• Nyhedsarkiv 2008

  16. december 2008
  Lukkedage jul og nytår

  Grøndal Centret – og dermed CSA – holder lukket følgende dage i forbindelse med jul og nytår:

  24. december
  25. december
  26. december
  31. december
  1. januar

  Børneholdene holder ligeledes lukket lørdag den 27. december og mandag den 29. december.

  Vi ønsker alle vores medlemmer en god jul og et godt nytår :)

  -o-

  13. december 2008
  Kickboxing: Tre sejre af tre mulige til CSA i dag
  CSA hev tre sejre hjem i tre kampe til dagens Upcoming Fighters stævne i Albertslund.

  Både Patrick Binne Larsen og Alexander Kozmér vandt overbevisende deres kampe 3-0 på dommerstemmer, mens Jesper Johnsen vandt sin på en flot KO med højre uppercut. Alle tre leverede en virkelig flot indsats og kan nu holde velfortjent juleferie. Desværre blev Runes kamp aflyst, da Runes modstander valgte at melde afbud på kampdagen.

  Stor tak til alle de fremmødte der var med til at give CSA hjemmebane i hver af deres kampe!

  -o-

  8. december 2008
  Kickboxing: Fire CSAere i kamp på lørdag!
  Patrick Binne Larsen, Jesper Johnsen, Rune Fischer og Alexander Kozmër skal i weekenden have deres første kamp med officielle Muay Thai regler for deres respektive klasser. Det betyder, at de kommer til at kæmpe med alt udstyr og albuer til hovedet!

  Det har været et aktivt efterår for kampholdet. Alexander er sulten efter at få en ny sejr på rekordlisten efter han tabte til IFMA Nordisk Mester Niels Larsen fra Siam ved Adrenaline 2. Patrick har været klar lige siden han fik sin debutsejr ved Adrenaline 2, men det har desværre ikke været muligt at finde en modstander før nu. Rune og Jesper skal begge ind til deres 3. kamp dette efterår og begge går efter en sejr, så de kan gå ind i det nye år ubesejrede.

  Vanen tro håber vi at en masse CSA’ere finder vej til stævnet i Albertslund, så de fire kæmpere får en masse opbakning!

  Stævnet starter kl. 13 og foregår i Kongsholmcenteret, Liljens kvarter 2, 2620 Albertslund.

  -o-

  8. december 2008
  Kickboxing og MMA: Fem ud af syv sejre til CSA Fight Night 4

  Lørdag var hele syv CSA kæmpere i ringen til det fjerde CSA Fight Night – et amatørstævnestævne med Mixed Martial Arts og Kickboxing kampe. På den lange aften med masser af gode kampe, formåede klubben at vinde hele fem ud af syv af vores kampe.


   

   

   

  <% fnNicolas()%>


  • Klaes Simonsen debuterede i Muay Thai og på trods af en meget flot kæmpet kamp, måtte han se sig slået efter at være blevet ramt hårdt flere gange.
  • Carsten Olesen kæmpede ligeledes for første gang og tabte desværre også på TKO efter en meget hård kamp.
  • Bjarke Andreas Bech var den ene af vores to MMA kæmpere på aftenen. Kampen blev fortrinsvis udkæmpet stående, hvor begge kæmpere ramte godt, men Bjarke endte med at tage sejren hjem på dommerstemmer.
  • Marek Molinski vandt sin debutkamp i Muay Thai over Mohamed Hirsi Elmi fra Odense. Marek var godt udmattet efter de tre runder, men med sine meget hårde slag, formåede han at vinde på dommerstemmer.
  • Rune Fischer var klar til at vise sit værd i ringen efter den uafgjorte kamp til Adrenaline 2. Med god teknik og overblik hev han en flot sejr hjem på dommerstemmer over sin modstander fra Odense.
  • Dan Bjerregaard var sulten efter en MMA sejr siden sit nederlag til Adrenaline. Den hårde og målrettede træning bar frugt, da han vha. god boksning, brydning og ground and pound, vandt en klar sejr på dommerstemmer.
  • Jesper Carlsen fik kun få dage før stævnet af vide at han skulle kæmpe en boksekamp i stedet for Muay Thai som han havde trænet til. Med stort overblik kørte han stille og roligt sejren hjem og vandt på TKO i anden omgang.

  Vi ønsker alle vores kæmpere stort tillykke med indsatsen og glæder os til at se dem i ringen igen næste gang!! Alle kampene kan ses på YouTube.

  -o-

  1. december 2008
  Brazilian Jiu Jitsu: Fem medaljer til ADCC Danmarksmesterskaberne
  Til de danske mesterskaber i ADCC organisationen, stillede CSA med seks kæmpere, der formåede at hive fem medaljer hjem til klubben:

  John Kohls: Guld -77 kg og Guld åben vægtklasse beginners
  Christian Colombo: Guld +100 kg advanced
  Christoffer Volf: Bronze åben vægtklasse advanced
  Lasse Blaabjerg: Bronze -88 kg advanced
  Milan Hansen: 4. plads -88 kg advanced og 4. plads åben vægtklasse advanced

  Stort tillykke til dem alle med den flotte indsats! :)

  -o-

  19. november 2008
  CSA Fight Night 4 og Julefrokost i weekenden!!

  Næste weekend bliver nogle yderst begivenhedsrige dage i CSA med hele to rigtig store arrangementer.  <% fnNicolas() %>

  Fredag den 28. november afholder vi CSA FIGHT NIGHT 4 i klubbens lokaler (Facebook). Turneringen tegner til at blive en af de største Fight Nights, da der allerede er næsten 40 kæmpere tilmeldt. CSA stiller med et stort hold af både Thaiboksere og MMA kæmpere, og de har brug for al den opbakning de kan få. Entré er gratis for alle medlemmer af CSA, så husk at komme forbi og heppe, der bliver fuld knald på fra start til slut!!! Dørene åbnes kl. 17:30 og turneringen forventes at starte kl. 18:00.

  ***
  Lørdag den 29. november er det tid til vores legendariske JULEFROKOST (Facebook), der fortsætter med at blive større og større for hvert år der går. Denne gang har vi lejet begge etager i de selskabslokaler vi plejer at bruge, så der er rigelig plads til masser af CSAere og deres venner, familie, kærester osv. Vi har ligeledes sørget for masser af god mad (både helstegt pattegris, oksekød og vegetarmad) samt bar med gode priser (man er dog selvfølgelig stadig velkommen til selv at medbringe drikkevarer). Prisen for deltagelse er 150 kr. ved forudbetaling eller 200 kr. “i døren”.

  Adressen er Valhalsgade 4, 2200 København N og vi starter kl. 18:00 :)

  -o-

  18. november 2008
  Brazilian Jiu Jitsu: Fem medaljer til CSAs hvidbælter søndag
  Søndag var det de voksne hvidbælters tur til at kæmpe ved BJJ turneringen i Stenungsund, Sverige. CSA stillede med seks kæmpere og endte med at hive hele fire medaljer hjem.

  Adam Alaleh fortsatte de gode takter fra Grappling League og vandt 5 kampe i sin første gi turnering før han kunne få bronzemedaljen om halsen. Vores brydetræner John Kohls gjorde Adam kunsten efter og med 4 sejre vandt han også en flot bronzemedalje i -76 kg klassen. I Super Heavyweight viste Christian Colombo igen at han hører til blandt de bedste, da han i overbevisende stil tog en guldmedalje hjem til klubben. Mark Nielsen, en af vores nybegyndere med masser af blod på tanden for at kæmpe til turneringer, fik sin første placering, da han tog sølv blandt de tunge drenge. Desuden kæmpede Christoffer Volf om lørdagen i -94 kg blå bælte klassen og tog en flot sølvmedalje med hjem.

  Alt i alt blev det til otte medaljer til vores tolv kæmpere i weekenden – tillykke til dem alle! :)

  -o-

  15. november 2008
  Brazilian Jiu Jitsu: Stor succes for børneholdet til Stenungsund BJJ Open

  Lørdag drog vi igen til Sverige for at deltage i vores tredje BJJ turnering med vores børnehold. Med stort fremskridt fra den første til anden gang vi var til turnering, var forventningerne høje, dog realistiske, omkring vores præstationer mod de erfarne, svenske børn. Det skulle da også vise sig, at vi havde god grund til at være optimistiske, da børnene overhalede alle vores tidligere præstationer med flere længder og hev tre medaljer hjem til fem kæmpere.

  Jonas Kabels har trods sine 12 år været en trussel for alle deltagere på både børne- og voksenholdene. I sin første turnering tabte han alle sine kampe, men denne gang vendte han skuden 180 grader og gjorde rent bord i sin vægtklasse med tre sejre ud af tre mulige. Efter en ekstremt hårdt kæmpet og tæt finale, kunne Jonas meget velfortjent få overrakt klubbens første guldmedalje for børn.

