• Mixed Martial Arts: To ud af tre mulige sejre!

    Denne gang bestod fightcardet til FighterGalla af 21 kampe, heraf de tre kampe med CSA debutanter.

    Jonas Mågård var første mand i buret. Jonas lagde godt ud med at sende sin modstander i gulvet med et venstre hook og følge op med ground’n’pound samt arm-in-guillotine, men Jonas’ modstander overlevede runden. I anden runde startede Jonas med en double leg take-down, men røg desværre i en guillotine. Jonas  reagerede ikke på truslen og måtte klappe ud. Vi kunne tydeligt se, at Jonas havde forbedret sig, men det tager tid at få arbejdet teknikkerne ind på rygraden, så de kan eksekveres per refleks, hvilket præstationen bar lidt præg af. Men det er derfor, at vi deltager til turneringer, så vi kan teste de ting, vi arbejder med i den daglige træning.

    Joseph Lokman Haddad var næste mand. Om hans kamp sagde Fightfan.dk følgende: “Blandt resultaterne kan vi nævne kampen mellem Joseph Lokman Haddad (CSA.dk) og Morten Kjær Jensen (NeoGYM), der var et rigtig intenst opgør og bød på både slams, submission forsøg og teknisk boksning.”
    Joseph var dog flyvende og havde overtaget i store dele af kampen, men han blev ihærdigt ved med at jagte en afslutning, hvilket lykkedes mod slutningen af anden runde, hvor Joseph fik indsat en stram rear naked choke.

    Axel “Achilles” Apérgis var sidste CSA’er i buret. Achilles satte sig fra start tungt på kampen og dominerede totalt sin modstander med boksning samt hårde kicks, tæt brydning og solid top kontrol! Achilles var lige ved at afslutte sin modstander med et velplaceret high kick, men modstanderen overlevede runden. Virkelig en meget imponerende magtdemonstration af den kun 19-årige debutant! Det er bestemt ikke det sidste vi har set til Achilles.