• Brazilian Jiu-Jitsu: På gensyn og velkommen til 2 x Christian

  Brazilian Jiu-Jitsu: På gensyn og velkommen til 2 x Christian

  Som de fleste sikkert allerede ved, så har Christian Graugart planlagt at fortsætte sine eventyr på Saint Barth omkring 1. november med familien.
  Graugart stopper som fast hold instruktør efter aftenens undervisning, det betyder dog ikke at Christian ikke fortsat vil komme i klubben og både træne samt undervise i det omfang han kan.

  Christian har bygget BJJ op helt fra bunden i CSA og har været en af grundstenene i CSA. Graugart er meget vellidt blandt medlemmerne samt har været meget social i CSA både på og udenfor måtten.

  En stor tak til Christian Graugart for ALT hvad han gjort for klubben, vores medlemmer og venner. Vi vil dog så vidt det er muligt stadig forsøge at få Graugart til at kigge forbi når lejligheden byder sig, så på gensyn samt al held og lykke på Jeres vej.

  C&C2

  Vi har forsøgt at gen-splejse Christian Graugart, men da det desværre ikke viste sig muligt, har vi ledt efter en afløser der kan løfte den kæmpe opgave som Graugart har gjort i gennem alle disse år.

  Det er derfor med stor glæde at vi vil byde velkommen til Christian Ifversen, som efter nogen måneders overvejelser har sagt ja tak til at at løfte opgaven efter bedste evne.
  Ifversen har trænet i CSA siden klubbens start og er også BJJ sort bælte. Vi er sikre på at Christian vil videreføre den helt særlige ånd der kendetegner CSA samt sikre at vi fortsat holder højt teknisk niveau.
  Christian Ifversen vil holde et info møde mandag den 5. september, hvor der vil være mulighed for Q&A med Ifversen, så mød op og byd velkommen til Christian Ifversen.

  C&C