• Mixed Martial Arts: Ny forstærkning af MMA kampholdet!

  Vi byder Mathias Appelgren velkommen til CSA, han har trænet MMA i ca. 2,5 år.
  I forbindelse med hans skifte til klubben har vi lavet et lille interview.

  mma

  Hvad er din sports baggrund?
  “Tidligere har jeg spillet fodbold i “Elite rækken” og efterfølgende dyrket en del bodybuilding. Det at jeg altid har været meget aktiv, har gjort at jeg altid har været i god form samt gjort mig meget konkurrence minded, så da jeg så nogen youtube videoer med MMA, ville jeg straks prøve det og har aldrig fortrudt det valg.”

  Hvorfor valgte du netop CSA?
  “Jeg vil gerne satse på MMA og tager det utrolig seriøst. I CSA er der muligheder for netop dette, CSA/Team Grind vil gerne udvikle de bedste MMA-kæmpere, blandt andet via træning der er vel struktureret og helt igennem professionel, så vi kæmpere udvikler os bedst muligt.
  Man får gjort klart at Team Grind/MMA Kampholdet er for seriøse atleter, hvilket også skinner igennem til træning.
  Teamet har et kæmpe potentiale. Det er et ungt hårdt arbejdende team med masser af vilje. Det er en fornøjelse at være en del af, og jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer, både for jeg selv og for teamet.”

  Nogen ting som overraskede dig ved klubben eller mødet med København?
  “I og med jeg er fra Odense, skulle jeg selvfølgelig lige vende mig til “Storbyen”, hvordan det hele fungerede med s-toge osv. Har tit hørt københavnere skulle være de her lidt smarte typer som mener de er bedre end andre, men hvis der er nogle der er sådan, er jeg ikke stødt på dem endnu ;)
  Træningsmæssigt er jeg blevet endnu mere sikker på at mit valg var det rigtige, da jeg så hvordan det hele fungerer, både træningen, men også klubben generelt. Det hele er meget professionelt bygget op.”

  Har du et godt råd til andre som går og drømmer om at gå all in i MMA?
  “Hvis man går og overvejer at starte men er i tvivl om hvorvidt de kan “klare” det, er det bare at springe ud i det og prøve. Går man med drømme om at gøre det til sin levevej, skal man gå helhjertet efter det og tage derhen hvor der er de bedste muligheder for en selv!”


  Få de seneste nyheder fra CSAs MMA kamphold “Team Grind” på deres facebook side:

  www.facebook.com/CSAdk-MMA-kamphold-Team-Grind-Coach-Ettrup