• Mixed Martial Arts: Endnu en forstærkning til MMA kampholdet!

  Den ubesejrede Jonas Mågård (til venstre på billedet)  fra Randers MMA, deltog for nyligt i en mini-camp med vores MMA kamphold Team Grind. Vi lavede et interview med Jonas efter hans første besøg med CSA.

  “Mit valg faldt på CSA fordi jeg fik mulighed for at komme over at prøve træne med Thomas Jessing (Thomas er selv  MMA kæmper der for nyligt er skiftet til CSA).

  Mine ambitioner er at komme langt som muligt inde for MMA og ligge det arbejde i det som er nødvendigt :)

  Forskellen mellem Randers og København er meget stor, fordi MMA stadig er meget nyt i Randers, og derfor ikke har så gode trænings forhold og træninger, hvor imod at det i CSA er helt organiseret med træning og træner. Det er også godt at det er delt op i begynder og øvede MMA hold. I CSA er der ingen mangler og det er fastlagt hvad der skal trænes.

  Mit råd til andre er at de bare skal hoppe ud i det, mens de kan, det kan jo være de får mere ud af det en de regner med.

  Efter dette interview har Jonas besluttet at flytte til København for at satse på MMA. Vi har hjulpet Jonas med at finde en optimal uddannelse samt værelse, så han kan passe både træning og studie. Velkommen til Jonas som bliver endnu en forstærkning af Team Grind!