• Nyhedsarkiv 2006

  21. december 2006
  Thomas la Cour vinder Swedish Open

  Thomas la Cour vandt både -91 kg vægtklassen samt den åbne vægtklasse ved Swedish Open Submission Wrestling 2006. Med førstepladsen i den åbne vægtklasse fulgte en kontant pengepræmie på 5000 SEK. Thomas slog flere dygtige modstandere på vejen mod toppen – spørgsmålet er, om der overhovedet er nogle tilbage i Skandinavian, der kan stoppe ham for tiden? :)

     


  -o-

  29. november 2006
  Fra alle os til alle jer… :)

  Som en lille tidlig julegave til jer alle, har vi opfyldt et ønske medlemmerne og vi selv har haft i en årrække, nemlig at få nogle spejle op i klubben. Sparegrisen er slået i stykker, og vi har fået opsat 14 x 2 meter spejle på væggen modsat flagene. Vi håber at I vil nyde godt af og passe godt på dem i mange år fremover!

  mvh og god jul,

  Christian og Carsten

     

  -o-

  27. november 2006

  Fornemt besøg på Capoeira holdet tirsdag

  Tirsdag får børne- og voksenholdet i Capoeira besøg af Mestre Agostinho og Instrutor Chú fra Grupo Ginga i Belo Horisonte som vil stå for undervisningen. Mød op til træningen og vær med, det er ikke hver dag vi har så dytige capoeira folk i klubben!

     

  -o-

  21. november 2006

  Tillykke til de nye BJJ graduerede!

  Efter et par dages rigtig god træning med Eric Hemphill fra Portland, Oregon, er CSA blevet hele otte BJJ bælter rigere. Stort tillykke til dem alle!


  Kim Laursen, Thomas Vesselholdt, Kim Ignatius, Lasse Blaabjerg, Eric Hemphill, Jacob Guldbæk, Ida Hansson, Rasmus Jensen, Carsten Ettrup

  -o-

  20. november 2006

  CSA Julefrokost lørdag d. 25. november!

  Til dem, der endnu ikke har fået meldt sig til, så er her en lille reminder om den store CSA julefrokost der i år bliver afholdt lørdag d. 25. november. Vi starter med at spise kl. 18 på Valhalsgade 4, 2200 København N. Det er gratis at være med, blot beder vi alle om at hjælpe med at tage lidt forskelligt mad med. Husk at skrive dig på både mad- og tilmeldingslisten, der hænger nede i klubben. Alternativ tilmelding hos Carsten tlf 60709060 eller post@csa.dk.

  CSAs julefrokoster er legendariske, så sørg for at du ikke går glip af denne!!

     

  -o-

  18. november 2006
  Fem nye BJJ bælter i CSA

  Eric Hemphill uddelte ikke mindre end fem nye BJJ bælter til CSA. Efter en over 30 minutter lang “iron-man”, hvor de fem sparrede med nye, friske modstandere uafbrudt, uddelte Eric bælter til følgende:

  Carsten Ettrup, lilla bælte
  Kim Ignatius, lilla bælte

  Ida Hansson, blåt bælte
  Jacob Guldbæk, blåt bælte
  Lasse Blaabjerg, grønt bælte


  Desuden blev der uddelt streger til Piet, David, Taus og Sara på børneholdet efter de havde sparret med Eric.

  Tillykke til dem alle!

     

     

  -o-

  14. november 2006
  Gratis træning med BJJ sortbælte fra USA, lørdag og mandag!

  Det er lykkedes os at få fløjet Eric Hemphill fra i Portland, Oregon et smut forbi CSA for at træne med og undervise vores BJJ og MMA hold nogle dage.
  Eric er sort bælte i Brazilian Jiu Jitsu og har trænet mange år på Hawaii og i Portland, hvor han p.t. er fast instruktør i Matt Thorntons (og Ken Allens) klub. Christian og Rasmus havde fornøjelsen af at træne med ham i Canada sidste måned og han er en rigtig dygtig instruktør med et helt unikt Jiu Jitsu og MMA game.


  Eric underviser følgende hold i CSA:

  BJJ lørdag kl. 12.00-14.00
  BJJ mandag kl. 18.00-19.30
  MMA mandag kl. 19.30-21.00

  Træningen er GRATIS for medlemmer af CSA. Er man ikke medlem kan man enten betale 300 kr. for deltagelse (alle tre hold) eller benytte sig af vores særlige tilbud om medlemsskab resten af året for kun 350 kr. (og dermed naturligvis gratis adgang til træningen med Eric).

