• Mixed Martial Arts: Magtdemonstration ved Clash of Warriors 3!

    Mixed Martial Arts

    Serghei “The Surgeon” Morari var første mand i buret. Han spildte ikke tiden og lagde ud med et shoot som mislykkedes, og de endte derefter i clinch. Serghei fik Kristian op imod buret og herfra fik han taget Kristian ned og endte øverst i full mount. Her kæmpede Kristian imod et kimura forsøg og undslap også en kneebar. Men Serghei fik lavet en transition til armbar, som han trak igennem, så Kristian måtte tappe. Flot debut fra “The Surgeon”.

    Oskar Wiborg var sulten efter sejr og lagde hårdt ud med en slag-serie, der sendte Michael i gulvet. Han kom op igen, inden Oskar nåede at sætte flere slag ind. Begge kæmpere skiftedes til at bytte hurtige slag. Michael blev dog ramt mest og Oskar begyndte, mod slutningen af første runde, at udbokse Michael. I anden runde havde Oskar taget kontrol over kampen med skarp boksning. Oskar fik et dobbelt underhook og leg sweepede Michael. På gulvet satte Oskar nogle dybe slag ind på både krop og hoved af Michael. De kom op igen og Oskar ramte Michael med adskillige hårde træffere. Da dommeren for anden gang måtte stoppe kampen, på grund af næseblod og en brækket næse, stoppede han kampen! Flot sejr til Oskar.

    Roger “El Matador” Huerta var inden aftenens kamp ubesejret. Roger viste hurtig bevægelse og shooter, men Mikkel forsøgte sig med guillotine og løftede Roger fra jorden. Roger forsvarede sig intelligent og tog Mikkel ned og fik full mount. Det blev en vild scramble, men Roger satte gode slag ind og fik til sidst presset Mikkel op af buret og forsøgte med en guillotine, som Mikkel undslap.  Anden runde startede om første, Roger shootede igen, scramblede og sikrede sin takedown. Han fik et full mount og lod slagene hagle ned over Mikkel, der på alle måder forsøgte at kæmpe sig fri, men forgæves! “El Matador”  dominerede totalt kampen med heftig ground’n’pound fra mount i stort set hele anden runde. Sikker sejr til “El Matador” der nu er ubesejret efter 5 wins!

    3 ud af 3 mulige! Super flot hold-præstation af Team Grind, CSAs Mixed Martial Arts kamphold!