Kickboxing stammer fra Muay Thai, som er en sport med oprindelse i Thailand. Træningen består af boksning, clinch, sparke-, albue- og knæ-teknikker. Vi lægger stor vægt på at der kun bliver undervist i teknikker, øvelser og bevægelser, som er gennemtestet under fuld modstand/sparring utallige gange. Træningen foregår i et positivt miljø hvor vi alle hjælper hinanden til at blive endnu bedre. Alt dette sker i trygge rammer og uden at gå på kompromis med udøvernes sikkerhed.

Kickboxing intro fokuserer på grundlæggende basis teknikker, pudetræning, kondition, styrke, smidighed og motorik. Det er et godt hold at starte på, hvis man træner for at komme i form, eller hvis man har planer om at træne på øvet hold senere men lige vil have styr på basis teknikkerne først. På intro holdet er der ingen sparring.

Kickboxing øvet er for dem, der har trænet minimum 2-3 måneder på introholdet, eller hvis du har erfaring fra en anden kampsport og har en grundlæggende forståelse for alle basis teknikkerne. Her undervises i et højere teknisk niveau, og der vil være mulighed for at træne sparring på øvet hold, men det er absolut intet krav at deltage i dette.

Øvet hold er springbrættet hvis du ønsker at træne med på kickboxing sparring holdet.

Kickboxing kamp er et hold med udelukkende fokus på sparring og sparringsøvelser. Her træner klubbens kæmpere eller dem som ønsker at prøve kræfter med sparring.

Kickboxing junior er for alle børn mellem 13 og 17 år. Her er ingen sparring, men arbejdes med slag, spark, knæ og albuer på puder og sandsække.


Mixed Martial Arts er en hastigt voksende kampsport, også herhjemme. Sporten, der er eksploderet i USA gennem shows som UFC, kan ses som en sammenkobling af grundelementerne fra Kickboxing, brydning og Brazilian Jiu Jitsu, dvs. at vi fx. træner gulvkamp med slag og stående kamp med nedtagninger.

Mixed Martial Arts intro er basisholdet, hvor vi gennemgår de grundlæggende teknikker og koncepter, der er unikke for MMA. Slag, spark, knæ, brydning, nedtagninger, forsvar mod nedtagninger, positioner på gulvet, låse og stranguleringer bliver altsammen undervist med en intensitet og på en niveau hvor alle kan være med. Der er stor fokus på deltagernes sikkerhed og effektiv indlæring.

Mixed Martial Arts øvet består primært af sparrings-øvelser samt specifik tekniktræning for de enkelte udøvere. Dette kan fx være boksning med nedtagninger, gulvkamp med slag, nedtagninger op af væg (/ring/bur) og selvfølgelig fri MMA sparring i alle afstande. Før man kan deltage i denne træning, skal man have grundlæggende forståelse for alle aspekter af kampen (stående, clinch og gulvkamp) samt godkendelse af træneren.

Mixed Martial Arts junior er for alle mellem 13 og 17 år. Træningen fokuserer på basis teknik inden for slag, spark, clinch, brydning og submissions, samt fysisk træning.


Brazilian Jiu Jitsu er en videreudvikling af det japanske Jiu Jitsu system. Træningen består af stående brydning, nedtagninger, låse, stranguleringer og frigørelser. Der lægges stor vægt på sparring og praktisk erfaring i træningen, hvilket gør at der aldrig bliver undervist noget, som ikke er blevet testet under modstand utallige gange. Træningen foregår både med og uden gi (træningsdragt).

Brazilian Jiu Jitsu intro er vores begynderhold. Her bliver alle basis positioner, begreber og teknikker gennemgået i et tempo hvor alle kan være med. Der vil også være sparring på dette hold, men det primære fokus er at opbygge elevernes forståelse for systemet og forberede dem til øvet holdet. Det er ikke nødvendigt at have en gi for at deltage, men det anbefales at anskaffe sig en hurtigst muligt. Der er mulighed for at købe gier i klubben til yderst fornuftige priser.

Brazilian Jiu Jitsu øvet er for dem der har trænet minimum 2-3 måneder på introholdet og har en grundlæggende forståelse for alle basis teknikker og positioner. Her undervises i et højere teknisk niveau og der lægges meget vægt på sparring til hver træning. Se video.

Brazilian Jiu Jitsu junior er for børn mellem 13 og 17 år. Vi træner målrettet mod deltagelse i turneringer både i Danmark og udlandet. Se video.

Brazilian Jiu Jitsu mini er for børn mellem 7-12 år.


boksetræning

boksetræningBoksning intro er åbent for alle. Her gåes i dybden med de basale teknikker, og der lægges ligeledes vægt på fysisk træning. Alle kan deltage uanset forudsætninger.

Boksning kamp er for vores kæmpere samt øvede udøvere. Snak med instruktøren angående deltagelse på disse hold.


Holdene er flyttet til vores CrossFit afdeling i stueetagen!