     

     

  -o-

  9. november 2006
  Workshop med Mestre Agostinho

     

  Weekenden D. 24-26 November holdes Workshop med Mestre Agostinho, og som en ekstra bonus denne gang har han taget en af sine dygtige elever, Graduado Chú, med. Foreløbigt program:

  Fredag:
  15:30-16:00 Indskrivning børn
  16:00-17:00 Børneworkshop og indskrivning voksne
  17:00-19:00 Capoeira træning alle niveauer
  19:00-ca.21 Spil i flere rodaer og stor Roda

  Lørdag:
  10:30-11:30 Børneworkshop
  11:30-13:00 Begyndere og let øvede
  13:00-14:30 Øvede
  14:30-15:00 Pause
  15:00-16:00 Begyndere og let øvede
  16:00-17:00 Øvede
  17:00-18:00 Spil og roda for alle niveauer

  Søndag:
  10:30-11:30 Børneworkshop
  11:30-13:30 Begynder træning
  13:00-13:30 Roda for alle niveauer
  13:30-14:00 Pause
  14:00-16:00 Øvet træning m.roda for alle

  Sted: Havremarkens skole. Husumgade 44, Nørrebro

  Pris: 350 kr., der betales ved indskrivning fredag. Børneworkshop 150 kr.

  Kom glade og friske! :)

  -o-

  7. november 2006
  Endnu et kickboxing kamp hold + ny instruktør!!

  Vores nye kickboxing kamp hold er kommet godt fra start, og klubben vil gerne støtte op om dem, der træner seriøst på disse hold.

  Derfor har vi oprettet endnu et kamphold, nemlig om fredagen fra kl. 17:00-18:30. Holdet bliver undervist af ingen ringere end Sod Toy Chamnanpanich, et kendt ansigt i dansk Muay Thai, der har rigtig mange års erfaring med sporten (over 200 professionelle kampe i Thailand).

  Torsdagsholdet har vi desværre ingen fast instruktør til p.t., så det er ændret til fri træning/sparring. Lørdags holdet er flyttet til om søndagen (samme tid) og vil fremover blive undervist af Casper Marzec, der er tilbage i instruktørstaben igen.

  Alle ændringer træder i kraft fra d.d.

  God træning!

  -o-

  6. november 2006
  3 stævner – 3 discipliner – 3 medaljer!

  Lørdag var – rent medaljemæssigt – en indbringende dag for CSA.

  Til Fight Arena 6 vandt vores kickboxing instruktør Casper Marzec sin b-class Muay Thai kamp på knockout i første runde. Virkelig flot af Casper, der har trænet hårdt op til kampen! Så vidt rygterne lyder, planlægger han at kæmpe igen allerede i starten af december.

  Til Copenhagen Open Submission Wrestling vandt Lasse Blaabjerg en utrolig flot 3. plads. Der er mange dygtige med til turneringen, især fra Sverige, men det var intet problem for 15-årige Lasse, der rykkede dem allesammen rundt med imponerende clinch og nedtagninger.

  Carsten Ettrup trak igen i det sorte Sport Ju-Jutsu bælte og deltog i danmarksmesterskaberne. Det er over to år siden han har trænet Ju-Jitsu Fighting, men alligevel lykkes det ham at tage sølv i -85 kg klassen, kun med et nederlag på sølle 2 point i finalen.

  Tillykke til dem alle!

     

     

  -o-

  3. november 2006
  Muay Thai: Casper kæmper til Fight Arena 6 lørdag!

  Lørdag d. 4. november kæmper vores instruktør Casper Marzec til Fight Arena 6 stævnet i Albertslund. Casper møder Michael Louhenapessy fra Holland i en B-klasse Muay Thai kamp.

  Stævnet starter kl. 18 (dørene åbnes kl. 17) og billetter kan købes på Billetnet. Se mere på Fight Arenas hjemmeside.

