• Mixed Martial Arts: Ny forstærkning til MMA kampholdet!

  Den rutinerede pro MMA kæmper Simon Carlsen, har gennem de sidste 3 uger været i fight-camp med vores MMA kamphold Team Grind. Simon har main event kampen til Royal Arene 2 mod Mikkel Parlo. Vi lavede et interview med ham efter hans møde med CSA.

   “Inden jeg kom til CSA, kendte jeg ik så meget til klubben, andet end at jeg kun havde hørt godt om den og at I har den bedste klub kultur. Jeg har mødt og snakket en del med jeres MMA team til turneringer, de har altid kun været positive og imødekommende personer.

   Efter at have trænet her noget tid, er jeg meget overrasket over hvor meget tid og fokus der er på den enkelte udøver der træner her, selv på børneholdene, og jeg er meget imponeret over børneholdet og deres kunnen! Alle folk er flinke samt positive teammates, som også går til den under træning, selvom om man er en “kendt” MMA fighter.

   Jeg kan rigtig godt li’ måden træningen er struktureret og hvordan vi arbejder med tingene over en længere periode, så de er indøvet og ligger fast på rygraden. Det at der er en fast træner, hvis opgave udelukkende er at undervise og coache tiltaler mig også meget.

   Mit råd til andre der også ønsker at træne MMA på fuldtid, se at kom i gang! ;) Det ER hårdt arbejde, men hvis det er det du vil, så find nogen seriøse mennesker til at hjælpe dig med træningen.”

  Efter kampen den 31. august har Simon besluttet at flytte til København for at træne fuldtid med Team Grind.

  Velkommen til Simon som bliver endnu en forstærkning af Team Grind!

  Vi sælger billetter til Royal Arena i CSA receptionen fra og med mandag den 6. august.