• Nyhedsarkiv 2009

  8. december 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: Fem nye lillabælter og et brunt


  Tillykke til CSAerne, der i går aftes fik tildelt nye bælter af Robson Barbosa!

  BRUNT: Christian Graugart
  LILLA: Jan Marthedal, Claus Vistesen, Jakob Kromann, Jacob Guldbæk og Christoffer Volf

  -o-

  7. december 2009
  Julefrokost på lørdag
  CSAs legendariske julefrokost er tilbage! I år bliver det afholdt i Gourmet Selskabslokaler, Børglumvej 43 i Vanløse. Vi starter festen kl. 17:00!

  Vi har sørget for lækre lokaler med have tæt ved Vanløse station, all-you-can-eat julebuffet og fuldt udstyret bar med hotte bartenderinder og frække, frække priser:

  Cocktails 30 kr. // Fadøl (halv liter) 25 kr. // Shots 15 kr. – 10 for 100 kr. // Sodavand (halv liter) 20 kr.

  Deltagelse inkl. spisning: 150 kr. for CSA medlemmer. Pris for ikke-medlemmer er 200 kr.

  Tilmelding og betaling foregår i klubben hos Viktoria/Helene i døren, Christian eller Carsten. Der er kun plads til 100 spisende gæster, så det er først til mølle. Deltagelsen er først sikret, når vi har modtaget betaling. ALT ER UDSOLGT

  Check også vores facebook event.

  -o-

  3. december 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: Robson underviser mandag

  Mandag den 7. december kl. 18:30 underviser Robson Barbosa vores øvet hold i Brazilian Jiu Jitsu. Robson underviser til daglig i Kaisho i Helsingborg og vi er glade for at kunne invitere ham over engang imellem til at give os lidt ny inspiration og noget god, hård sparring. Træningen er gratis for CSAs medlemmer, Christian og Carsten gi’r :)


  -o-

  30. november 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: Tillykke til klubbens nye generation af blåbælter


  Vi har i år været ret nærige med at give bælter til BJJ, men nu hvor sæsonen lakker mod enden, synes vi det var på tide at give alle de, der gennem meget lang tid har gjort en kæmpe indsats i CSA et velfortjent klap på skulderen og ny farve bælte om hoften. Derfor stort tillykke til CSAs seneste generation af blåbælter:

  • Carsten Schau Andersen
  • Carsten “Tim” Nielsen
  • Rasmus Damkjær Christensen
  • Anders Plesner Bruun
  • Anders Broen
  • Frederik Hjort Kristensen
  • Marcin Kasczkowiak
  • Stefan Kryger
  • Tobias Mårtensson
  • Robert Jensen
  • Kenneth Kristensen

  Blåt bælte markerer den første, store milepæl i BJJ og kræver en meget stor træningsindsats. Vi bestræber os på at holde en høj bæltestandard i CSA, og alle ovenstående lever 100% op til niveauet, der forventes.

  Nu er det tid til at vokse og modnes i det nye bælte. En proces der – ligesom så meget andet i Brazilian Jiu Jitsu – kræver tid, tålmodighed og hårdt arbejde.

  Tillykke!! :)

  -o-

  29. november 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: Video fra Svenska Grappling Ligan 4 i Malmø

  Lørdag stillede CSA et hold på godt 20 kæmpere til årets fjerde delturnering i den svenske grappling liga. Der er netop blevet åbnet for deltagelse fra danskere, og det er noget vi har tænkt os at gøre meget brug af næste sæson. Man samler point over en hel sæson og kvalificerer sig derigennem til finalen. Der er derfor ingen medaljer i delturneringerne, men derimod god mulighed for at få en masse værdifuld kamperfaring. Vi havde bl.a. en del begyndere med, der alle prøvede at konkurrere for første gang og fik blod på tanden for mere.

  -o-

  29. november 2009
  Kickboxing og MMA: Fire sejre af fem mulige til CSA Fight Night 7

  Tillykke til CSAs fem kæmpere, der gjode det rigtig godt i ringen fredag aften og hev fire sejre hjem i fem hårde kampe.

  Charles Nilsson har en del konkurrenceerfaring fra grappling og MMA, men gik for første gang i ringen til en Thaiboxing kamp. Han vandt i anden omgang, da modstanderen sank sammen af en række velplacerede knæ til kroppen. Unge Jakob Holmen havde sin første kamp og gjorde Charles kunsten efter med en teknisk knockout i anden omgang som følge af spark til maven.

