• MMA: CSA-Hattrick ved European MMA 8

  CSA kæmperne gjorde rent bord ved European MMA i Brøndby Hallen.

  Jonas MMA

  Jonas “Shark” Mågård kæmpede mod den langt mere erfarne Eduard Heinz som også er rangeret på den tyske top 10 i bantamvægt. Den unge Mågård gik uimponeret til sagen og viste rigtig godt overblik og styrede kampeni alle afstande, selvom Heinz forsøgte at få kontrol.
  Mågård afslutter Heinz på Rear Naked Choke i første runde.

  Søren MMA

  Søren “The True Viking” Bak var næste mand i buret. Bak har en baggrund i brydning, men denne gang var Bak dog indstillet på at vise at han kunne andet end at bryde, hvilket han beviste fra kampens start hvor han ryster Said Govduchanov, resten af tiden tilbringer Bak i mount position og sender albuer afsted.

  Anden runde starter som første, Bak rammer hårdt med et højre kryds som sender Govduchanov i gulvet, hvorefter Bak indsætter en stram choke. Bak vinder på triangle i starten af anden runde.
  Det var Søren Baks 4 win ud af lige så mange kampe.

  Thomas MMA
  Thomas “Maverick” Formo var oppe imod en kendt K-1 fighter Harun Kina, men Kina nåede aldrig at blive farlig da Formo styrede kampen perfekt med sin længere rækkevidde. Da Formo havde fundet afstanden og timingen, tog han Kina ned og fangede ham i en tight armbar. Formo vinder på submission i første runde.

  Vores pro MMA “Team Grind” er endnu ubesejret siden 13. oktober 2012.