• Brazilian Jiu Jitsu: Stor succes for CSA i Paris og Hillerød

    I weekenden var 15 kæmpere fra klubbens Brazilian Jiu Jitsu hold en tur i Paris, for at deltage i en af Europas største turneringer, NAGA. Det var en rigtig god weekend og resultat mæssigt endte det også rigtig godt med seks guld-, tre sølv- og fire bronzemedaljer.

    I ekspert divisionerne vandt Christian Graugart og Fernando Moya guld i hhv. no-gi og gi, og kunne tage et par tunge mesterskabsbælter med hjem. Jaanis Hundt havde en lang dag på kontoret og tabte kun en enkelt af sine ti kampe, hvilket blev til en guld medalje i no-gi og sølv i gi. Juniorerne Mack Promanee og Jonas Kabels kæmpede i ekspert divisionerne for deres aldersklasse og gjorde en fantastisk indsats, der resulterede i to guld og en bronze til de to unge talenter. De “nye” på holdet, Søren Møller, Jacob Mortensen og Frederik Bjørlie tog også medaljer i hvidbælte divisionerne, og viste stort potentiale for fremtiden. Lars Roskær kom på en hård opgave i senior divisionerne og endte med en sølv- og en bronze medalje. Kári Gunnarsson, Kasper Lovin og Thomas Jessing måtte, efter nogle hårde kampe, som de eneste tage hjem uden at have nået podiet denne gang.

    I Hillerød tog et lille hold på tre kæmpere samme dag til en begynderturnering. Varaporn Poorisrisak, der vandt guld ved Scandinavian Open sidste weekend, gentog bedriften og tog endnu en gang første pladsen i sin vægtklassen. I den åbne vægtklasse fik hun – som den letteste pige til turneringen – bronze. Seppi Smits debuterede i BJJ og hev en flot bronze medalje hjem i sin første turnering.

    Alt i alt en stor succes for holdet, der har sidste træningsturnering næste weekend i Sverige inden den står på restituering og finpudsning af teknikken inden EM i Portugal til Januar.