• Brazilian Jiu Jitsu: Flot resultat til NAGA Europe Championship i Paris

  I weekenden tog en gruppe af klubbens Brazilian Jiu Jitsu kæmpere turen fra København til Paris for at kæmpe i en af Europas største turneringer, nemlig NAGA Europe Championships.

  Med over 700 deltagere, var det lang dag, hvor der blev kæmpet fra kl. 10 om formiddagen helt til kl. 22:30 om aftenen. Klubben havde et bredt udvalg af børn og voksne med på alle niveauer, og det blev virkelig en god dag for os.

  Junior holdet stillede op med syv mand – seks af dem i ekspert divisionen, den sværeste af dem alle. Her blev det til hele seks mesterskabsbælter, to guld medaljer og en sølv.

  For de voksne viste vores instruktør Kári Gunnarsson vejen, da han bl.a. submittede to sort bælter på vejen mod 1. pladsen og endnu et bælte til holdet. Kasper Lovin brillerede i lilla bælte divisionen og måtte kun se sig slået knebent i finalen. Liam Ralph holdt statistikken og hev guldet hjem endnu en gang. I blå bælte divisionen tog Glenn Christensen en flot sølv medalje og Rolf Kaufmann gjorde ham kunsten efter i no-gi turneringen. Vores gæst fra Norge gennem de sidste par uger, Simen Raudstein, tog bronze i sin division efter mange hårde kampe.

  Se flere billeder fra turneringen her!

  Alt i alt et fantastisk resultat for vores Brazilian Jiu Jitsu hold, der nu har sat kursen mod DM og EM i de kommende måneder.

  Har du selv lyst til at prøve Brazilian Jiu Jitsu, så kig forbi på et af vores intro hold :)

  Brazilian Jiu Jitsu