  Denne præstation ville Ida “Isdronningen” Dreyer dog ikke stå i skyggen af. Notorisk kendt for at snakke og fjolle til træningen i klubben, var de fleste ikke i tvivl om, at Ida i dagens anledning havde sendt sin iskolde og kyniske tvillingesøster til Sverige for at konkurrere. Med et køligt overblik og 100% fokus på at vinde, tromlede hun over alle sine modstandere i vægtklassen. 18-0 og armbar på under ét minut var højdepunkterne i pigeklassen før Ida med stor overlegenhed fik guldmedaljen i hus.

  Oliver “TV Kokken” Strand havde som altid snydt lidt og forberedt sig hjemmefra. Dagens ret var submission suppe og CSAeren havde hevet den helt store gryde frem fra køkkenskabene for at bespise de sultne svenskere. Tre sejre i fire kampe resulterede i en fantastisk flot bronzemedalje til endnu et lovende talent for fremtiden.

  De to Klang Henriksen-brødre, Piet og Taus, havde turneringstraditionen tro anlagt et par seriøse mohawks. Taus kæmpede bravt i to kampe, men måtte – på trods af imponerende guardarbejde og en håndfuld flotte armbarforsøg – se sig slået af svensken. Piet var i sin første turnering som orangebælte hårdt matchet og mødte hhv. vinderen af vægtklassen og den tungeste. Som vi kender ham med fuld gas på fra første sekund fik han demonstreret noget akrobatisk og eksplosiv brydning for publikum. Det rakte dog ikke til medaljer denne gang, men der er ingen tvivl om at de to brødre bliver nogle man skal holde meget øje med inden for meget få år.


   

   


  -o-

  14. oktober 2008
  BJJ og MMA: Christian tager på ferie i tre uger

  På fredag tager Christian på ferie i tre uger. Ud over lidt afslapning i Mexico, skal han 12 dage til New York for – for 5. år i træk – at træne og undervise MMA og BJJ i klubben Ronin Athletics. Som altid regner han med at få en masse god inspiration med hjem til CSA, som gavmildt vil blive delt ud på vores hold :)

  Mens han er væk, vil Carsten stå for Brazilian Jiu Jitsu og Christoffer Volf for Mixed Martial Arts holdene. Al træning fortsætter som normalt, men klubben har ikke åbent i dagtimerne før holdene starter. Christian forventer at være tilbage i CSA omkring den 11. november.


   

  -o-

  10. oktober 2008
  MMA og Kickboxing: Poul Duvill underviser fast i CSA.dk hver mandag

  Over den seneste måneds tid, har vi haft hyret boksetræneren Poul Duvill til at undervise klubbens MMA og Kickboxing kæmpere. Dette har været en stor succes både træningsmæssigt men også fordi Poul har vist sig at passe rigtig godt ind i CSAs stemning og træningsfilosofi.

  Derfor har vi nu lavet en fast aftale om at Poul underviser i CSA hver mandag kl. 17-19. Holdet er lukket og deltagelse kræver godkendelse fra trænerne, da vi gerne vil have at træningen kan blive optimalt fokuseret på dem, der skal ud og kæmpe for klubben. Snak med Carsten eller Kristian hvis du er interesseret i at deltage :)
  -o-

  9. oktober 2008
  Mixed Martial Arts: Benjamin tilbage på måtten trods amputeret ben
  For godt et år siden fik Benjamin Kragsskjold udsat sin udstationering til Afghanistan for at kunne kæmpe sin MMA debut til det første CSA Fight Night stævne. I overbevisende stil vandt han kampen med imponerende styrke, eksplosivitet og teknik. En af mange ture til en krigszone skulle kun lige overståes før han kunne genoptage træningen og så småt forberede sig på sin anden kamp.

  Skæbnen ville det dog anderledes, da han kort inde i sit ophold blev ramt af en vejsidebombe, der kostede hans kammerat livet og ham selv nederste del af venstre ben, samt en lang liste af andre skader.

  Efter intensiv behandling og genoptræning var Benjamin tilbage på MMA holdet onsdag aften og gav den mindst lige så meget gas med protese som han gjorde da han trænede uden. Med vilje kan man nå langt, og vi glæder os til at have mange gode træningstimer med Benjamin fremover.

  Velkommen tilbage fra alle vennerne i CSA  <% fnNicolas %>

  -o-

  7. oktober 2008
  Mixed Martial Arts: CSA.dk live i Aftenshowet på DR1
  I forbindelse med et indslag om Mixed Martial Arts, lavede fire CSAere en udendørs (og meget kold!!) træning på Rådshuspladsen til tv programmet Aftenshowet på DR1. Programmet kan ses på Aftenshowets hjemmeside:

  http://www.dr.dk/DR1/Aftenshowet/Klip+fra+Aftenshowet/20070129142128.htm

  -o-

  5. oktober 2008
  Tak for alt til Kalle

  Efter fem år med fantastisk Capoeira i CSA, har vi taget den meget svære beslutning, at afvikle holdene. På trods af mange forsøg over lang tid, har det desværre ikke lykkes os at gøre Capoeira til den medlemstalsmæssige succes vi havde håbet på, og i sidste ende var vi nødt til at tage tallene på bundlinjen i betragtning frem for de personlige og følelsesmæssige aspekter.

  Vi har været utrolig glade for at have Kalle som en del af CSA instruktørteamet med alt hvad han har skabt af god træning, dygtige elever og mindeværdige øjeblikke. Det er derfor med stor ærgelse, at vi må sige farvel til ham som instruktør, men vi glæder os til at se ham – og måske nogle de andre Capoeira nørder – stadig besøge klubben både i socialt- og træningsmæssig anledende.

  Vi ønsker Kalle og Capoeira folket al held og lykke frem over!
  -o-

  2. oktober 2008
  Gæstetræner på brydning-holdet frem til december

  Der kommer rigtig mange nye mennesker ind i CSA for tiden, og en af dem er John fra Oregon, som er i Danmark for at læse på CBS. John er entusiastisk udøver af Brazilian Jiu Jitsu og har desuden en masse brydeerfaring med sig fra USA. I CSA er vi altid interesseret i at suge ny viden til os, og da brydetrænere af den kaliber er en yderst sjældenhed her i Danmark, sørger vi selvfølgelig også for at lære så meget som muligt fra John mens han er her.

  Ud over at træne med på klubbens BJJ hold, vil John derfor også fast køre undervisningen på vores brydehold om søndagen. Træningen kommer til at bestå af en masse drills, sparring samt teknisk træning med nedtagninger, clinch osv.

  Så kig forbi om søndagen kl. 14-15 og få noget højkvalitets brydetræning mens han er her! :)
  -o-

  2. oktober 2008
  CSA holder 5 års jubilæumsreception på lørdag

  Den 29. september 2003 åbnede CSA dørene op for første gang. Sæt derfor kryds i kalenderen lørdag den 4. oktober kl. 16, hvor vi vil holde en lille jubilæumsreception for at fejre det.

  Alle klubbens medlemmer, venner, familie, kærester osv er inviterede!

  Vi har oprettet et Facebook event, der også indeholder en håndfuld klassiske CSA fotos fra de sidste fem år:

  Vi ses den 4. oktober! :)
  -o-

  30. september 2008
  RossTraining: Mød RossTraining holdenes nye bedste venner – hammer og dæk!!  Vi har netop fået transporteret nogle store, dejlige dæk og en cirkushammer ud til klubben, som vil blive brugt flittigt i forbindelse med den fysiske træning på primært RossTraining holdene. De andre hold vil dog også nyde godt af bl.a. hammerøvelser og tireflips :) Vi har tre store dæk stående uden for klubbens lokale og et par små vil blive stillet oppe i lokalet, så man også kan træne der.

  God fornøjelse!!


  -o-

  29. september 2008
  Brazilian Jiu Jitsu: Bedste Team pokal + syv medaljer til Grappling League  I weekenden stillede CSA.dk med sit hidtil største hold af kæmpere til turneringen Grappling League. Det blev en rigtig god dag for klubben, hvor både vores meget erfarne og meget uerfarne kæmpere fik en masse gode kampe og oplevelser.

  Det blev til intet mindre end syv medaljer til klubben:

  Guld:
  Christian Colombo
  Kári Gunnarsson

  Sølv:
  Dan Bjerregaard Madsen

  Bronze:
  Christian Graugart
  Adam Alaleh
  Kenneth Malmstrøm
  Christoffer Volf

  Desuden vandt vores ene hold – CSA.dk Ninjas – pokalen for bedste klub i overbevisende stil. Et mål vi havde sat os stærkt op imod, så det var en stor tilfredsstillelse at det lykkedes. Stort tillykke til alle vores deltagere for en flot indsats!