  Philip Fortuna kom langt om længe tilbage i ringen efter en del skader og sygdom siden sin første MMA kamp for 7 måneder siden. Med flot teknik både stående, i clinch og på gulvet, dominerede han sin modstander og vandt 3-0 på dommerstemmer.

  Alexander Kozmér var tilbage i ringen efter en lang pause med udlandsophold. Han var matchet virkelig godt med sin modstander, og efter tre hårde og tætte runder, var dommerne enige om en kneben sejr til CSAeren.

  Christoffer Volf stod for aftenens mest intense kamp, da han mødte en tidligere holdkammerat – den erfarne og hårdtslående Nicolas Dalby, der er kendt for sine mange flotte knockout sejre. Christoffer vandt første omgang i clinchen, men anden og tredje tilhørte Nicolas, der tog sejren hjem på dommerstemmer. De to kæmpere brugte kampen som forberedelse til deres begges debut som professionelle MMA kæmpere den 13. februar til Adrenaline 4.


     

     

  -o-

  26. november 2009
  Kom og støt CSAs kæmpere til CSA Fight Night 7 fredag!

  Fredag den 27. november kæmper fem CSAere til det syvende CSA Fight Night:

  • Christoffer Volf
  • Philip Fortuna
  • Jakob Holmen
  • Alexander Kozmér
  • Charles “Black Belt Jones” Nilsson

  Indgang er gratis for CSA medlemmer (husk nøglehip!!), andre betaler 100 kr. Se info om turneringen på www.CSAFightNight.dk.


  -o-

  26. november 2009
  Kickboxing & MMA: Nyt udstyr indkøbt

  Vi har fået ryddet lidt ud i vores gamle udstyr og indkøbt en masse nye boksehandsker og sparkepuder til brug i træningen. Det anbefales stadig, at man har sine egne boksehandsker, men til dem der ikke har fået nogle endnu, er der nu nye, flotte at låne.

  Vores gamle udstyr bliver sendt til en bokseklub i Zimbabwe i forbindelse med et velgørenhedsprojekt.


     


  -o-

  24. november 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: Augusto Ferrari underviste tre timer i CSA

  For tredje gang på et par måneder havde vi gæsteinstruktør på vores Brazilian Jiu Jitsu hold. Augusto Ferrari fra Brasilien kiggede mandag forbi og underviste to hold, ét med gi og ét uden gi. Der var interessant at se hans indgangsvinkel til BJJ og vi ser frem til at træne med ham igen, næste gang han kommer til Danmark.


     

     


  -o-

  21. november 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: Juniorholdet afslutter sæsonen med fem medaljer


  På trods af en håndfuld influenzatilfælde, kunne CSAs hårdtarbejdende juniorhold i Brazilian Jiu Jitsu for anden weekend i træk tage hjem fra Sverige med medaljer om halsen. Hele holdet kæmpede utrolig flot i denne sidste turnering på året, Skåneserien 3. Stort tillykke til: Piet Klang (guld), Daniel Nordskov (guld), Ida Dreier (sølv), Nicki Jensen (bronze) og Tobias Trillingsgaard (bronze).

  -o-

  17. november 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: Video af juniorhold til weekendens turnering i Stenungsund


  -o-

  15. november 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: Ti medaljer til Stenungsund BJJ Open 2009

  Det var en lang weekend for et lille hold af CSAs Brazilian Jiu Jitsu kæmpere, der tog til Stenungsund nord for Göteborg for at deltage en en af Skandinaviens største turneringer med intet mindre end 465 deltagere.


     

  For juniorholdet var denne turnering et af årets sidste store mål på listen, og både de rutinerede og nye på det lille danske hold imponerede mod den svenske overmagt bestående af ikke mindre end 125 børn. Både Oliver “TV kokken” Strand og Oscar Duvill vandt samtlige kampe i deres vægtklasser overlegent og fik dermed en flot guldmedalje hver. Taus Klang havde trænet armbar som en gal i en måned, og det lykkedes ham da også at vinde de første to kampe på netop denne teknik. I finalen måtte han dog desværre se sig slået og nøjes med sølv. Det samme galdt for Ida Dreier, Nicki Jensen og Daniel “Doubleleg” Nordskov, der også klarede vejen til finalen, men lige manglede det sidste denne gang. Jonas Kabels var placeret i turneringens største junior-gruppe og måtte på trods af et par imponerende submissionsejre for en gangs skyld tage hjem uden medalje. Tobias Trillingsgaard var til sin første turnering og kunne tage en flot mountchoke sejr med hjem i baggagen, dog ingen medalje denne gang.

