• Carsten hjemvendt fra VM og træningscamp i Thailand

    Efter VM i Bangkok tog Carsten Ettrup i december måned på trænings camp (præcis ligesom i 2009) til Tiger Muay Thai & Mixed Martial Arts i Phuket, både for at træne samt for at søge ny inspiration til træning og undervisning. Muay Thai træning er verdensklasse hvilket vist ikke kommer som den store overraskelse når man ser på Tigers dygtige og professionelle Muay Thai træner stab!

    Denne gang var der et par af de helt store MMA stjerner i Tiger, Jake Shields og Roger Huerta som begge er kendt fra blandt andet UFC samt rigtig mange andre BJJ sortbælter. Netop fordi der var så mange “kendte” i Tiger, var det også en meget varierende undervisning af højt teknisk niveau fra de forskellige gæste-instruktører som underviste i den daglige træning, specielt Marcos “Santa Cruz” Oliveira undervisning var rigtig god, han underviste i Brazilian Jiu-Jitsu og wrestling modificeret til MMA, Oliveira har kæmpet brydning på højt niveau i USA hvor han også trænede med ATT, idag underviser han i den kendte Abu Dhabi Combat Club og har netop vundet finale pladsen og skal kæmpe om titlen som ADFC Heavyweight Champion.

    Så skynd jer at kom til træning, så i ikke går glip af alle de sprøde trænings tips Carsten har med hjem i backpacken fra Thailand!

        

Leave a reply

Cancel reply