  -o-

  23. september 2008
  Brazilian Jiu Jitsu: CSA stiller med 29 kæmpere på lørdag

  På lørdag stiller CSA.dk med ikke mindre end 29 kæmpere til Danmarks største grappling turnering Grappling League. Til sidste turnering endte vi på en andenplads i holdkonkurrencen, og denne gang går vi efter at rykke op på førstepladsen! :)

  Da turneringen kun tillader, at man stiller max 14 kæmpere per hold, har vi været nødt til at dele os op i to hold: CSA.dk Pirates og CSA.dk Ninjas. Vi forventer at det bliver en rigtig sjov dag for alle vores kæmpere med mange gode kampe, oplevelser og forhåbentlig en medalje eller to.


  Anders Deleo
  Glenn Christensen
  Stefan Kryger Jørgensen
  Kristian Rasmussen
  Palle Pallesen
  Jakob Hvitved
  Anders Plesner Bruun
  Frederik Kristensen
  Bjarke Andreas Bech
  Rasmus Christensen
  Marcin Kaszkowiak
  Mark Nielsen
  Kenneth Larsen
  Jan Marthedal Rasmussen
  Carsten Schau Andersen
            
  Christian Colombo
  Morten Rasmussen
  Milan Hansen
  Christoffer Volf
  Michael Hostrup
  Christian Graugart
  Rasmus Keller
  Thomas Vesselholt
  Jacob Guldbæk
  Thomas Guldbæk
  Lasse Blaabjerg
  Christian Ifversen
  Kári Gunnarsson
  Adam Jama Alaleh


  -o-

  16. september 2008
  Turneringsworkshop og Top Team Test på søndag!

  På søndag afholder vi to særarrangementer i klubben. Begge arrangementer er kun for CSA medlemmer og er gratis at deltage på.

  Kl. 10:00
  Test af CSA Top Team. Medbring løbesko og påklædning til både inden-/udendørs brug

  Husk at medbring jeres træningsdagbog

  Om man følger CSA Top Team program eller ej har ikke den store betydning, kom frisk og følg din udvikling

  Kl. 15:00
  Efter brydeholdet, vil Christian Ifversen holde en turneringsworkshop for dem, der skal til Grappling League den 27. september. Uanset om man er erfaren eller helt grøn og endnu ikke har besluttet sig om man har lyst til at prøve sin første turnering, så er dette en glimrende mulighed for at få noget turneringsspecifik træning.

  – GENNEMGANG AF REGLER
  – FORKLARING AF POINTSYSTEM
  – KAMPTAKTIK
  – INTERN MINI-TURNERING

  Bare mød op og vær med, vi håber der kommer en masse som har lyst til at snuse til hvordan det er at være til turnering.

  -o-

  10. september 2008
  MMA: Videoindslag med Christian og Christoffer på Ekstra Bladet og Politiken

  I forbindelse med weekendens Adrenaline 3 stævne, har flere medier lavet nogle indslag om sporten, kæmperne og turneringen. Politiken har fulgt CSAs kæmper Christoffer Volf og Ekstra Bladet har interviewet CSA medejer Christian Graugart om MMA som sport, samt lavet nogle reportager fra kampene.

  Se indslagene her:

 • Christian Graugart interview
 • Christoffer Volf interview
 • Christoffer Volf vs. Claus Gosham kampen
  -o-

  31. august 2008
  Ni CSA kæmpere på Adrenaline 3 fightcard lørdag!!

  Den 6. september afholdes Adrenaline 3 (www.adrenalinesports.dk), der er Danmarks største kampsportsshow med Mixed Martial Arts, Thaiboxing og Submission Wrestling kampe. Vi stiller igen op med et stort hold af dygtige kæmpere i alle tre regelsæt, og vi forventer det bliver en fantastisk dag for klubben med mange gode kampe og som altid en meget stor og meget højtråbende mængde CSA medlemmer blandt publikum :)  Følgende CSAere er indtil videre på programmet til eventet:

 • Christian Colombo kæmper sit livs hårdeste kamp mod en af sveriges allerbedste brydere
 • Christoffer Volf gør comeback efter knockout nederlag sidst og er nu i sit livs form
 • Palle Pallesen møder en meget stærk norsk grappler

 • Dan Bjerregaard debuterer i MMA og har trænet super hårdt op til kampen
 • Jesper Johnsen kæmper mod den 202 centimeter høje danmarksmester i Thaiboxing
 • Rune Fischer debuterer i thaiboxing mod en stærk Siam kæmper
 • Alexander Kozmér er tilbage fra træningslejr Thailand og hopper direkte i ringen fra lufthavnen

 • Michael Buch kæmper sin anden kamp mod en erfaren shootfighter fra Frederikssund
 • Jimmy Vitenson fik ingen MMA modstander og tager derfor i stedet en thaikamp mod en knockdown karate kæmper


  De er alle matchet mod nogle meget hårde modstandere, så de har brug for al den opbakning de kan få!! Husk derfor at sætte kryds i kalenderen og kom ind og hep på dem, de har brug for al den opbakning de kan få! Billetter kan købes hos Christian eller Carsten i CSA eller på BilletNET.

  -o-

  28. august 2008
  Nye CSA tshirts til salg i klubben nu

  Så er der kommet nye, flotte CSA.dk tshirts på lager i klubben. Prisen en kun 100 kr. for medlemmer og 150 kr. for ikke-medlemmer. Skynd dig at få en før de er revet væk! :)

  Vi siger mange tak til Michael Hostrup og Craig Kristensen, der har hhv. designet og trykt disse tshirts for os :)  -o-

  23. august 2008
  Brazilian Jiu Jitsu: Kaisho Submission Challenge

  Fem CSAere (+heppekor) tog i dag til Helsingborg for at deltage i Kaisho Submission Challenge. Det var en lille turnering med forholdsvis højt niveau blandt de mange deltagende svenskere, så vi fik desværre ingen medaljer med hjem denne gang. Alle fik dog nogle gode kampe og erfaringer ud af det.

  Dagens højdepunkt må uden tvivl være Lasse, der i -91 kg klassen mødte en dygtig svensker og røg i en hidtil uset type triangle efter ca. et minut. I den åbne vægtklasse faldt lodtrækningen ud sådan, at de to skulle mødes igen. Erfaringerne rigere kunne svenskerens game analyseret og en snedig gameplan blev lagt for kampen. Med fuld koncentration og gå-på-mod præsterede Lasse et taktisk- og teknisk mesterværk og slog svenskeren overlegent 7-0 på point. Meget imponerende kommet igen af den 16 – snart 17! – årige CSAer. I næste kamp kæmpede han en flot kamp mod Johnny Larsson fra Kaisho, men tabte desværre på armtriangle.

  Generelt kæmpede hele holdet rigtig flot, men der var rift om medaljerne i dag, så på trods af de manglende resultater havde alle en rigtig god dag.

  Adam fik desuden en fantastisk flot elge-maske med hjem fra færgen.  -o-

  22. august 2008
  Mixed Martial Arts: Interviews med Christoffer og Colombo om Adrenaline 3 kampe

  I forbindelse med Christoffer Volf og Christian Colombos meget spændende og meget hårde MMA kampe til Adrenaline 3 den 6. september, er der blevet lavet et par videoklip med interviews af dem.

  CSA stiller med en del kæmpere til turneringen, men de to er p.t. de eneste som kæmper på maincardet. Husk at komme og heppe på alle vores kæmpere den 6., de har brug for al den opbakning de kan få!!

  Se mere om turneringen på www.adrenalinesports.dk  -o-

  5. august 2008
  Ginastica Natural seminar i CSA søndag den 10. august kl. 13

  Søndag den 10. august har CSA fornøjelsen af at lægge lokaler til en danmarkspremiere. Vi får besøg af Renato fra Grupo Ginga, som vil give et tretimers seminar i Ginastica Natural.

  Ginastica Natural er en træningsform udviklet i Rio af Alvaro Romano. Det består af dynamiske bevægelser på gulv hvor smidighed, styrke, eksplosivitet og andre fysiske egenskaber trænes, samtidigt med at der arbejdes med åndedrætsteknikker. Alvaro har en bred erfaring fra blandt andet BJJ, Hatha yoga, triathlon og surfing. Især bevægelsesinspirationen fra BJJ og yoga ses tydeligt i Ginastica Natural.

  Renato da Silva som vil stå for undervisningen, har undervist ginastica natural i 6 år. Han har en bred erfaring som instruktør indenfor capoeria, fitness og funktionel gymnastik, og er uddannet idrætslærer.