  I voksenklasserne kæmpede syv CSAere. Rutinerede Claus Vistesen klarede ikke skærene i den hårde -70 kg klasse for blåbælter. Milan Bodhi Hansen tog tilgengæld bronzemedalje i -88 kg efter en håndfuld solide sejre. Jan Hedegaard, Mark Nielsen og Joakim Hejlesen kæmpede bravt i hvidbælteklasserne men nåede ikke til podiet denne gang. Det gjorde tilgengæld June Sornsena – ikke mindre end to gange. Med flere mountchokes end vi kunne tælle, submittede hun sig hele vejen til guldmedaljen i +69 kg og senere sølv i den åbne vægtklasse for kvinder. Carsten Schau Andersen fik ligeledes sølv efter fem benhårde kampe i en af turneringens største vægtklasser. Han blev desuden gradueret til blåt bælte direkte på podiet ved medaljeoverrækkelsen.

  Stort tillykke til hele holdet, det var en imponerende indsats og vi glæder os til næste turnering :)

  -o-

  4. november 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: Philip til træning og turnering i Stockholm


     

  I forbindelse med træningen op til sine kommende MMA kampe i efteråret og foråret, var Philip på træningstur til Shootfighting Stockholm forrige weekend, hvor han også fik deltaget i en delturnering af den svenske grappling liga. Turneringen foregår således, at man kun vinder kampen hvis man får modstanderen til at klappe ud. Philip dominerede alle sine modstandere, men formåede desværre ikke at afslutte nogle af dem med submission.

  Philip har dermed taget hul på senefterårssæsonen for turneringer, der ser ud til at blive ekstra travl for CSAs kæmpere i år. Vi har planer om at deltage i ikke mindre end 10 turneringen inden nytår, så den forberedende træning er i fuld gang på alle vores kamphold.

  -o-

  26. oktober 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: Seminar med Augusto Ferrari 23. november
  Sortbælte Augusto Ferrari fra Brasilien besøger CSA og underviser to hold (hhv. gi og no-gi). Det er frit om man vil deltage i begge eller kun en af træningerne.

  Tid: 17:00-18:30 (uden gi) & 18:30-20:00 (med gi)
  Adgangskrav: Minimum 1 måneds træning på BJJ introholdet
  Pris: Christian og Carsten gi’r!! :-)

  -o-

  1. oktober 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: To sortbælter gæsteunderviste onsdag

  Onsdag aften kom Robson Barbosa og Mauro Salomão på besøg i CSA for at undervise vores øvet hold i Brazilian Jiu Jitsu. Vi mødte Robson i forbindelse med en turnering i Sverige for nylig, og han tilbød at kigge forbi København og undervise lidt. Da vi altid er ude efter ny inspiration til vores træning, takkede vi naturligvis ja.

  Robson og Mauro kørte en god, hård undervisning, og det var sjovt og interessant at prøve en lidt anderledes træning end vi er vant til. Vi regner stærkt med at invitere dem forbi CSA igen en anden gang :)


     

     


  -o-

  29. september 2009
  Christian Colombo nordisk mester i Thaiboxing  I weekenden tog Christian Colombo til Finland for at kæmpe om titlen som nordisk mester i Thaiboxing, en turnering han kvalificerede sig til ved at vinde danmarksmesterskabet tidligere på året. Colombo havde følge af Carsten Ettrup, Kristian Bjerre-Nielsen og Craig Kristensen, der sørgede for at give ham den optimale opbakning og coaching under kampene.

  Efter to hårde kampe mod hhv. Finland og Sverige der endte med pointsejre til CSA kæmperen, kunne han kalde sig nordisk mester i heavyweight klassen. En præstation, der ligger i toppen af, hvad vi har produceret af resultater i CSA gennem de seneste seks år.

