• MMA: Jonas ny Champion!

  mma

  Kæmpe tillykke til Jonas “Shark” Mågård, der med en alt dominerende præstation ved MMA stævnet i weekenden erobrede WKA titlen som “Danish Warrior Title Champion” fra Mikkel “The Kid” Petersen. Jonas sad tungt på kampen fra start til slut og efterlod ikke nogen tvivl om resultatet.

  Jonas har været særdeles aktiv den seneste måneds tid, og kan nu tilføje to vundne MMA kampe og en knock out win i hans bokse debut kamp.

  Den unge MMA fighter har en sidste udfordring inden afslutningen på første turnerings halvår. Jonas har main event til CSA Fight Night 10 den 15. juni, denne gang mod den erfarne norske kæmper Alexander Jacobsen, der har 120 boksekampe bag sig. Bliver spændende at se Jonas i action foran hjemme publikummet og om han kan tage endnu en sejr med hjem?

  MMA teamet er med Jonas win, nu er ubesejret gennem de seneste 16 MMA kampe (de to bokse sejre tæller ikke med i statistikken)! Utrolig præstation af det unge ambitiøse team.

  Ved stævnet og jubilæums festen den 15. juni kæmper også CSAerne Tue Kauffmann, Ronny Christensen, Serghei “The Surgeon” Morari og Thomas Jessing.