  Seminaret vil bestå af en introduktionsfase, hvor de forskellige typer bevægelser og principper indlæres. Derefter skrues der op til et godt workout med de redskaber man har lært. Der afsluttes med udstræk, afspænding og åndedrætsøvelser.

  Ginastica natural bliver brugt både af profesionelle fightere, topatleter og helt almindelige mennesker der gerne vil have en bred alt-i-et træning. Vi håber meget at dette seminar kan være med til at åbne op for ginastica natural i Danmark.

  Prisen for deltagelse er 100 kr. for CSA medlemmer og 200 kr. for ikke-medlemmer. Seminaret varer fra kl. 13:00-16:00.


   

  -o-

  29. juli 2008
  Brazilian Jiu-Jitsu: Turneringsworkshop på søndag kl. 15!

  På søndag den 3. august kl. 3 holder vi en miniworkshop for alle dem, der er interesserede i at stille op til grappling turneringer. Uanset om man er erfaren eller helt grøn og endnu ikke har besluttet sig om man har lyst til at prøve sin første turnering, så er dette en glimrende mulighed for at få noget turneringsspecifik træning.

  – GENNEMGANG AF REGLER
  – FORKLARING AF POINTSYSTEM
  – KAMPTAKTIK
  – INTERN MINI-TURNERING

  Deltagelse er kun for CSA medlemmer og er gratis. Vi regner med det varer ca. halvanden times tid.

  Bare mød op og vær med, vi håber der kommer en masse som har lyst til at snuse til hvordan det er at være til turnering

  -o-

  22. juli 2008
  Vores nye otte meter pullup bar og CSA bibliotek inviet i dag!

  Det er med stor fornøjelse at vi i dag har inviet vores to nyeste initiativer i klubben, CSA biblioteket og en pullup bar på ikke mindre end otte meter.

  I vores lille bibliotek er der allerede en masse spændende bøger om Brazilian Jiu Jitsu, Mixed Martial Arts, styrketræning, Thaiboxing m.m. Der kommer løbende nye bøger til og de er til fri afbenyttelse af vores medlemmer, dog uden hjemlån :)

  Den nye pullup bar kan holde mange personer på samme tid, så det er helt sikkert et redskab vi kommer til at benytte rigtig meget i forbindelse med vores træning, selvfølgelig primært på Rosstraining holdene, der kommer til at åbne stort op fra august (se nyheden nedenunder).

  God fornøjelse med bøger og pullups til vores medlemmer! :)


   


  -o-

  15. juli 2008
  CSA udvidder med mere brydning, kettlebells og Rosstraining fra august!

  Bag al træningen, sveden og udmattelserne i CSA arbejder vi hårdt på at forbedre, tilpasse og udvikle klubben. Vi prøver så godt som muligt at lytte til vores medlemmers ønsker og fører grundig statistik over alle vores aktiviteter. Ud fra dette, har vi besluttet at udvidde vores træningsprogram fra august måned til at indeholde seks nye hold.

  • Vores Rosstraining hold (KillerCardio) har været en kæmpe succes og Dennis er blevet hyret til at afvikle fem ekstra hold om ugen. Tirsdag- og torsdagsholdene bliver udviddet til to timer og opdelt i intro og øvet så begynderne kan følge med og de garvede fortsat kan blive presset. Desuden kommer vi til hver uge at køre to morgenhold. En benhård og intensiv halv time at starte dagen med for de friske!!
  • Mange af vores grapplere og MMA udøvere har stor interesse for brydetræning, der kan være svær at give nok opmærksomhed på vores almindelige BJJ hold. Derfor kommer vi om søndagen til at køre en times træning udelukkende fokuseret på stående brydning, positionering og nedtagninger. Holdet kommer til at køre meget lig vores BJJ sparringshold om fredagen, dvs. det primært kommer til at bestå af drills, sparringsrunder og repetitionstræning. Ansvarlige for holdet bliver Lasse Blaabjerg og Palle Pallesen.
  • Kettlebell holdet om lørdagen er et af vores bedst besøgte hold for tiden og vi har derfor valgt at udvidde med endnu et hold fredag aften efter Kickboxing holdet.

  Vi ønsker alle vores nuværende og kommende medlemmer rigtig god fornøjelse med træningen og vi glæder os meget til at komme i gang med det nye program!


  -o-

  14. juli 2008
  Sommerfesten: Tak for sidst :)

  Tak for en super hyggelig sommerfest på stranden, vi glæder os allerede meget til næste CSA fest :)


  -o-

  3. juli 2008
  Husk CSA Sommerfest lørdag!!

  Så er det endnu en gang blevet tid til den legendariske CSA sommerfest, der i år bliver afholdt på Amager Strandpark. Alle CSA medlemmer og deres venner, kærester, familie osv er inviterede, og det bliver – som altid – garanteret en super sjov og hyggelig aften, hvor der vil være rig mulighed for at nyde kød og sol med alle CSAerne.

  Vi sørger for at der er grill, kul og ild, så I skal bare selv medbringe mad og drikkevarer. I stedet for et samskudsgilde, afvikles festen efter “sharing is caring” princippet, dvs. at hvis man laver noget salat, brød el. lign., må man meget gerne lave lidt ekstra som man kan dele med de andre.

  Desuden er sommerfesten traditionen tro den dag, hvor vinderen af årets GUN FESTIVAL skal findes. Gå ikke glip af en finale fyldt med drama, intriger og kæmpe store overarme!!!

  Vi mødes derude fra ca. kl. 17 og der vil være gang i grillen fra kl. 18. Gun Festival finalen foregår lige inden vi smider køddet på grillen.

  Senere på aftenen har vi planlagt at fortsætte festen på Halvandet, der er en udendørsbar på holmen i allerbedste CSA chillout surferstil. Fra Amager Strand kan man cykle derud på ca. 15 minutter, så tag gerne cyklen med.

  Vi håber at se så mange CSAere som muligt til denne fantastiske sommerfest!!!

  Facebook gruppe: http://www.facebook.com/event.php?eid=16645044748

  -o-

  30. juni 2008
  Særligt sommerprogram for juli måned

  Grundet sommerferier og lukketider i Grøndal Centret, er vores træningsprogram for juli måned ændret en smule. Alle hold på hverdage kører som normalt, bortset fra børneholdene, der holder pause sommeren over. I weekenderne er hele centret desværre lukket, men vi har ligesom de sidste mange somre arrangeret fri træning i Frederiksberg Ju-Jutsus lokaler på Frederiksberg.

  Kettlebell holdet om lørdagen er desuden flyttet til fredag kl. 18:30.

  Som udgangspunkt er der ikke fast åbent i lokalet i dagtimerne som normalt.

  -o-

  25. juni 2008
  CSA lukker tidligt lørdag pga. bryllup!!

  Lørdag er der instruktørbryllup når Kettlebell-Dennis skal giftes med Kettlebell-Sarah, og CSA lukker derfor allerede kl 13. Brylluppet foregår kl. 14:00 i Kastelskirken, og man kan se mere info om det her: http://www.facebook.com/event.php?eid=9717629385
  -o-

  18. juni 2008
  Mixed Martial Arts: Martin Kampmann underviser i CSA 23. juni

  Tid: Mandag den 23. juni kl. 19:30-21:00
  Sted: CSA
  Pris: 100 kr.
  Hvem: Kun for medlemmer af CSA, 30 pladser, først til mølle.
  Tilmelding: Hos Carsten eller Christian, forudbetaling kontant eller dankort.

  Danmarks ubetinget mest succesfulde MMA kæmper, Martin Kampmann, kommer til CSA den 23. juni og underviser halvanden time eksklusivt for medlemmer af CSA. Prisen er kun 100 kr.

  Martin behøver vist ikke rigtig nogen introduktion, men vil man læse mere kan man besøge disse links:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Kampmann
  http://www.martinkampmann.tv/
  http://www.ufc.com/index.cfm?fa=fighter.detail&PID=474

  -o-

  15. juni 2008
  Mixed Martial Arts: Træning med Chuck Lidell i London

  På Chuck seminaret blev der selvfølgelig trænet i Lidells trademark – overhand right – samt hook og vi kom ind på hvordan slagene kunne sættes op i forbindelse med kombinationer.
  Så fik vi kørt half-guard escapes + sweeps og man kunne tydeligt se at Chuck ikke kun er striker men har et all-round game.
  Til sidst blev der snakket om kamp strategier og hans kampe i UFC.
  Meget interessant var at se at Chuck konstant arbejder på at udvikle sit game og ikke bare hviler på laurbærene.

