• Mixed Martial Arts: Gode test kampe for MMA kæmperne.

  Resultater fra week-endens CFL Challengers 2 i Herning.

  Oliver Murad fik ingen kamp da hans modstander meldte afbud pga. en alvorlig knæskade der kræver operation.

  Jacob Mortensen havde den hårdeste amatør kamp vi har set længe, den blev kørt i en hæsblæsende højt tempo 2 x 5 minutter hele kampen igennem og bød på masser af lækker bryde og BJJ angreb, scrambles og escapes, kampen var åben lige til sidste sekund, men Jeppe Rask var en tand mere dominerende og vandt derfor på dommer stemmer.

  Joseph “Phsyco” Haddad mødte Mathias Appelgren, den samme som Joseph også dystede imod om pladsen World Championships. Der var lagt op til et brag, men kampen levede aldrig helt op til hypen, da Mathias rimelig sikkert gik ind og tog Joseph ned i begge runder, og lavede lige præcis nok til ikke at blive rejst op igen, lay’n’pray. Mathias vinder kampen sikkert på dommerstemmer. Dette var Joseph første nederlag efter 3 vundne kampe.

  Thomas Jessing havde main-event og mødte Martin Dideriksen som kæmpede på hjemmebane, Martin har en del kamp erfaring endda også pro MMA kampe. Thomas gik dog uimponeret til værks og styrede Martin med stick and move boksning, som tvang Martin til at søge clinchen/gulvet i begge runder, her var Thomas dog for stærk til Martin og dominerede ham med solidt top-game kampen ud! Thomas vinder overbevisende på dommer stemmer 3-0.

  Alt i alt en god dag for Team Grind, en del af det af have amatør kampe er at lære af sine erfaringer, for så derefter at tage tingene med hjem til skrivebordet, og så forbedre sit game til næste kamp. Det mest positive ved turnering var, at ALLE på holdet leverede en 100% performance, de gik hele tiden efter at vinde kampen, uanset om de var foran eller bagud på point, super flot indsats!