• Man kan altid komme tilbage til CSA…

  Ligegyldig hvor sjovt, effektivt og lærende det er at komme til træning i CSA, kan der jo kommer tidspunkter i dit liv, hvor tiden skal prioriteres anderledes. Hvis det drejer sig om en overskuelig periode, er der altid mulighed for at sætte sit medlemskab i bero. I nogen tilfælde er det dog ikke et afgrænset pusterum og man vælger med sorg i sindet at melde sig ud. Klubben står dog altid klar med åbne arme hvis du får lyst til at træne kampsport igen.

  Både Helene og Tine er gamle kendinge i CSA og er netop startet på ny, det besvarede de et par hurtige spørgsmål om.

  boksning københavn

  Hvor længe var du væk fra CSA?

  Helene: “Jeg har været væk i et par år.”

  Tine: “Jeg har nok været væk i ca. 1,5 år. Startede op med triathlon træning med henblik på at køre en 1/2 Ironman denne sommer.”

  Hvorfor valgte du at træne kamsport igen og hvorfor blev det så i CSA?

  Helene: “Jeg elsker boksining og savner det al den tid, jeg ikke træner. Jeg glæder mig til at træne, der ligger altid en udfordring i det. Det giver mig en god balance i hverdagen. Når jeg giver mig hen til det og gør mit bedste, så bliver alt andet omkring mig meget lettere, mit humør er godt og mit perspektiv ændres efter en træning. Jeg føler mig hjemme i CSA og er glad for at være tilbage blandt dem jeg kender fra tidligere og samtidig lære nye medlemmer at kende. Det betyder rigtig meget, at det er en social klub.”

  Tine: “Jeg har pådraget mig en knæskade, hvorfor jeg ikke kan/må løbe. Og det umuliggør jo en deltagelse i en 1/2 Iron Man. Så min tanke var at supplere min tri-træning med kampsport – altså træne lidt boksning de dage, jeg ellers ville have løbetrænet. Det kan kun være et godt mix – at være i “tri-form” er absolut ikke ensbetydende med at være i “bokse-form”. Hvorfor CSA; Meget kort. En gang CSA’er – altid CSA’er. I CSA får du en klub, hvor træning/læring OG det sociale er i højsædet. Det er vigtigt for mig, at jeg kan mærke, jeg bliver bedre teknisk, men samtidig også føler mig velkommen. Her bliver man altid behandlet som en del af “familien”.”

  10388341_10152479801964993_337206246_n

  Hvordan er det at være tilbage?

  Helene: “Det er fantastisk. Jeg lovede mig selv, at det ikke skulle tage for meget af min tid, men det bliver svært.”

  Tine: “Det er super fedt. Når jeg tænker efter første træning: “Hvorfor var det egentligt lige jeg stoppede – det er jo så fedt det her”. Så er det vist det rigtige sted at være.”