• MMA: Danmarks bedste MMA klub!

  image

  I week-end blev der afviklet DM i MMA ved Herning.

  Sidste år vandt CSA 3 danske mesterskaber samt 1 sølv med fire kæmpere og blev suverænt bedste klub.
  I år var planen at stille op med 7 kæmpere, men desværre blev vi ramt af uheld kort inden DM og var dermed igen nede på 4 kæmpere.

  Camilla Hinze var tilmeldt i bantamvægt (-61,2 kg), Camilla var eneste pige tilmeldt og blev dermed kåret som dansk mester, samme skete for Christopher Holmgaard, han var tilmeldt i både Let Sværvægt (-93,0 kg) og Sværvægt (-120,2 kg), vi ville kun sende Holmgaard i Let Sværvægt såfremt der var en modstander, men der var heller ingen tilmeldte i nogen af klasserne, Christopher ligeledes kåret til danske mester.

  image

  Vores no-gi instruktør Axel ”Achilles” Apérgis var tilmeldt i Letvægt (-70,3 kg), første kamp var en walk-over da modstanderen var skadet.
  I finalen skulle Achilles møde Christiano de Silva fra Arte Suave. Kampen kørte i et hæsblæsende tempo hvor Axel styrer kampen i alle afstande, det meste af 1 runde foregik dog på gulvet, hvor Achilles total dominerede skiftevis med ground’n’pound, knæ og submissions. Anden runde starter Axel med lowkicks i bedste Jose Aldo stil, de bryder Christiano sig ikke om og forsøger sig på gulvet, Achilles sweeper dog hurtigt og får indsat en stram japanese-necktie og vinder dermed det danske mesterskab via submission. Super flot overblik og veludført gameplan af Axel ”Achilles” Apérgis, som stadig er ubesejret i MMA.

  CSA


  Tue ”Animal” Kauffmann
  , som også er vores MMA og bokse instruktør, var havnet i en dynamit pulje med powerhouse Mikkel Vestergaard Laursen fra Fightgym.dk samt den nykårede og regerende IMMAF verdensmester Mikkel Kasper fra Arte Suave, ALLE kæmpere var ubesejrede indtil nu!

  Tue mødte Mikkel Vestergaard Laursen i sin første kamp, Tue fulgte gameplanen perfekt og fik kørt fynboen træt i første runde, anden runde sad Tue solidt på og kunne uden de store problem hive en point sejr hjem.

  I finalen ventede nu verdensmesteren og Tue var i manges øjne underdog, men gameplanen var lagt og vi ville neutralisere Mikkels styrker. 1 runde blev en tæt affære men vi mener at vi vinder runden set udfra hvem der gjorde mest skade. Anden runde havde Tue virkelig fået overtaget og straffede Mikkel stående og vinder sikkert anden runde. Efter den normale kamptid tid siger point kortene 19-19, 19-19 og 20-18 (Tues favør) dermed er kampen dømt majority draw (flertallet dømmer uafgjort), salen er helt oppe at køre over den vilde kamp og får nu en 3 og afgørende runde!

  3 runder starter stort set som 2 runde slap, selvom om Tue har haft en kamp mere end Mikkel er det Animal der udviser overskud og bliver ved med at udbokse Mikkel, efter ca. 3½ min hvor Tue straffer stående får Mikkel endelig succes med at få Tue på gulvet og forsøger sig med RNC men Tue forsvarer sig og får de sidste 30 sekunder vendt sig og sidder i guard og sender slag ned over verdensmesteren.
  Kampen går tiden og skal afgøres på dommerstemmer! Her er dog ingen tvivl, Tue ”Animal” Kauffmann vinder 3 runde med samtlige dommerstemmer 10-9 og dermed ny dansk mester!

  Med 4 danske mester titler og ingen andre klubber der vandt mere end én titel, var CSA suverænt bedste klub for andet år i streg. Det imponerende ved præstationen er, at der er ingen gengangere fra sidste års DM hold, så det tegner rigtig godt for bredden på vores MMA hold samt fremtidige pro kæmpere. Et af de første mål ved det unge CSA kamphold ”Team Grind” var at sikre at CSA er danmarks bedste MMA klub, det er der ikke længere nogen tvivl om hos amatør kæmperne, næste delmål …

  Resultaterne er 100% en CSA TEAM præstation, tak for støtten til ALLE.

  Vil du gerne være dansk mester, have en MMA kamp eller bare træne på MMA kampholdet, så ta’ snak med din instruktør.