• Mixed Martial Arts: Roger Huertas MMA debut!

  Til Fightergalla 20 havde Roger Huerta sin MMA debut. CSA’eren havde dog ikke fået nogen særlig nem debut, da han var blevet matchet hårdt mod Mikkel Thomsen fra Frederikssund Free Fight. Mikkel har tidligere kæmpet både Thai- og Shootfighting-kampe samt deltaget i adskillige grappling turneringer og er netop nykåret Dansk Mester i Grappling. Resultaterne viste derfor tydeligt, at det var en erfaren kæmper vi stod over for. Normalt ville vi være mere betænkelige over sådan et match til en debut kamp, men med den træningscamp Roger havde gennemgået, samt den fremgang han havde vist til den daglige træning, vidste vi, at Roger var klædt på til den forestående opgave.

  Kampen gik også som planlagt. Vi forventede at Mikkel ville forsøge at holde kampen stående for at udnytte hans længere rækkevidde og erfaring fra stand-up kampene. Roger tog lidt for let på stand-up delen og udnyttede i starten ikke de muligheder der var, men det er naturligt i en debutkamp og i udviklingsprocessen. Cirka 2½ minut inde i første omgang tog Roger Mikkel ned og fastholdt en solid top position resten af 
  omgangen og begyndte sikkert at ground and pounde Mikkel.

  Anden omgang var næsten identisk med første. Denne gang brugte Roger 2 minutter på at se Mikkel an, inden han tog ham ned. Mikkel var tydeligt frustreret over at han ikke kunne escape fra bundpositionen og dermed komme op at stå igen, men hver gang Mikkel forsøgte dette, begyndte Roger med aggressivt ground and pound!
  Kampen går tiden ud, og Roger vinder sikkert på dommerstemmer 3-0.
  Rigtig flot debut sejr til Roger!