     

  -o-

  1. november 2006
  Brazilian Jiu Jitsu: Tre medaljer til Scandinavian Open

  CSA havde en lille gruppe kæmpere med til den meget prestigefyldte BJJ turnering Scandinavian Open i Sverige. Alle kæmpede flot, og det lykkedes at få hele tre medaljer med hjem:


  Carsten Ettrup, Guld -85 kg blåt bælte
  Ken Allen, Guld -69 kg lilla bælte
  Ida Hansson, Sølv -69 kg hvidt bælte     


  Et par af kampene er online og kan ses her:

  Jonas
  Carsten i finalen
  Carsten i semifinalen
  Ida

  -o-

  9. oktober 2006
  Brazilian Jiu Jitsu: CSA dominerede Openmat 9

  Lørdag deltog CSA i den niende Openmat turnering, der endnu engang blev afholdt i vores egne lokaler i Grøndal Centret. Alle fra klubben kæmpede virkelig godt, holdets niveau er steget utrolig meget på det sidste. Dette kunne også tydeligt ses på resultatlisten, hvor CSA var stærkt repræsenteret:


  Ken Allen, Guld -73 kg

  Kim Ignatius, Guld -79 kg
  Thomas la Cour, Guld -91 kg
  Ida Hansson, Guld piger
  Mille Pedersen, Sølv piger
  Christian Colombo, Sølv +97 kg
  Thomas Vesselholdt, bronze -79 kg


  Dagens præstation blev udført af Thomas la Cour, der i -91 kg finalen slog bjj sortbælten Iran Mascarenhas på dommerstemmer og vandt dermed turneringen for 3. gang i træk – dette er første gang nogen kæmper har gjort det i Openmats historie.

  Kim Ignatius vandt overlegent -79 kg klassen for anden gang i træk, ligesom Ken Allen fejede al modstand af banen i -73 kg. Ida Hansson og Mille Pedersen kvalificerede sig begge til finalen ved at submitte deres modstandere på armbar. Her vandt Ida i en hård kamp på submission kun få sekunder før tid. Christian Colombo slog sin 145 kg. tunge modstander i semifinalen på submission, før han tabte til 5. dan BJJ sortbælten Ajuricaba Mascarenhas i finalen. Thomas Vesselholdt overraskede alle og kæmpede sig flot til en bronzemedalje i den meget store og hårde -79 kg. vægtklasse.


     

     

     

  Hold øje med hjemmesiden her for flere billeder samt video fra turneringen!

  -o-

  5. oktober 2006
  Christian og Rasmus drager til Amerika

  Torsdag d. 12. oktober tager Christian og Rasmus til Canada for at deltage i Straight Blast Gyms halvårlige træningslejr. Desuden skal Christian præsentere Matt Thorntons nyeste videosæt, som han har filmet i USA og netop redigeret færdig.

  Efter campen i Canada tager de videre til New York, hvor de skal bo i 2 uger og træne med SBG NYC. Desuden tager Christians ven Søren med på turen.

  Imens de er afsted vil Carsten Ettrup, Thomas la Cour og Kim Ignatius fungere som afløsere på Christians BJJ hold.


     

  -o-

  1. oktober 2006
  MMA: La Cour vandt på Rear Naked Choke efter 1:45!

  Lørdag aften vandt Thomas la Cour overbevisende sin kamp til Fighter Galla 3 showet i Odense. Den stærke tjekkiske thaibokser åbnede med et stort højreslag, som Thomas slippede hvorefter han hurtigt lukkede afstanden til clinch. Her var det intet problem for CSAs bedste kæmper at tage sin modstander ned og efter en serie af hårde slag fra mount, fik han taget ryggen og afsluttede kampen med en Rear Naked Choke efter kun 1 minut og 45 sekunder.

  Stort tillykke til Thomas med sejren, som nu har en rekordliste der lyder på imponerende 6-0.

     

     

  -o-

  25. september 2006
  MMA: La Cour kæmper lørdag – tag med og støt ham!

  På lørdag kæmper vores MMA instruktør Thomas la Cour til Fighter Galla 3 i Odense. Han har brug for al den opbakning han kan få, derfor tager vi så mange som muligt over og hepper på ham.

        

  Stævnet starter kl. 17 (dørene åbnes kl. 16) og billetterne koster 150 kr. De skal bestilles på forhånd på tlf. 31 16 12 87, det forventes at der bliver udsolgt.

  Læs mere om Fighter Galla på www.fightergalla.dk.

  -o-

  13. september 2006
  Brazilian Jiu Jitsu: Ny video fra børneholdet

  Vores Brazilian Jiu Jitsu børnehold har nu trænet godt 8 måneder, og der kommer hele tiden nye til hen ad vejen. De første af børnene har netop modtaget deres 3. streg på det hvide bælte (Piet, David og Sebastian), så niveauet stiger hele tiden og fremtiden tegner meget lys for disse talentfulde udøvere, der som de allerførste i deres alder har mulighed for at træne BJJ her i Danmark. Der går ikke længe, før de første af dem, som har lyst, får mulighed for at prøve deres teknikker af til turneringer.

  BJJ børneholdet er for alle i alderen 8-14 år, og har man lyst til at være med, træner vi mandag kl. 16 og lørdag kl. 11.