  Efter seminar var der selvfølgelig gruppe foto/stare down med CSA drengene + Ice-man *bling-bling*.. en signeret CSA T-shirt


  -o-

  5. juni 2008
  16 CSAere tager til London i weekenden for at se UFC 85

  Fra fredag til søndag er 16 CSAere – her i blandt alle vores instruktører – på “studietur” i London. Her skal vi overvære UFC 85, hvor bl.a. Martin Kampmann – der holder seminar i CSA den 23. juni – skal kæmpe sin comeback kamp.

  CSA er lukket torsdag pga. helligdag, men vi har sørget for afløsere til alle de resterende hold mens vi er væk, så der er selvfølgelig stadig træning fredag til søndag.

  Under opholdet vil vi bruge muligheden for at træne lidt rundt omkring for at tage lidt inspiration med hjem til CSA. Bl.a. er det planlagt at træne med Chuck Lidell, London Shootfighters og Carlson Gracie Team.


  -o-

  2. juni 2008
  Brazilian Jiu Jitsu: Valgfri gi træning hen over sommeren

  Sommeren er kommet og det er begyndt at blive rigtig varmt i vores træningslokale. Derfor er det fra i dag valgfrit om man vil træne med eller uden gi til mandag- og onsdagstræningerne. Fredag og lørdag er fortsat no-gi træning.

  -o-

  26. maj 2008
  Kickboxing: Martin vinder debutkamp til CSA Fight Night 3

  Til det tredje CSA Fight Night stævne vandt Martin Lindberg sin debutkamp i Muay Thai efter tre hårde omgange på dommerstemmer. Martin gjorde det virkelig godt og det var fedt at se så mange CSAere, der var mødt op for at heppe på ham trods det gode sommervejr :)


   

  <% fnNicolas %>


  -o-

  24. maj 2008
  Kontingentændring pr. 1. august 2008

  Der er sket meget i CSA siden vi sidst hævede vores medlemskontingent den 1. januar 2006. Vi har gjort en masse store investeringer, åbnet mange nye hold, ansat nye instruktører, holdt fester, arrangeret seminarer, taget til turneringer, købt udstyr, puder, spejle, kettlebells, fjernsyn, måtter osv.

  Alt dette skal selvfølgelig løbe fornuftigt rundt økonomisk, så vi også i fremtiden kan blive ved med at udvikle, forbedre og udvidde CSA for at give vores medlemmer den bedst mulige oplevelse af at træne i klubben. Vi har derfor valgt at hæve vores kontingent med 20 kr. pr. måned (uanset betalingsperiode) fra og med 1. august 2008.

  mvh

  Christian og Carsten

  -o-

  17. maj 2008
  Brazilian Jiu-Jitsu: Børneholdet til Kaisho Cup i Sverige

  Det er næsten blevet en årlig tradition at vores BJJ børnehold tager til Kaisho Cup i Helsingborg for – som de eneste danske børneudøvere af sporten – at tage kampen op mod svenskerne.

  I weekenden stillede CSA med fem børn til turneringen, der blev en rigtig god dag for klubben. De svenske børn er utrolig dygtige og erfarne, men vi formåede alligevel at give dem god modstand og scorede en del point, et par submission sejre og en enkelt bronze medalje. Rigtig flot resultat af vores lille børnehold, der udvikler sig hele tiden og helt sikkert ikke vil give svenskerne mindre modstand efterhånden som årene går :)

  Mads Nilsen har assisteret med at undervise børneholdet på det seneste og han var med som hjælper og træner til turneringen. Alle børnene havde en rigtig sjov dag med mange gode kampe og fik en medalje og slikpose for at have været med.


   

   


  -o-

  14. maj 2008
  Infomøde for “CSA Top Team” projekt på lørdag!

  Ønsker du at forbedre din styrke samt kondition? Har du planer om at træne dig op til en MMA/Thai kamp? Vil du i bedre fysisk form eller bare strand-løve form? Træner du i forvejen men ønsker du en metode at måle din fremgang på?

  Så kom til informations informations møde:

  LØRDAG DEN 17. MAJ KL. 15.00


  Dette program er helt special målrettet til dig der ønsker at forberede dig optimalt til en Thai/MMA-kamp eller til dig der ønsker at top tune kroppen!
  Vi tilbyder et program der giver dig værktøjet til hvordan du træner optimalt frem mod et mål og vi tester undervejs din præstationsevne, så vi er sikre på at du er toptunet og klar til action!

  Hele instruktør teamet har igennem længere tid samarbejdet for at kunne præsentere dette projekt og vi kan garantere at du vil få de absolut bedst tænkelige forberedelse ved at følge dette program.

  Vi glæder os meget til at præsentere dette for jer.

  -o-

  7. maj 2008
  Brazilian Jiu-Jitsu: Fem nye blåbælter i klubben

  Tillykke til de fem CSAere, der fik tildelt blåt bælte af Rey Diogo under seminaret i mandags!!

  – Thomas Guldbæk
  – Jan Marthedal
  – Frank Lindvig
  – Morten Rasmussen
  – Peter Daugaard  -o-

  4. maj 2008
  CSA Fight Night 3 på fredag kl. 18:00!!

  Husk at på fredag kl. 18:00 afholder vi CSA Fight Night 3 i klubben. Der ser ud til at blive en god håndfuld spændende MMA- og Muay Thai kampe, så kom og se noget fed action! Fra CSA kæmper denne gang Martin “Van Damme” Lindberg!

  Der er fri adgang som tilskuere for CSA medlemmer (alle andre betaler 50 kr.).

  Fightcard offentliggøres i morgen på: www.csafightnight.dk


   


  -o-

  28. april 2008
  Depositum for nøglechip trækkes via PBS

  Husk at der trækkes 100 kr. depositum for nøglechip via PBS :) Har du endnu ikke fået udleveret en nøglechip, så få det gjort hos Christian eller Carsten. Den skal bippes hver gang man kommer til træning.

  -o-

  23. april 2008
  Capoeira: Roda do Més torsdag og fredag

  For at tage revanche for de måneder hvor vi har misset månedens roda tager vi i næste uge to stks.
  Første er torsdag hos Dino hvor normal træning for voksenholdet derfor er aflyst.
  Den anden er fredag hos Rui.

  Roda torsdag:
  Torsdag d. 24 april kl. 5 til 8
  Jagtvejen skole, Jagtvejen 34.
  http://capoeirasenzala.dk/news.htm

  Roda fredag:
  Fredag d. 25 april kl. 6 til 8.
  Prismen, Idræts- og kulturhuset på Holmbladsgade 71, 2300 Kbh S.
  http://www.senzala.net/main/default.asp?mid=219&language_id=1

  Til Ruis Roda kommer også CM Torneiro som laver workshop hele weekenden, han er en meget dygtig capoeirista fra Rio.

  Kom glade og friske! :)

  -o-

  21. april 2008
  Brazilian Jiu Jitsu: Seminar med topnavn 5. maj i CSA!

  Mandag den 5. maj kommer Rey Diogo fra Californien til Danmark for at holde seminar i CSA.

  Det bliver et tre timers seminar og kommer til at koste 200 kr. per mand for CSA medlemmer, hvilket et super billigt for træning med en instruktør af denne kaliber. CSA giver et økonomisk tilskud til arrangementet, for at vores medlemmer kan være med til denne billige pris. Ikke-medlemmer kan være med for 350 kr., men der gives kun plads til disse såfremt vi ikke kan udfylde alle pladser med CSA medlemmer.

  Rey Diogo er en af de helt gamle ræve inden for Brazilian Jiu Jitsu. Han startede sin træning i 1981 og har undervist siden 1988.

  Klik her for videoklip fra en af Reys instruktionsvideoer

  Lidt turneringsresultater:

  – 1993 Brazilian National Championship I – Middle/Heavyweight and Open Weight (Absolute) Champion
  – 1994 Brazilian National Championship II – Middle/Heavyweight and Open Weight (Absolute) Champion
  – Rollys Gracie Tournament – Middleweight Champion
  – Nastra Tournament – Middleweight and Open Weight (Absolute) Champion
  – Iate Clube Jardim Guanabara – Middleweight Champion
  – Rio Sport Center Tournament – Middleweight and Open Weight (Absolute) Champion
  – Rauf Tournament – Open Weight (Absolute) Champion
  – Napoleao Veloso Tournament – Middleweight Champion
  – Carlos Rollyson Tournament – Middle/Heavyweight and Open Weight (Absolute) Champion
  – Hotel Nacional Tournament – Middle/Heavyweight Champion – Challenge Fight
  – 1996 Chicago Challenge II – Heavyweight Champion
  – 1996 State of Illinois Submission Championship – Middleweight Champion
  – 2005 Pan-American Champion Heavyweight Division
  – 2005 Pan-American Champion Open Division

  Seminaret er begrænset til 35 deltagere (i skrivende stund 15 pladser tilbage) og kommer til at foregå mandag aften fra kl. 18-21:30. Den første halvanden time bliver uden gi og den sidste bliver med gi. Tilmelding og betaling foregår hos Christian eller Carsten i klubben. Der kan betales med dankort. Tilmelding er først til mølle!