  Kæmpe tillykke til Colombo, vi glæder os til at se hvad det næste bliver for CSAs tungeste kæmper! :)

  -o-

  22. september 2009
  Hilsen fra Kenneth i USA

  “San Diego…havde en idé om at det kunne være et ok sted at tage hen for at mærke lidt sommer, forsøge lidt surfing og tjekke nogle, lokale bjj gyms ud, inden 3 måneders studie i Portland. Det viste sig at San Diego er fantastisk..intet mindre og på alle områder: Strandene er perfekte, vejret er perfekt, søde imødekommende mennesker og surfingen er fantastisk både for novicer (..som undertegnede) og øvede. Men mest interessant i dette forum er nok det lokale gym, dvs der er adskillige i San Diego.

  Jeg endte op med at træne hos throwdown (www.throwdownsandiego.com) da de har fantastiske faciliteter (tjek pics!); 2 store bjj måtter, flere bokseringe og cages, boksesækkerum, stor reception og cafe, styrketræning, yogarum, kettlebells/crossfit rum, cardiomskiner mm, og ude foran holder en Hummer som firmabil, kunne være det var noget for CSA!! De er ret cool hernede og det var intet problem at træne 2 uger ubegrænset for en fair pris. Træningen minder om hjemme i CSA, dog forsøger de at nå lidt flere forskellige teknikker, hvilket er lidt et kompromis ifht detaljerne. Men rigtig interessant at se nye teknikker og kæmpe med andre der er “lært op” et andet sted og har et andet game, og ingen tvivl om at der er nogle rigtig gode kæmpere i gymmet.

  Underviseren, som Graugart lige gav mig et “head up” på, da jeg i min submission wrestling uvidenhed ikke vidste hvem var, er Dean Lister, en tidligere verdensmester. Desuden har jeg en kvindelig underviser; Penny Thomas…som jeg lige har googlet og fundet ud af at hun også er mester i BJJ… så nogle rigtig kompetente personer jeg tilfældigvis har fået muligheden for, at træne hos. Sparrede i dag med en surflegende; Kala Alexander, også en hot shot som nogle måske har hørt om, så igen nogle interessante og inspirerende mennesker og omgivelser hernede og er da sikker på det ikke er sidste gang jeg tager hertil.”

  -Kenneth


     

     

  -o-

  14. september 2009
  Carsten på træningstur i Thailand


  Igen er CSA ude at hente ny inspiration i den store verden. Dette både for konstant at holde sig up-to-date med den nyeste viden inden for træning, samt for at opleve hvordan nogle af verdens største klubber arbejder med deres daglige gøremål. Kan det føre til forbedringer i klubben – ja så er det til gavn for alle.
  Carsten var i maj måned i New York for at træne Brazilian Jiu-Jitsu hos Renzo Gracie, og denne gang er turen gået til Tiger Muay Thai & MMA i Phuket Thailand, hvor han i øjeblikket er i gang med en 3 ugers trænings camp.

  Tiger MTM har udstyrs- og pladsmæssigt det vi i CSA drømmer om at kunne tilbyde vores medlemmer en skønne dag – top moderne faciliteter med over 8 store måttearealer, 4 Pro Muay Thai Ringe, et 8 meter MMA Cage, styrketrænings/kettlebells faciliteter, 28 Pro Champions i Muay Thai og MMA som instruktører, boliger og værelser til dem der ønsker at træne fuld tid, restaurant, chill-out areal med storskærm og m.m.

  Der er træning 2 x 2 timer om dagen for alle 3 niveauer, dvs. begynder, øvet og advanced. Morgen- lektionerne er grappling-præget og aften-lektionerne har fokus på stand-up. Til en advanced lektion er det ikke ualmindeligt, at der kommer 6-10 instruktører for at køre individuelle pads-runder, og derfor kommer der ofte UFC-stjerner og andre kendte fightere forbi for at deltage i undervisninger hos Tiger MTM, så man sige at kæmperne her bliver virkelig forkælet ;)

  Det er umuligt at tage billeder der viser et fornuftigt billede af Tiger Muay Thai & MMA Training-Center, så tjek www.tigermuaythai.com og www.mmaphuket.com.

  Carsten er tilbage i CSA igen tirsdag den 22. september for at dele ud af posen, som er fyldt med nye skills.

