• MMA: CSA.dks Kamphold ubesejret gennem de sidste 14 kampe i streg!!!

  Søren Bak og Christian “Godzilla” Colombo hev i weekenden endnu to sejre hjem til CSAs MMA kamphold “Team Grind”. Holdet er nu ubesejret i 14 kampe i streg og har ikke lidt et nederlag siden september 2012, utrolig flot præstation af det hårdt arbejdende unge hold.

  Søren Bak har endnu ikke oplevet at hans kampe er gået ud over første runde og det skete heller ikke denne aften. Efter en kort slag udveksling fik Søren hurtigt fik lavet et takedown, og arbejdet sig frem til ryggen, herfra var det ren MMA opvisning i hvordan man tager ryggen og punkt for punkt arbejder sig frem til RNC (rear naked choke).
  Søren besejre engelske Jamie Reynolds på RNC i første runde.
  Bak er nu 3-0 som pro og rykker stille og roligt op i hierarkiet.

  “Godzilla” havde aftenens co-main event mod tyskeren Bjoern Schmiedeberg. Tyskeren lå nummer 104 på verdens MMA rangliste (fightmatrix.com), til sammenligning lå Colombo nummer 232. Schmiedeberg kom til Danmark som ubesejret de seneste 9 kampe i streg! Så det var uden tvivl den hårdeste modstander Colombo hidtil havde stået overfor i sin MMA karriere.

  Colombo havde ikke haft de optimale forberedelser, da der var en skade som drillede hele fight campen igennem, men vi valgte at gennemføre kampen alligevel. Han gjorde dog al tvivl til skamme ved at eksekvere en perfekt gameplan mod en modstander, der i tidligere kampe har vist sig at være svær at kontrollere.

  Colombo var dog nærmest altdominerende og fik både blokeret og selv lavet mange gode takedowns, fik vendt positionen når han kom nederst på gulvet og forsøgte sig med tung ground and pound. I mange tilfælde krøb tyskeren sammen på knæ, men så fik Colombo sat nogle gode knæ og albuer ind på ham.
  Der var dog også gode aktioner fra Björn Schmiedebergs side, men det var Colombos kamp og han vandt sikkert på point med alle tre dommerstemmer.

  mma