• Mixed Martial Arts: Lærerig pro MMA debut!

  CSA’s profil, Philip “Gunshow” Fortuna tabte sin pro MMA debut. Philip gav ellers et brag af et show ved at dominere med rigtig lækkert stand-up, skarp både med offensiv samt kontra boksning, rigtig hårde knæ og albuer. I første omgang havde Philip også Niclas i gulvet efter et knæ og et kryds, men svenskeren kæmpede bravt og overlevede første runde, Philip vinder klart 1 runde.

  2 runde startede hvor Philip slap, Philip dominere kampen og udboksede Niclas, som måtte tilses af lægen i anden runde pga. det cut han havde fået over næseryggen grundet alle de træffere Philip havde bombarderet ham med. Til sidst i omgangen lader Philip sig stresse over et par slag og han dykker halvhjertet ned i en double-leg og bliver fanget i en stram guillotine, som vi vidste Niclas havde i ærmet, men inden Philip når at indse det, er han choket ud blot 11 sekunder før runden er slut.
   
  Det var et antiklimaks for hele teamet, som faktisk startede dagen før pga. et vægttab som ikke forløb ifølge planen. Philip var så svækket heraf at vi måtte ændre gameplanen til udelukkende at holde os til stand-up. Det var nogen dyre lærepenge at tage i en pro debut kamp, men når vi ser på hvor afkræftet Philip var og “kun” så glimt af hans fulde potentiale, så kan vi i lejren slet ik vente på oprejsning til næste kamp!

  Philip’s modstander Niclas Danielsson skal have stor ros, for han udviste kæmpe hjerte og fighter vilje, han tog virkelig imod mange slag og knæ i begge runder, hvilket hans ansigt også var stærkt mærket af, men den ene chance der bød sig, udnyttede Niclas optimalt. Denne kamp viste også tydeligt hvorfor MMA sporten er så populær: der var masser af spændig, action og alt kan ændre sig på et split sekund.

  Like “Gunshow” facebook side: www.facebook.com/#!/pages/Philip-Gunshow-Fortuna/180178392056212