• Mixed Martial Arts: Simon Carlsen main-event Royal Arena 2

  Royal Arena bød atter en gang på super flotter rammer, ved deres kun andet show i Brøndby Hallen. Under-cardet blev vist live på ekstrabladet og main-cardet live på TV2 Sport.

  Simon Carlsen har skiftet til CSA i forbindelse med kampen mod Mikkel Parlo, så vi havde alt i alt 6 ugers forberedelse til at ligge game-plans, indarbejder nye teknik osv., 6 uger er ikke særlig lang tid til at indarbejde nyt game, vaner og rutiner, som efterfølgende så skal “stress” testes i en main-event, men her viste Simon virkelig sin styrke, han gik meget åben til opgaven og fik imponerende hurtigt styr på tingene, faktisk mere end vi havde forventet. Der var blevet arbejdet meget på take-down defence, aggressive knæ i clinch, komme op fra gulvet samt styre afstanden stående.

  Kampen gik også nogenlunde som vi havde forudset i forhold til gameplanen, Mikkel er ikke i nærheden af at tage Simon ned og Simon bruger sin rækkevidde godt. Sidst i omgangen har Simon ramt med et knæ, jab, hook til hovedet som kort dropper Mikkel, han kommer dog hurtigt på benene igen hvorefter første runde er slut (Simon er foran 10-9 på point).

  I anden runde var planen stadig at holde overblikket og have tålmodighed til at sætte tingene op, men Simon lugtede blod og følte ik at der var bund i Mikkels slag, så han gik ind for at afslutte kampen, desværre kostede det Simon dyrt at sænke paraderne! Mikkel udnyttede chancen og vinder kampen på TKO. Irriterende at tabe kampen på en fejl fra egen side og en dyrekøbt erfaring, men det er det der gør MMA til en smuk sport, alt kan vende på et øjeblik og denne gang var resultatet ikke på vores side.

  Simon holder dog hovedet højt efter kampen, hvor han viste rigtig mange gode takter. Vi glæder os dog meget til december, hvor Carlsen igen træder ind i buret, denne gang bliver det en helt anden Carlsen med et top tunet game, da vi har tiden til at forberede os 100% denne gang!

  Main-cardet kan ses her:
  www.ustream.tv/recorded/25093105

  Simon Carlsens fan side:
  http://www.facebook.com/pages/Simon-Carlsen-Pro-Fighter