  -o-

  13. september 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: Video fra gårsdagens juniorturnering i Sverige


  -o-

  12. september 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: Syv medaljer og Fighterpokal til CSAs juniorhold i dag


  Juniorholdet var i dag ni kæmpere til Skåneserien BJJ Juniorturnering i Sverige. Turneringen skulle bruges som opvarmning til den store årlige turnering i Stenungssund om to måneder, som vi træner målrettet mod at vinde. Det var meningen det skulle være en lille turnering med 30-40 deltagere, men der endte med at være over 70 tilmeldt, så det var lidt større end forventet. Alligevel gav CSA juniorerne alt hvad de havde og hev en flot samling medaljer hjem.

  Juniorholdet træner målrettet mod turneringsdeltagelse og deres fokuserede og hårde indsats i den seneste periode har virkelig båret frugt. Vi glæder os meget til at se, hvilke resultater det lille hold kan skabe i den kommende tid. Stort tillykke til dem alle! :)

  “BEDSTE FIGHTER” POKAL
  Taus Klang

  GULD
  Taus Klang
  Stanislav Rojco

  SØLV

  Oliver Strand

  BRONZE

  Piet Klang
  Daniel Nordskov
  Jonas Kabels
  Ida Dreier

  4. PLADS

  Oscar Duvill

  -o-

  8. september 2009
  Kickboxing: Colombo stiller op til Nordiske Mesterskaber i Muay Thai

  Efter Colombo vandt DM i thaiboksning har han valgt at tage imod næste udfordring i Helsinki, Finland; hvor Sverige, Norge og Finland stiller med deres bedste kæmpere til de nordiske mesterskaber i thaiboksning. Colombo træner for tiden hårdt op til den kommende turnering og er klar til at forsvare de rød-hvide farver d. 26/9.

  Siden Colombo vandt DM i thaiboksning har han haft én boksekamp, som han vandt på TKO, idet modstanderen ikke kom ud til anden runde. På turen til Helsinki får Colombo følgeskab af Craig og Kristian, der skal sørge for maksimal kampånd og gode råd under kampene. CSA ønsker Colombo alt held og lykke på turen!


  -o-

  30. august 2009
  Syv medaljer i weekenden

  Tillykke til klubbens kæmpere, der gjorde det virkelig godt denne weekend og hentede hele syv medaljer hjem i tre forskellige discipliner: Muay Thai, Kickboxing og Submission Wrestling.

  Til CSA Fight Night vandt både Jesper Carlsen og Patrick Binne kampe mod meget hårde modstandere. Jesper vandt på point, mens Patrick afsluttede sin modstander på TKO med kort tid tilbage af sidste runde. Simon Zorde debuterede i MMA, kæmpede rigtig flot og alt gik efter planen, indtil han blev ramt af et hårdt knæ i maven og kampen desværre måtte blive stoppet.

  Lørdag drog fire CSAere til Helsingborg for at deltage i Kaisho Submission Wrestling Challenge. En turnering, der traditionelt tiltrækker mange stærke svenske kæmpere. Marcin Kaszkowiak fik sølv i både sin egen og den åbne vægtklasse. Milan Bodhi fik ligeledes sølv i sin egen vægtklasse og bronze i den åbne. Philip Fortuna imponerede på trods af sin lille konkurrenceerfaring med at vinde bronze i -91 kg vægtklassen. Stefan Kryger endte med en flot 4. plads i -76 kg. Med hans unge alder og indsats til træning, kan det kan ikke vare længe før han ender med guldet om halsen :)

  Desværre blev vores kampe til Upcoming Fighters i Albertslund aflyst.

  Stort tillykke til dem alle!!


     

     

  -o-

  28. august 2009
  Travl weekend for CSA kæmperne

  Det bliver en travl weekend for klubbens kæmpere, da vi har deltagere ved hele tre forskellige turneringer på to dage.

  Fredag kæmper Simon Zorde, Patrick Binne og Jesper Carlsen til CSA Fight Night 6. Lørdag kæmper Patrick Binne igen til Upcoming Fighters, hvor Mads Erichsen, der netop er hjemvendt fra træningsophold i Thailand, også skal i ringen. Samme dag tager Philip Fortuna, Milan Hansen, Stefan Kryger og Marcin Kaszkowiak til Helsingborg i Sverige for at deltage i Kaisho Submission Wrestling Challenge i håb om at gentage succesen fra sidste grappling turnering, hvor bl.a. Milan tog sølv i den åbne vægtklasse.

  Vi ønsker alle klubbens kæmpere held og lykke med kampene!!


  -o-

  25. august 2009
  CSA Fight Night 6 fredag kl. 18 – tre af klubbens kæmpere skal i ringen!

