• MMA: Søren og Roger klar til EUMMA 9

  EUMMA9

  Dagen i dag er gået at komme ned i vægt og du kan allerede i aften se indvejningen og den berømte stare-down live, når de for første gang står overfor deres modstander.
  Kom og se indvejningen kl. 19.15 ved Sporting Health Club, Gothersgade 14, 2. Sal, 1123 København K.

  Roger “El Luchador” Huerta har sin pro debut og har været ubesejret igennem hele sin amatør karriere med en imponerende 5-0 rekord liste, som alle har været i mod tungere og stærke modstandere. Roger møder en anden ubesejret kæmper, Sergej Kramer fra Tyskland, som ligeledes kommer med en ubesejret 5-0 rekord liste, hvoraf den ene er en pro sejr for nyligt.
  Sergej er en kompetent kickboxer og grappler, så der er lagt op til et brag af en kamp.

  Søren “The True Viking” Bak møder Rhassan Muhareb, som er kendt som et af de største navne i dansk Thai-boksning, med flere internationale titler bag sig.
  Der er lagt op til en rigtig herre dyst, hvor det er style vs style, bryderen vs thai-boxeren. Rigtig mange har hypet kampen til at være det mest interessante match-up på fight cardet.

  Har du lyst til at se kampene (fredag) når CSA’erne går i buret i Falconer salen kl. 20.00, så skynd dig at henvend dig i CSA receptionen, vi har et par enkelte billetter (200,- kr.) tilbage, og det er først til mølle!