• Brazilian Jiu Jitsu: Storsejre til CSA.dk i weekenden

  Det var en travl weekend for CSAs Brazilian Jiu Jitsu hold, der deltog i turneringer både i Tyskland og Sverige. Det blev en hæsblæsende afslutning på sæsonen for klubben, der efter mange intense og spændende kampe kunne træde øverst på skamlen rigtig mange gange i de to turneringer.

  10382118_10102562096200531_6261264032763175157_o

  Ti kæmpere var fløjet til Dortmund i Tyskland for at deltage ved NAGA turneringen. De tre juniorer der var taget med lagde ud med at vinde fire ud af fire mulige 1. pladser, her af to i ekspert divisionerne. Vores no-gi instruktør, Kári Gunnarsson, kæmpede i kombineret sort- og brunbælte bælte klassen nåede efter tre sejre til finalen, hvor han, foran på point, måtte tappe til en armbar og inkassere en sølvmedalje. I gi turneringen tog han dog revanche og submittede begge modstandere, så han kunne tage endnu et mesterskabsbælte hjem.

  brazilian jiu jitsu

  I Helsingborg kæmpede flere juniorer samt et par af de voksne til Fenix Brazilian Jiu Jitsu Tournament. Martin Staugaard, der er i gang med et fantastisk vægt tab projekt og har smidt over 13 kg allerede, vandt sin første guldmedalje med to, store point sejre. Med medaljer til alle de andre juniorer endte CSA.dk – traditionen tro – med at tage trofæet hjem for bedste junior klub.

  foto (1)

  Tillykke til alle weekendens vindere:

  GULD: Martin Staugaard, Kári Gunnarsson, Hugo Glorieux, Daniel Nordskov, Martin Thrane, Jakob Esbensen.
  SØLV: Lucas Aagaard, Kári Gunnarsson, Darmin Catak, Simon Grützmeier.
  BRONZE: Villads Winton, Emil Holler.

  Har du lyst til at prøve Brazilian Jiu Jitsu, så mød op til et af vores mange intro hold og træn en uge gratis :-)