• Mixed Martial Arts: 5 CSAere i buret på lørdag!

  På lørdag den 12. maj er dansk MMA ved at varme op til det helt store jubilæumsshow FighterGalla 25.
  For at fejre jubilæet er fightcardet linet op med nogle af Danmarks bedste MMA-fightere, heraf fem fightere fra CSA’s MMA-hold “Team Grind”.

  Axel “Achilles” Apérgis kæmper mod Peter Palmgren , Butchers Lab.
  Thomas Jessing
  kæmper mod Daniel Bergström, Kalmar Fightzone.
  Charles “Black Belt Jones” Nilsson kæmper mod Mathias Lodahl, Rumble Sports.
  De to professionelle MMA kæmpere Philip “Gunshow” Fortuna og Christian “Godzilla” Colombo er også med på fightcardet.

  “Gunshow” møder den rutinerede amerikaner Aron Bland med 9 pro kampe i bagagen, så den eksplosive og allrounded Fortuna kommer på en hård opgave i sin 3. pro kamp.

  “Godzilla” er tilbage i MMA arenaen, han har haft stor succes i Muay Thai med flere danske og nordiske titler samt vice-europamester og vice-verdensmester ved A-VM i Muay Thai. Colombo møder Rok Kokotev en stærk slovener på 115 kg, så bliver spændende at se om Colombo kan afgøre det stående.

  Der er officiel pressemøde samt weigh-in af pro fighterne fredag kl. 16.00 på Hotel Radisson Blu Falconer, Frederiksberg.

  Pro kampene streames på Ekstrabladet, mens amatørkampene streames gratis på spstv.dk:
  http://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/anden_sport/article1755761.ece

  Mixed Martial Arts: To ud af tre mulige sejre!

  Denne gang bestod fightcardet til FighterGalla af 21 kampe, heraf de tre kampe med CSA debutanter.

  Jonas Mågård var første mand i buret. Jonas lagde godt ud med at sende sin modstander i gulvet med et venstre hook og følge op med ground’n’pound samt arm-in-guillotine, men Jonas’ modstander overlevede runden. I anden runde startede Jonas med en double leg take-down, men røg desværre i en guillotine. Jonas  reagerede ikke på truslen og måtte klappe ud. Vi kunne tydeligt se, at Jonas havde forbedret sig, men det tager tid at få arbejdet teknikkerne ind på rygraden, så de kan eksekveres per refleks, hvilket præstationen bar lidt præg af. Men det er derfor, at vi deltager til turneringer, så vi kan teste de ting, vi arbejder med i den daglige træning.

  Joseph Lokman Haddad var næste mand. Om hans kamp sagde Fightfan.dk følgende: “Blandt resultaterne kan vi nævne kampen mellem Joseph Lokman Haddad (CSA.dk) og Morten Kjær Jensen (NeoGYM), der var et rigtig intenst opgør og bød på både slams, submission forsøg og teknisk boksning.”
  Joseph var dog flyvende og havde overtaget i store dele af kampen, men han blev ihærdigt ved med at jagte en afslutning, hvilket lykkedes mod slutningen af anden runde, hvor Joseph fik indsat en stram rear naked choke.

  Axel “Achilles” Apérgis var sidste CSA’er i buret. Achilles satte sig fra start tungt på kampen og dominerede totalt sin modstander med boksning samt hårde kicks, tæt brydning og solid top kontrol! Achilles var lige ved at afslutte sin modstander med et velplaceret high kick, men modstanderen overlevede runden. Virkelig en meget imponerende magtdemonstration af den kun 19-årige debutant! Det er bestemt ikke det sidste vi har set til Achilles.

  Posted in Konkurrence, Mixed Martial Arts, Nyheder | Leave a comment

  Mixed Martial Arts: Een CSA fighter mere i buret imorgen!

  Lørdag den 3. marts til FighterGalla 24 “Who is next” i Odense, kæmper CSA’erne Axel “Achilles” Apérgis og Jonas Bødker Mågård. De får nu selskab af en anden Team Grind kammerat, da Joseph Lokman Haddad, med kun 3 dages varsel, har accepteret at gå i buret. Joseph havde oprindeligt planlagt sin debut sidst i marts måned, men da formkurve, timing og alt andet er på plads har vi ingen betænkeligheder ved at lade den sultne løve gå i buret. Joseph kæmper imod Morten Kjær Jensen, neoGYM.

  Billetter kan stadig købes i døren ved eventet!

  Posted in Konkurrence, Mixed Martial Arts, Nyheder | Leave a comment

  Mixed Martial Arts: To action week-ender for CSA fighterne!

  Tre kæmpere fra CSA’s MMA-hold Team Grind skal i buret de næste to weekender.