• MMA: Christian “Godzilla” Colombo tegner stort sponsorat med Betsafe

  mma i københavn

  Den store MMA kæmper fra CSA.dk i København, Christian Colombo, har netop indgået et større sponsorat med bookmakeren Betsafe.

  “Sponsoratet giver mig først og fremmest en enorm frihed, som blandt andet betyder, at jeg kan gå ned på deltid i mit job. Dermed kan jeg øge træningsmængden og forhåbentlig nå et niveau, hvor jeg kan komme i spil til UFC’s nordiske stævne i Stockholm i april. Det ville give mig chancen for at prøve kræfter med de bedste fightere i verden”, siger Godzilla til nyhedssitet MMAmania.dk.

  Man kan selvfølgelig se Colombo i aktion dagligt på kampholdene i klubben, men vil man heppe på ham på den helt store scene, så foregår det i Brøndby Hallen den 26. september, hvor han kæmper om heavyweight titen i European MMA. Billetter kan købes i vores reception for 195 kr.

  Har man selv lyst til at prøve kræfter med MMA, er man altid velkommen til at kigge forbi til en uges gratis prøvetræning. Vi har begynderhold hele ugen, præcis de samme som Colombo engang selv startede på, så det er bare med at klø på hvis man går med en drøm om at blive professionel kæmper til de store shows engang ;)

  mma i københavn