  -o-

  11. september 2006
  Capoeira: Quilombo do Norte opvisning på Rådhuspladsen

  I lørdags holdt Capoeira gruppen Quilombo do Norte, som CSA er en del af, en lille opvisning på Rådhuspladsen i København. Der var en god håndfuld deltagere fra CSAs Capoeira hold med til at lave opvisningen, der som altid blev ledt an af Jacob fra Nørrebro gruppen.

  Læs mere om Quilombo do Norte gruppen på www.ginga.dk. Har du lyst til at prøve Capoeira, træner vores hold hver tirsdag og torsdag kl. 19.30 samt søndage kl. 13.

  -o-

  7. september 2006
  Brazilian Jiu Jitsu: Lasse får sit orange bælte

  Mandag den 6. september fik Lasse Blaabjerg sit orange bælte i BJJ af Christian og Ken. Efter at have gennemført en “Iron Man”, hvor han kæmpede med en lang række modstandere, der alle gav ham alt hvad de havde, fik han overrakt sit nye bælte efter den traditionelle SBG metode.

  Lasse har trænet i CSA i snart 1½ år og er på trods af sine kun 14 år en af de teknisk bedste BJJ udøvere i klubben. Ingen tør tænke på, hvordan han bliver at kæmpe med om 5 år!


     

  -o-

  6. september 2006
  Fire nye Kickboxing og Brazilian Jiu Jitsu hold om ugen!

  Vi har netop tilføjet fire nye hold om ugen til vores træningsprogram.

  Mandag og onsdag kl. 17 er der Brazilian Jiu Jitsu introhold. Dette hold er ment som en introduktion til BJJ, hvor man lærer om positioner, strategi og helt basale teknikker. Det er en forberedelse til det normale BJJ hold, som man kan rykke op på, når man får sin første streg på det hvide bælte.

  Tirsdag og torsdag kl. 17 har vi oprettet to nye Kickboxing kamphold, hvor der er masser af mulighed for sparring. Alle kan deltage, men det anbefales at man har trænet på basisholdet først for at få styr på teknikkerne.


     

     

  -o-

  5. september 2006
  MMA: Nyt videoklip

  Så er der et nyt videoklip fra MMA træningen. For tiden bliver hele repetoiret af teknikker og afstande gennemgået og trænet. Stående, clinch, nedtagninger, gulvkamp, submissions m.m. Træningen er åben for alle. Det kræver ingen forudgående erfaringer for at deltage, og man bliver som nybegynder naturligvis introduceret til sporten ét skridt ad gangen. Et af vores mål i CSA er, at vise at MMA er en meget alsidig og sikker kampsport, der kan trænes af alt fra motionister til seriøse atleter.

  Har du lyst til at prøve MMA, så mød op til en gratis prøvetræning mandag eller onsdag kl. 19.30 :)

  -o-

  5. september 2006

  Brazilian Jiu Jitsu: Resultater fra Danish Open

  I weekenden havde CSA et lille hold på seks deltagere til turneringen Danish Open på Østerbro. Der blev kæmpet mange gode kampe, og følgende CSAere gik hjem med medaljer:

  – Morten Jensen, sølv
  – Charles Nielsen, bronze
  – Christian Ifversen, bronze

  Tillykke til dem alle!

  -o-

  4. september 2006
  Kickboxing: Carsten er tilbage

  Efter en måneds ferie i Thailand er Carsten tilbage på kickboxing holdet, som han underviser hver tirsdag og torsdag aften. Her er garanti for at få sved på panden, når slag og spark trænes intensivt sammen med konditions- og styrketræning. Dette hold er perfekt, hvad enten man vil træne for motion eller bare have styr på basisteknikkerne inden man prøver kræfter med kampholdet.

  Her er lidt video fra et af holdene i sidste uge:

  Har du lyst til at prøve vores kickboxing, så mød op til vores basis hold tirsdag eller torsdag kl. 18. Har du lidt erfaring i forvejen kan du prøve vores kamphold, der træner tirsdag og torsdag kl. 17 samt lørdage kl. 15.

  -o-

  3. september 2006
  MMA: Thomas la Cour kæmper til Fighter Galla 3!

  Den 29. september kæmper Thomas la Cour en semi-professionel MMA kamp til Fighter Galla 3 i Odense. Thomas er i fuld gang med den hårde forberedelse til kampen, og vi håber selvfølgelig at kunne komme en masse over og heppe på ham.

