kan gå gennemtrænet hjem.

  Vi har spurgt Ronny, hvad han selv har af planer med sit boksehold.
  ”Først og fremmest er det jo et intro/øvet hold så det er vigtigt for mig er at skabe et godt boksetræning forløb for den enkelte. Folk er meget forskellig, nogle starter fra bunden hvor andre har noget erfaring med fra andre steder. Det er vigtigt at se på hvad den enkelte har brug for og samtidig lave undervisningen spændende og varieret. Den skal følge op på det, eleverne har brug for at forbedre og selvfølgelig skal det blive ved at være sjovt.”

  Hvad er der størst opmærksomhed på? Teknik, cardio eller sparring?
  ”Når det nu er intro/øvet, så ligger det største fokus på cardio og teknik. Men jeg prøver også at tage hånd om dem, der har lyst til sparring, så de får en god indkørsel til det og dermed en god opevelse når de engang prøver kræfter med kampholdet”

  Du kæmper jo selv, er det en fordel som træner?
  ”Jeg tror helt sikkert det er en fordel at jeg kender følelsen af at være i ringen og den boksetræning der ligger bag. Så kan jeg nemmere hjælpe folk på rette vej, hvis de har lyst til at komme i ringen en dag.”

  Gør du noget ud af at sende dine elever videre eller er det noget du holder øje med hvis man selv udtrykker ønske om det?
  ”Til dem, der siger de gerne vil videre på kampholdet prøver jeg at fokusere deres træning og være sikker på at de har det, der skal til og ved, hvad det indebærer, så de ikke går op og får en dårlig oplevelse.”

  Kig endelig forbi Ronnys intro/øvet hold, hvis du overvejer at prøve kræfter med boksetræning. De træner hver tirsdag, torsdag og fredag kl. 17 samt mandag og onsdag kl. 20. Man møder bare op, der er plads til alle! :)