     

     

  -o-

  21. april 2008
  Capoeira: Seneste nyt fra holdet

  Det sidste stykke tid har været ret hektisk, med masser af workshops, en god flok der tog et smut til Amsterdam i påsken til den store workshop der og vores Roda do més på nørrebro hvor der var et flot fremmøde fra alle capoeiragrupper. Senest har vi holdt en lille 90´er ude på nørrebro hvor en masse af vores gamle medlemmer kom forbi og lavede nogen oldschool tricks.

  Som nogen måske har bemærket har vi øjeblikket besøg af Rasta fra Agostinhos akademi i Belo Horisonte, han underviser en del så udnyt ham mens han bliver hængende, der er bud efter ham i både Rusland, Frankrig og Italien.

     

  -o-

  20. april 2008
  Brazilian Jiu-Jitsu: Kári får tildelt lilla bælte

  Kári Gunnarsson fik under en tur til USA sidste uge tildelt lilla bælte i Brazilian Jiu-Jitsu. Kári har trænet i CSA siden han flyttede til Danmark fra Island i 2004 og han er virkelig en person, der er guld værd for klubben, både træningsmæssigt og socialt.

  Stort tillykke til Kári fra os allesammen!!

     


  -o-

  17. april 2008
  Virkelig flot aften for CSA til Adrenaline 2

  Lørdag havde CSA 14 kæmpere til det store MMA, Thaiboxing og Submission Wrestling show Adrenaline 2. Samtlige af vores kæmpere var matchet rigtig hårdt op, og de fik alle virkelig god modstand på aftenen. Det endte med 8 sejre og 6 nederlag til klubben, hvilket må siges at være rigtig flot!

  • Anders “Master of the Universe” Kronholt vandt på dommerstemmer over Nic Osei fra Brasa på dommerstemmer.
  • Christian “Godzilla” Colombo vandt på knockout over Mikkel von Lasson fra Shooters.
  • Nicole “Cobra” Sydbøge tabte på dommerstemmer til Ida Hansson fra Brasa.
  • Christoffer “Stoffer Inc.” Volf tabte på knockout til Christian Numme fra Norge.
  • Jesper Carlsen tabte på dommerstemmer til Casper Friis fra Siam.
  • Thomas Guldbæk vandt på dommerstemmer over Martin Dideriksen fra Herning JJ klub.
  • Jimmy Vitenson vandt på dommerstemmer over Nickolaj Tipsmark fra Frederikssund Free Fight.
  • Kenneth Kristensen tabte på dommerstemmer til Morten Laursen fra ASB Fitness.
  • Jacob “Guldbar” Guldbæk vandt på dommerstemmer over Bastian Junker fra Brasa.
  • Alexander Kozmér tabte på dommerstemmer til Niels Larsen fra Siam.
  • Rasmus “Rhino” Keller tabte på dommerstemmer til Lasse Reinholt fra Frederikssund Free Fight.
  • Patrick “Gulddrengen” Larsen vandt på TKO over Michael Christensen fra Århus.
  • Charles “Black Belt Jones” Nilsson vandt på submission over Dennis Kristensen fra Herning JJ klub.
  • Tom “Mr. Youtube” Nielsen vandt på submission over Casper Falster fra Yo In Kan.

  Stort tillykke til alle vores kæmpere, der virkelig gjorde en flot indsats mod de hårde modstandere!!!

     


     

  -o-

  4. april 2008
  Mixed Martial Arts: To interviews med Christoffer Volf

  I forbindelse med Adrenaline 2, er der to interviews med CSA kæmperen Christoffer Volf på nettet:

  Interview på TheMMADigest.com

  Husk at købe billet til Adrenaline 2 og kom og bak Christoffer og de andre 13 CSA kæmpere op!!

  -o-

  2. april 2008
  CSA.dk stiller med 14 kæmpere til ADRENALINE 2 den 12. april

  Den 12. april afholdes ADRENALINE 2 (www.adrenalinesports.dk), der er Danmarks største kampsportsshow med Mixed Martial Arts, Thaiboxing og Submission Wrestling kampe. CSA stiller igen op med et kæmpe hold af dygtige kæmpere i alle tre regelsæt, og vi forventer at det bliver en endnu størrere fest og oplevelse for os alle end sidste gang!  Følgende CSAere er tilmeldt:


  MMA:
  Christian Colombo
  Nicole Sydbøge
  Christoffer Volf
  Jimmy Vitenson
  Charles Nilsson

  Grappling:
  Thomas Guldbæk
  Kenneth Kristensen
  Jacob Guldbæk
  Rasmus Keller
  Anders Kronholt
  Tom Nielsen

  Muay Thai:
  Jesper Carlsen
  Alexander Kozmér
  Patrick Larsen  Husk at sætte kryds i kalenderen og kom ind og hep på dem, de har brug for al den opbakning de kan få! Billetter kan købes hos Christian eller Carsten i CSA eller på BilletNET. Der er kun få hundrede billetter tilbage i forsalg, så skynd dig at få fingrene i dine inden det er for sent!

  -o-

  29. marts 2008
  Kettlebells: Tactical Strength Challenge i CSA på lørdag

  Tactical Strength Challenge a.k.a. Taktisk Styrke Trekamp afholdes i CSAs lokaler d. 5. april klokken 9-11. Konkurrencen er et max. dødløft, max antal pullups og max. antal kettlebell snatches indenfor 5 minutter. Reglerne kan nærlæses på www.tacticalstrengthchallenge.com.

  Alle kan deltage mod 50,- i deltagergebyr.

  I øvrigt henvises til gruppen på Facebook.

     

  -o-

  29. marts 2008
  Killercardio: Nu hver mandag og torsdag

  Dennis kettlebell og KillerCardio hold er blevet så populære, at vi nu igen udvidder tiderne, så vores medlemmer kan nyde godt af den gode træning.

  KillerCardio holdet, der nu er et officielt RossTraining hold, vil fremover køre hver mandag og torsdag kl. 18:00-19:00.

  -o-

  13. marts 2008
  Mixed Martial Arts: Palle kæmper ved Fighter Galla 6 lørdag

  På lørdag kæmper Palle Pallesen en MMA kamp til Fighter Galla 6 i Odense. Stævnet foregår i Arena Fyn og hvis man vil med over og heppe på Palle, tager vi samlet afsted fra klubben kl. 14 efter BJJ træningen (med tog).

     

  -o-

  12. marts 2008
  Grøndal Centret er lukket i påsken :(

  Grøndal Centret, og dermed CSA, holder lukket fra torsdag den 20. til mandag den 24. marts på grund af påsken :(

  -o-

  10. marts 2008
  Kettlebells og Killercardio: Dennis opruster!

  Vores kettlebell- og KillerCardio hold om onsdagen og lørdagen er på rekordtid vokset sig til en stor succes for CSA, og det er selvfølgelig noget regnskabsafdelingen også er gjort opmærksom på. Derfor har vi bevilget Dennis med en sæk penge til at opruste holdene udstyrsmæssigt, og det tog ham ikke længe før han allerede havde hevet de første to 32 kg kettlebells ud i klubben. I løbet af kort tid skulle der også ankomme nogle store, tunge powerbags til en masse fed træning.

  Vi har en lang ønskeliste med ting vi gerne vil købe til holdet. Jo mere medlemmerne bakker op om det, jo mere kan vi investere i! :)

  Dennis underviser hver onsdag kl. 17-18 og lørdag 14-15.

     

  -o-

  10. marts 2008
  Capoeira: Fællesroda på Frederiksberg

  Fredag den 29 var der Roda do més hos Steen´s gruppe senzala på Frederiksberg. Alle de københavnske capoeiragrupper var repræsenteret og der var rig lejlighed til at få en masse indput og inspiration (og måske et enkelt blåt mærke hvis man var i humør til at give den gas).

  Vi var godt repræsenteret med både gamle og nye og efter rodaen var der vist også nogen der røg ud efter en enkelt øl. Næste roda do més bliver i april i Quilombo på Nørrebro, nærmere information følger.

     

  -o-

  3. marts 2008
  Brazilian Jiu-Jitsu: CSA bedste danske hold til Grappling League 1

  I weekenden kørte vi to busser med kæmpere og en bil med tilskuere til Viborg for at deltage i den første Grappling League turnering. Det blev en super god dag for CSA, der endte med at ryge ind som nummer to ud af 17 på team ranglisten, kun overgået af et meget erfarent norsk hold.

