Kan jeg komme og prøve at træne med for at se om det er noget for mig?
Ja! Du er meget velkommen :) Alle får en uges gratis og uforpligtende prøvetræning, så der er rig mulighed for at se om det er noget for dig inden du beslutter dig.

Skal jeg aftale tid for at få en prøvetræning?
Nej, det er ikke nødvendigt at aftale tid på forhånd. Du er meget velkommen til bare at dukke op, når som helst du har lyst til at være med. Kom mindst et kvarter før og husk sygesikring, så vi kan registrere din prøvetræning :)

Hvad skal jeg have med til træningen?
Det eneste du behøver at have med, er almindeligt træningstøj (fx. shorts og t-shirt) og en flaske vand. Hvis du selv har noget udstyr i forvejen – fx. handsker, beskyttelsesudstyr eller lign. – er du selvfølgelig også meget velkommen til at tage det med, men det er ikke nødvendigt. Du skal også have et sygesikringsbevis med, når vi skal registrere dit i vores system.

Hvem skal jeg snakke med når jeg kommer?
Når du kommer første gang, vil du blive budt velkommen af vores receptionist og en af vores instruktører. Denne vil svare på eventuelle spørgsmål du måtte have samt hjælpe dig i gang med træningen.

Har I nogen rabat for studerende?
Ja. En meget stor del af vores medlemmer er studerende, og vi er forstående over for deres økonomiske situation. Derfor har vi et fast tilbud til studerende, der ønsker at melde sig ind i CSA.

Skal man have trænet noget før, for at kunne starte?
Nej, det er ikke nødvendigt. Nybegyndere er altid meget velkomne i CSA uanset tidligere erfaring.

Er der mange andre nybegyndere?
Ja, der er altid mange begyndere i klubben. Som ny kan det være en god idé at starte på vores forskellige introhold, hvor der er god tid til at lære de helt basale ting og samtidig træne sammen med nogle på sit eget niveau før man giver sig i kast med den mere avancerede træning.

Er det muligt at træne styrketræning hos jer?
Som medlem i CSA, kan man frit benytte vores styrketræningsfaciliteter i CrossFit 2400 i stuen. I kampsportslokalerne er der basalt udstyr til styrketræning, såsom kettlebells, abwheels, pullup bar og reb.

Hvor kan jeg klæde om?
Grøndal Centret har bade- og omklædningsfaciliteter i stueetagen, som står til fri afbenyttelse for medlemmer af CSA.

Hvordan melder jeg mig ud?
Udmelding kan kun ske skriftligt via email til post@csa.dk. Det er ikke muligt at udmelde sig i hverken receptionen eller via telefon.

Du har en måneds udmeldelsesfrist fra udgangen af den måned du sender os udmeldelsen. Ud over det, er der ingen binding på medlemsskabet. Dit medlemskab vil altid automatisk blive tilmeldt PBS når du melder dig ind og du bliver trukket hver den 1. i måneden fra din bank konto. Har du betalt kontant forud for en periode, vil kontingentet automatisk blive trukket over PBS når denne periode udløber.