    

  -o-

  30. august 2006
  Capoeira: Video fra børneholdet

  Her er lidt video fra den seneste uges træning på vores fantastiske Capoeira børnehold.

  Børneholdet er åbent for nye medlemmer i alderen 8-14 år, og har man lyst til at være med skal man blot møde op tirsdag/torsdag kl. 16.00 eller søndag kl. 12.

  -o-

  26. august 2006
  Kettlebells: Kenneth Jay i “Beast Tamer Hall of Fame” + ny video

  Kenneth Jay er klubbens fysiske træner og han er virkelig en værdifuld kapacitet af viden at have til rådighed for medlemmerne i klubben. Ud over at hjælpe med spørgsmål, tips, genoptræning og styrketræningsprogrammer for medlemmerne, underviser han Kettlebell holdet hver lørdag. Her er der god mulighed for at få inspiration til styrketræning, samt få brændt lidt energi af.

  Har du lyst til at prøve Kettlebells, så mød op en lørdag kl. 14 og vær med. Tømmermænd ingen hindring!

  Desuden er der lidt nyheder fra weekendens Pavel Tsatsouline seminar her i Danmark. Kenneth skriver:

  “I denne weekend blev den første autoriserede Russian Kettlebell Challenge (RKC) instruktør uddannelse afholdt udenfor USA’s grænser. I den forbindelse havde vi (Kettlebells.Dk) besøg af Pavel Tsatsouline og to RKC seniorer, nemlig Steve Maxwell og Steve Cotter. 30 nye RKC instruktørere blev certificeret fra hele Europa og 6 af dem var her fra Danmark.

  Tommy Eli og undertegnede blev udnævnt til Senior RKC instruktørere, som er en stor ære da der kun nu er 6 personer med den titel i alt på verdensplan (inkl. Tommy og jeg). En masse ansvar følger med denne titel, bl.a skal Tommy og jeg to gange årligt til USA for at uddanne nye RKC instruktørere? Yderligere er jeg den yngste person nogensinde til at få denne udnævnelse.

  Derudover blev jeg certificeret som den 4. person i verden til at gennemføre ?the BEAST challenge?. En ?beast? er en 48 kgs kettlebell. Udfordringen består i at man skal lave én repetition i følgende øvelser: 1) Pull up fra strakte arme, op så halsen rører stangen. 2) Military press med én arm 3) En Pistol.

  Jeg er så nu officielt den 4. person i verden til at gennemføre dette og er nu officielt blevet optaget i ?the BEAST tamer? hall of fame som den yngste og højeste person, hvilket, ifølge Pavel Tsatsouline, er en enestående præstation da det er en ulempe jo længere arme og ben man har?

  -Kenneth Jay”

  -o-

  21. august 2006
  Brazilian Jiu Jitsu: Godt gang i træningen efter sommerferien

  Der er kommet rigtig godt gang i Brazilian Jiu Jitsu træningen efter sommerferien med masser af træning både med og uden gi. Ken har undervist en masse fede gi-teknikker og top game pressures og måtten har været godt fyldt op til hvert eneste hold.

  Her er 10 minutters video med lidt klip fra træningen de sidste par uger:

  Hvis du har lyst til at prøve Brazilian Jiu Jitsu, så mød op til en gratis prøvetræning mandag eller onsdag kl. 17:00 eller lørdag kl. 12. Der er altid åbent for nybegyndere :)

  -o-

  17. august 2006
  MMA fokus: Double leg takedown

  Temaet for Mixed Martial Arts holdet har i den sidste halvanden uges tid være double leg takedown. Mange detaljer af nedtagningen er blevet trænet samt forsvar mod den og hvad man kan gøre, hvis den ikke lykkedes første gang. Desuden er der som altid masser af god isolationssparring på holdet, der virkelig får brændt nogle kalorier af for tiden.

  Her er et lille videoklip fra træningen:

  Har du lyst til at prøve MMA, så mød op mandag eller onsdag kl. 19:30 og vær med. Du kan træne med en uge gratis.

  -o-

  15. august 2006
  Polterabend event i CSA

  Lørdag den 5. august blev vores nye instruktør Ken Allen udfordret til kamp i forbindelse med en polterabend. Kampen var en 3 x 3 minutters grappling kamp og modstanderen var den kommende brudgom, der vejede hele 35 kg mere end CSAs instruktør.

  Hele kampen kan ses herunder og er et glimrende eksempel på Brasiliansk Jiu Jitsus effektivitet til at overvinde størrere og stærkere modstandere ved brug af rigtig teknik.

Leave a reply

Cancel reply