  Klubbens kæmpere lagde hårdt ud og dominerede størstedelen af kampene i de indledende puljer, men konkurrencen blev hårdt skærpet for dem der gik videre. Det endte med en guldmedalje til Anders “Master of the Universe” Kronholt, sølv til Christian “Godzilla” Colombo og en fantastisk flot fjerdeplads til Rasmus “Rhino” Keller i den kæmpestore middleweight vægtklasse.

  En meget stor del af vores hold til turneringen var nybegyndere og de klarede det alle virkelig flot. De fleste hev sejre hjem og alle kæmpede hårdt op mod meget erfarne modstandere i nogle hårde grupper. Det er tydeligt at vores hold har et gigantisk potentiale med så mange talentfulde nybegyndere. Det tegner godt for fremtiden!

  Her er lidt highlight video fra turneringen:  -o-

  27. februar 2008

  Gratis trådløst internet i CSA

  Fra i dag er CSA et gratis wifi hotspot. Det vil sige, at du kan tage din computer med op i klubben og komme gratis på nettet trådløst.

  God fornøjelse :)

  -o-

  26. februar 2008

  Kickboxing: Nyt øvet hold om tirsdagen

  Tirsdags kickboxing introholdet har siden nytår været total pakket, så det er os med stor glæde at vi nu kan tilbyde et ekstra kickboxing øvet hold om tirsdagen kl. 19.30-21.00 med virkning allerede fra i næste uge (tirsdag den 4. marts). Capoeira flytter træningen til samme sted som om torsdagen, dog vil Capoeira tirsdag starte en time senere fra kl. 20.00-22.00.

  Se det nye uge program under træningstider

  -o-

  20. februar 2008
  Nyt medlemssystem indføres i CSA

  Fra i dag bliver der indført et nyt medlemssystem i CSA. Over den sidste periode er antallet af medlemmer i klubben steget eksplosivt, hvilket stiller større og større krav til vores administrative arbejdsgange. Vi har derfor investeret i et system, hvor alle medlemmer får udleveret en nøglechip, der skal føres forbi en elektronisk læser hver gang man kommer til træning. Det tager ca. 1 sekund per læsning og chippen kan sidde i en almindelig nøglering.

  Der er et depositum på 100 kr. for hver nøglechip, hvilket bliver hævet via betalingsservice den 1. april. Dette beløb bliver selvfølgelig tilbagebetalt ved endt medlemsskab.

  Vi er i øjeblikket ved at registrere alle vores medlemmer i systemet og vil løbende udstede nøglechips efterhånden som folk kommer til træning.

  -o-

  18. februar 2008
  Brazilian Jiu-Jitsu: Rapport fra Ben og Christians tur til EM i Portugal


   

  We?d just like to start off by saying special thanks to everyone at the club who has been training so hard with us to get us ready for the event. We would also like to say a big thank you to Christian and Carsten for devoting the sessions towards competition intensity training. We both felt good and ready when we hit the mats in Lisbon from all of the preparation time we had put in and outside of CSA and I can say with some experience that this was the fittest I had been prior to an event in my time doing BJJ. Despite the set back of losing we both saw lots of scope in improving our game and have hopefully brought back some important learning points that we?ll be able to share with everyone as we get ready for the Grapplers Dream. We both had a great time, at a fantastic event. Lisbon is a beautiful and fun city and we both look forward to fielding a larger CSA competition team next year.

  The Europeans is a great event on the BJJ European calendar, and anyone who is seeking to compete should make the pilgrimage at least once in their career. The standard of Jiu Jitsu is very good at all levels from white belt junior to black belt senior. The event includes some 1300+ competitors from all over Europe: from as far away as Poland and the Ukraine to the land of my fellow countrymen Scotland (identifiable because they are generally the hairiest, shortest and whitest of the people competing).

  There were also a good mix of Brazilians and Americans competing in nearly all categories. Christian and I witnessed some great fights a few of which we recorded and we will upload these clips to the CSA site for your benefit. Keep and eye out for the Fen Fui fight (Brasa Stockholm) as it was the best of the day. The transition speed between attack and defence and counter was incredible along with some powerful foot lock defence and some fairly ballsy submission attempts.


  Klik her for at læse hele historien >>


  As you would expect from an event of this size there was some degree of disorganisation. There was no roster system so it was impossible to gauge when you were supposed to be fighting. The general guidelines set by administration were usually incorrect by about and hour and half. This meant we both spent a lot of energy on the pre fight nerves and the warm up. Furthermore you couldn?t leave the waiting area for fear of missing your slot which led to an instant disqualification. The speaker/PA system was terrible which caused added confusion to the name calling process and some hilarious pronunciations of the Finish and Ukrainian names by the Portuguese organisation staff.

  Down to the fighting:

  Blue Belt Adult Medium Heavy
  Christian was pitched against a tough fighter and after an initial lock up in standing and a few attempts at a take done by both opponents he was caught out by a loss of balance. This was capitalised on by his opponent who used it to help pass the guard to a side control. After breaching several times and almost retaining the half guard he manage to get back to his knees and in a explosive up and under in the 4th minute of the fight he finally broke through for top position. Christian quickly secured his base to work a turnover and took up a crushing side control position that his opponent tried to counter unsuccessfully. The referee for some reason did not award any points for Christian?s hold, despite shouts from the crowd and the confusion displayed by the scorekeepers. Shouting my encouragement and in the closing seconds of the fight Christian tried to secure the points that would win him the bout, his opponent had remained cool throughout the fight even at this dire hour continued to frustrate attempts at the mount or knee on the belly. The referee called time, Christian lost narrowly and was ousted at the first hurdle as there was no open category in his division.

  Score: 3 points and 1 advantage to 2 advantages

  Purple Belt Master Open Class
  I ended meeting 95 kilo player from France. Watching him warm up I got the sense that his judo was slightly better than mine, so I changed strategy and jumped to guard in the first few seconds of the fight. Pre-empting the move he dropped to his combat base and the pass threatened to become a reality. My half guard defence came too late and my opponent made it to a strong side control and introduced some leg and arm tethers to frustrate my attempts to get back to the guard. After making it back to my knees in the third minute of the fight the referee stopped and moved us back to the centre. Resuming positions I felt my opponent taking advantage of the reset as he grabbed cross lapels for an attempt at the clock choke. Forced to defend from this awkward position I tried for the half guard, lost position and ended up on my knees again. Another attempt at guard retention saw me lose position again and end up in the now familiar side control position. This time the hold down was applied tightly until the end of the match.

  Score: 9 points to -1

  Purple Belt Master Medium

  Getting down to Medium weight has been tough. For the whole week prior to the event I had been running and eating a high fruit/veg and carb diet. On the Sunday morning I had a kilo and a half to lose and ended up walking the 1.5km to the arena dressed in my kimono and all my winter cloths to get a good sweat going. It obviously worked because when I stepped on to the scales I weighed 81 and was well and truly under the 82.3 limit.

  My Finish dominated the fight from a very early single leg take down that came out of nowhere. I managed to get pinned, escape, get back to my knees and stand up awkwardly only to be ankle picked 10 seconds later. After a brief scramble in and out of half guard he got the knee ride grabbed the back of kimono and applied cloth. Tap out!

  His comment after the fight was ?I am sorry I should have been fighting in the adult class, but I broke my neck recently ?.!? This he duly demonstrated in his second fight as his opponent managed to get his back and cranked on a strangle that looked like it caused more discomfort and pain than pressure.

  Score: Submission

  -o-

  8. februar 2008
  MMA og Kickboxing: Succes til CSA Fight Night 2

  Fredag den 1. februar blev der for anden gang afholdt CSA Fight Night og denne gang havde klubben 8 kæmpere der deltog på hjemmebane. Godt over et par hundrede tilskuere var mødt op for at heppe på kæmperne og en stor del af publikum var CSA medlemmer, der kom for at bakke op om deres træningskammerater.

  Det blev en god aften for klubben, der endte med seks sejre i otte flotte og hårde kampe.

  Michael “Drugdealer” Buch havde sin debut i “ringen” og fik hurtigt rystet nerverne af sig i en tre runders benhård kamp som han dog tabte på dommerstemmer.

  Charles “Black Belt Jones” Nilsson viste sit sædvanlige overblik og sweepede sin modstander et par gange i afslappet stil før han endte i mount og afsluttede kampen med et par tunge slag.

  Kári “Dracovich” Gunnarsson havde besluttet at udvidde sit repetoire, der primært har indbefattet grappling, og kæmpede derfor sin første standup kamp. I anden runde ramte han rent med et knæ i maven på sin modstander, der måtte opgive at fortsætte.

  Efter at have haft en kamp på under 15 sekunder til sidste stævne, fik Alexander “Fod-til-ansigt” Kozmér denne gang lov til at kæmpe lidt længere. Der skulle et par runder til, før hans modstander gav op.

