• Brazilian Jiu Jitsu: Nye Europamester i CSA

    Det blev til tre medaljer ved Europamesterskaberne i Brazilian Jiu Jitsu i Portugal, sidste uge. Efter mange skader og sygdom, lykkedes det alligevel vores lille hold at gøre sig gældende på den store scene i en af verdens største turnering med næsten 2500 deltagere.

    Varaporn Poorisrisak var fire kilo under sin vægtklasse, men kæmpede sig alligevel med tre gyser-sejre frem til en flot guldmedalje. Christian Graugart deltog i master divisionen (+30 år) for brun bælter og endte efter to sejre i finalen, hvor han kunne indkassere en sølvmedalje efter et nederlag på point til vinderen af den åbne vægtklasse. Mack Promanee var ude på dybt vand og måtte efter en sejr i første kamp, se sig slået mod en dygtigere modstander i semifinalen, hvilket udløste en bronzemedalje.

    Lars Pedersen, Jonas Kabels og Jacob Mortensen gjorde alle en fantastisk indsats, men nåede ikke podiet denne gang. Vores guldvinder fra sidste år, Lars Roskær, fik desværre en slem influenza, og måtte, trods favoritstatus, tilbringe sin tur til Portugal i en seng.

    Alt i alt et rigtig godt resultat for klubben – vi ser frem til at prøve og gøre det endnu bedre næste år :)