• Liam vinder dobbelt guld ved London Open i Brazilian Jiu Jitsu

    Brazilian Jiu Jitsu

    For halvandet års tid siden, så det ud til at Liam Ralph måtte lægge Brazilian Jiu Jitsu karrieren på hylden, da han blev ramt af en alvorlig knæskade. Det blev til næsten et år væk fra træningen, men nu er han tilbage på måtten og har sat sig en ambitiøst mission for sit comeback; at vinde så mange guldmedaljer som muligt.

    Med en benhård træningsindsats de sidste mange måneder, blev første skridt på vejen nået, da han i går vandt dobbelt guld ved IBJJF London Open i England, en af de største og mest prestigefyldte turneringer i Europa. Det bliver kun til et kort visit hjem til vores klub i København, før han tager videre til Japan og kæmper ved IBJJF Asian Open næste weekend. Derefter står den på NAGA i Paris, så Danmarksmesterskaberne og til Januar, den største af dem alle på vores breddegrader, Brazilian Jiu Jitsu EM i Portugal.

    Lars Pedersen var også med et smut i London for at, på vanlig uimponeret vis, at debutere i sin nye blå bælteklasse, men måtte se sig slået ud i første runde. Endda på Liams signatur armbar :)

    Brazilian Jiu Jitsu