  Christoffer “Yeti” Volf lagde ud med at blive ramt af et solidt jab tidligt i sin kamp, men kom stærkt tilbage og endte med at dominere sin modstander positionsmæssigt på gulvet i resten af kampen, der blev afgjort på dommerstemmer til CSAerens fordel.

  Med kun seks dages varsel, tog Alfred “Remy” Nassoro en kamp mod en erfaren og dygtig modstander, der bl.a. har vundet Danish Open i Kickboxing. Alfred kæmpede bravt og dominerede i perioder kampen, men måtte dog til sidst bukke under for et par solide knæ.

  Anders Kronholt levede op til sit nickmane “Master of the Universe” og startede agressivt ud med nogle solide slag før kampen blev taget til gulvet. Her skulle Anders lige op i gear, før han fik trukket guard og afgjorde kampen med en smuk triangle choke.

  Christian “Godzilla” Colombo lagde ud med at ramme sin modstander klokkerent med et par tunge stød, før han i et nedtagningsforsvar hev sin tredje submissionsejr i træk hjem med en tæt armbar.

  Vi ønsker dem alle tillykke med de flotte kampe og glæder os til at se dem i aktion igen snart! :) Billeder fra turneringen er online her: http://www.23hq.com/PimpDaddy/album/2864536.


   

   

   

   

  Fotos af Nicolas Dalby – www.23hq.com/PimpDaddy


  -o-  Klik her for at se hele nyhedsarkivet

  4. februar 2008
  Capoeira: Hilsen fra Jesper i Brasilien


     

  Traening hos vores mester Agostinho
  Jeg har traennet en uge med vores mester Agostinho i Belo Horizonte.
  Det var superfed haard traenning, hvor jeg fik tid til at gaa i dybden
  med mange af de ting som jeg oensker at forbedre. De andre i gruppen
  var meget positive og altid parat til at komme med gode raad. Efter
  traeningen sov jeg paa gulvet paa akademiet. Det gav mig mulighed for
  at traene de nye detaljer foran spejl ogsaa efter traening. Det var
  superfedt.

  Derudover maa jeg fremhaeve Rasta, en ung fyr som bor paa akademiet
  mens han studerer. Han taenker paa capoeira 24 timer i doegnet, og har
  i den grad lyst til at dele capoeira med andre. Han gav mig mange
  capoeiratimer, hvor vi gik i detaljer med at forbedre min basisteknik
  som at lave ginga, negativa osv., uden ham havde jeg ikke faaet
  halvdelen af det jeg har laert med hjem. I det hele taget bliver man,
  som hver gang jeg har vaeret i sydamerika, meget forbavset over hvor
  meget af privatlivet folk er villige til at dele hernede.

  Traening i Salvador
  Nu er jeg i Salvador, hvor jeg har traennet ved João Pequenos akademi,
  hos mester arranja Den foerste time vil jeg beskrive saaledes.

  Jeg kommer ind i noget der minder om en sidebygning til en kirke, et
  lille rum paa 25 kvadratmeter, som giver en smulle ly fra den ekstreme
  hede klokken 9:00 om morgenen. I starten af timen er jeg alene med
  mesteren, der tager en berimbau ned fra vaeggen og beder mig om at
  loebe rundt i lokalet mens han spiller. Efter ca. 4 minutter hvilket
  svarer til 300 omgange i det lille lokale, stopper han endelig …
  … og ber mig om at begynde at loebe den anden vej rundt.
  Jeg begynder at se mig om efter et videokammera der optager mig til et
  TV program der hedder noget i retningen af “The biggest jerk in the
  world”

  Efterhaanden som timen skrider frem, finder jeg ud af at her gaar
  tingene i et andet tempo, ikke noget med 10 gentagelser og saa videre
  til naeste oevelse. Ved nogen opvarmningsoevelser var vi oppe at lave
  25 gentagelser… og saa den anden side. Trods tempoet var der bestemt ikke noget daarligt ved timen. Godt
  capoeirahaandvaerk kraever at man investerer masser af tid, og det
  goer man her.

  Jeg var der klokken 9:00 om morgenen og gik derfra igen kl. 13:30,
  saaledes 4,5 timers intensiv traenning. Jeg gik derfra oploeftet, og
  foelte at jeg havde faaet banket en lille smulle af den angolafilosofi
  som Academia de João Pequeno de Pastinha staar for, ind under huden.
  Derudover har jeg faaet lov til at smage lidt paa den capoeirahistorie
  som gruppen ogsaa er garanti for.

  -o-

  31. januar 2008
  MMA og Kickboxing: Husk CSA Fight Night 2 fredag kl. 18:00!!

  Fredag den 1. februar kl. 18:00 gentager vi successen og afholder CSA Fight Night, der er en MMA og Standup turnering for begyndere. Sidste gang hev CSA 4 sejre hjem i 6 kampe og denne gang har vi hele 8 kæmpere der skal på måtten:

  • Michael “Drugdealer” Buch
  • Charles “Black Belt Jones” Nilsson
  • Kári “Dracovich” Gunnarsson
  • Alexander “Fod-til-ansigt” Kozmér
  • Christoffer “Yeti” Volf
  • Alfred “Remy” Nassoro
  • Anders “Master of the Universe” Kronholt
  • Christian “Godzilla” Colombo

  Husk at komme og og støtte op om vores kæmpere – indgangen er gratis for medlemmer af CSA :)

  Se info om turneringen på www.csafightnight.dk.

    


  -o-

  28. januar 2008
  Mixed Martial Arts: Christoffer, Colombo og Benjamin til UFC 80

  Forrige weekend var Christoffer, Christian Colombo og Benjamin en tur i England for at se UFC 80 live. Både Christoffer og Colombo skal kæmpe til CSA Fight Night på fredag, så de brugte turen til at samle lidt inspiration til deres kommende kampe. Benjamin Kragsskjold, der kæmpede til sidste fight night, tager på lørdag seks måneder til Afghanistan som soldat. Vi ønsker ham en rigtig god tur og ser frem til at han kommer hjem til CSA igen :)


     

  -o-

  28. januar 2008

  Brazilian Jiu-Jitsu: Øvet holdet træner uden gi i februar

  I forbindelse med en stor no-gi turnering den 1. marts i Jylland, vil Brazilian Jiu Jitsu øvet- og sparringsholdene være uden gi i februar måned. Hvis man gerne vil træne med gi, er man dog naturligvis velkommen til det, men undervisningen vil være minded på no-gi :)

  -o-

  24. januar 2008
  Brazilian Jiu-Jitsu: Christian og Ben tager til Europamesterskaberne i Portugal

  I dag er Christian Ifversen og Ben Johnson fløjet til Portugal for at deltage i Europamesterskaberne i Brazilian Jiu Jitsu. De har trænet hårdt op til turneringen i den seneste periode, så det bliver spændende at se, hvordan de klarer sig i den benhårde konkurrence, der tiltrækker kæmpere fra hele Europa.

  Held og lykke til de to!


     

  -o-

  22. januar 2008
  Dan på besøg i venskabsklub i New York

  I forbindelse med en ferie i New York tog Dan forbi CSAs venskabsklub Ronin Athletics, hvor bl.a. Christian Graugart har trænet jævnligt de sidste 5 år for at hente inspiration.

  Ronin har meget til fælles med CSA ift. stemning og træningsfilosofi. Da Dan var forbi klubben og træne både Brazilian Jiu Jitsu og MMA, var rapporten da også som forventet: “Det var jo næsten ligesom at være hjemme i CSA” :)


     

     


  -o-

  9. januar 2008
  Capoeira: Jesper tager til Brasilien

  Jesper fra Capoeira holdet er taget afsted til Brasilien som den femte af vores elever. Han skal træne to ugers tid hos Agostinho og så to uger op til Joao Pequenos akademi i Salvador. Traditionen tro fik han lov til at få en halv time i rodaen med skiftende makkere til han kollapsede, han voksede dog under pres og kæmpede til det sidste.

  Jesper har højt og helligt lovet at sende nogen updates fra sin tur, så vi glæder os til at høre hvordan tingene står til.


     

  -o-

  4. januar 2008
  KillerCardio: Kettlebells og Cardio hold nu om onsdagen!

  Vores kettlebell instruktør Dennis vil hver onsdag begynde at køre et kettlebell og cardio hold startende nu på onsdag kl. 17.

  Træningen er suveræn for dem der gerne vil være stærkere, blive mere udholdende og komme i bedre form. Dennis kettlebell hold om lørdagen er blevet en stor succes, så nu udvidder vi og tilbyder endnu mere træning af samme skuffe.

  Holdet kører på den lille måtte, kom og vær med!


    

  -o-

Leave a reply

Cancel reply