• Mixed Martial Arts: 3 CSA’ere kæmper til Fightergalla 22 Shockwave

  Nu på lørdag den 10. september træder tre fighter fra CSA’s Team Grind i buret i Odense ved MMA stævnet Fightergalla 22 Shockwave.

  Allan Vinther har debut ved Fightergalla 22 imod den anden debutant Tommy Clausen fra Prestice MMA i Norge, Allan har som de øvrige fightere været igennem den hårde Team Grind MMA camp frem mod kampen og er klar til at forsvarer de rød hvide farver.

  Roger “El Matador” Huerta debuterede i foråret mod en hård modstander, denne gang er niveauet hævet atter en gang når Roger tager imod den endnu mere erfarne modstander, BJJ brun bælten Peer Hasslund fra Fightzone Tyresö i Sverige som har 8 kampe og utallige BJJ turneringer bag sig. Med den træning og de fremskridt Roger har vist siden debut kampen, så er Team Grind klar til opgaven.

  Charles “Black Belt Jones” Nilsson har holdt en pause fra MMA stævner, men er nu tilbage igen og skal møde Jimmi Jensen fra Fightzone Tyresö i Sverige. Charles er altid en underholdende kæmper med uendelig cardio og scrambles.

  Stævnet starter kl. 17.00 og foregår i Skt. Jørgens Hallen, Danmarksgade 10 C, 5000 Odense C.

  Billetter til Fightergalla 22 og Fightergalla 23 kan købes i CSA receptionen på 1. sal.
  Vi har arrangeret fælles transport til Odense, så hvis du lyst til at tage med og støtte CSA’erne så fang Carsten i klubben.