• Hilsen fra Christians jordomrejse

  Christian er p.t. på jordomrejse for at træne Brazilian Jiu Jitsu, og har sendt denne hilsen hjem:

  “Kære alle hjemme i CSA!

  Tænkte jeg ville sende jer en lille opdatering fra min tur. Jeg har indtil videre været på farten i to måneder, og oplevet utrolig meget.

  Jeg startede i Frankrig den 21. februar og har siden bevæget mig østpå over Rumænien, Moldavien, Transnistria, Tyrkiet, Cypern, Indien, Malaysia, Borneo, Singapore, Indonesien, Filippinerne, Taiwan og Japan.

  Alle stederne har jeg trænet BJJ i både meget store og meget små klubber. Jeg har fået trænet med en masse dygtige kæmpere og har allerede rigtig meget inspiration med i rygsækken, som jeg glæder mig til at komme hjem til CSA og dele med jer alle.

  Efter Hawaii er planen at tage tværs over USA, kæmpe til VM i Los Angeles, derefter ned til Mexico, Panama og Colombia, videre til en båd i Caribien og til sidst det store sydamerikanske eventyr med Brasilien som en oplagt destination.

  Min rejse kan følges på min blog www.BJJglobetrotter.com, der opdateres (næsten) dagligt :) Jeg uploader desuden fotos til mit Facebook album.

  Jeg glæder mig til at se jer alle til sommerfesten!

  -Christian”

  Location:1丁目,Ota,Japan