  På fredag kl. 18:00 afholdes den sjette CSA Fight Night i klubbens lokaler. Det er en MMA og Thaiboxing turnering for amatører, og der plejer at være super god stemning og mange gode kampe.

  Klubben stiller med tre kæmpere: Simon Zorde, Patrick Binne og Jesper Carlsen.

  Der er GRATIS adgang for klubbens medlemmer (HUSK gyldig blå chip), alle andre betaler 100 kr. i entré. Kom og hep på vores kæmpere og få set en masse actionfyldte kampe!!


  -o-

  19. august 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: Besøg fra Island

  I sommerperioderne får vi ofte besøg fra udlandet i klubben af folk, der kender eller har hørt om CSA og leder efter noget god træning. Den seneste måned, har vi haft besøg af Haraldur Óli, som rejste en tur til Danmark for at træne Brazilian Jiu Jitsu hos os. Vi ønsker ham god tur hjem til Island og fortsat god træning i sin klub Fjólnir i Reykjavik.

  Alle andre, der er på besøg eller ferie i København er naturligvis også altid velkomne til at kigge forbi og få rørt sig lidt :)


  -o-

  13. juni 2009
  Mixed Martial Arts: Introholdet vokser stødt

  Der er ingen tvivl om at Mixed Martial Arts virkelig vinder frem som kampsport rundt omkring i verden for tiden, både for tilskuere og udøvere. Dette er især tydeligt, når vi ser på hvordan interessen for denne træning hos CSA er steget gevaldigt på det seneste. Vi har efterhånden rigtig mange medlemmer, der trænner MMA enten for konkurrence, motion eller bare fordi de synes det er en fed kampsport at lære.

  Har du interesse i at prøve MMA, så mød op på introholdet mandag eller onsdag kl. 20. Det bliver undervist af en af klubbens erfarne kæmpere, Christoffer Volf, og der er garanti for en god, solid workout kombineret med et højt niveau af teknisk undervisning i en behagelig og koncentreret atmosfære.

  Herunder er lidt video fra træningen onsdag aften.


  -o-

  6. august 2009
  Fotos af vores nye lokaler

  Efter 6 måneders hårdt arbejde med indretning af vores nye lokaler, synes vi endelig at vi er færdige nok til at vi kan tillade os at lægge billeder af det på hjemmesiden ;) Billederne er taget i dag og kan ses på vores faciliteter side!

     

     

  -o-

  3. august 2009
  Kickboxing: Informationsmøde for kæmpere på lørdag

  Så er det igen tid til informations-møde for “CSA Fight Team” (Thai) på lørdag!

  Dette program er helt special målrettet til dig der ønsker at forberede dig optimalt til en Thai-kamp! Vi tilbyder et program der giver dig værktøjet til hvordan du træner optimalt frem mod et mål og vi tester undervejs din præstationsevne, så vi er sikre på at du er toptunet og klar til action!

  Hele instruktør teamet har samarbejdet omkring dette projekt og i år høstede vi frugten af vores målrettede indsats nemlig da Christian Colombo og Jesper Johnsen begge vandt danmarksmesterskabstitlen i Muay Thai.

  Er du den næste danske mester i Muay Thai? Har du planer om at træne dig op til en Thai kamp? Eller ønsker du at starte på kampholdet?

  Så kom til informations møde:

  LØRDAG DEN 8. AUGUST KL. 15.00 (der er normalt træningsprogram lørdag).

  Vi kan garantere at du vil få de absolut bedst tænkelige forberedelse ved at følge dette program!

  Glæder os til at se dig.


  -o-

  30. juli 2009
  Almindeligt træningsprogram vender tilbage fra lørdag

  Husk at sommerprogrammet slutter når juli udløber, det vil sige at vi går tilbage til vores almindelige træningsprogram fra og med på lørdag. Det fulde program kan ses under træningstider.

  -o-

  21. juli 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: Christian tager på træningstur til London

  Knap hjemvendt fra 10 dages træning i Estland, tager Christian i dag igen afsted ud i verden for at hente inspiration hjem til CSAs Brazilian Jiu Jitsu hold. Denne gang går turen til London, hvor han vil træne en uge hos Roger Gracie og Carlson Gracie Team. Carsten afløser Christians hold mens han er væk.


  -o-

  19. juli 2009
  Tak for en hyggelig sommerfest :)

  Tak til alle de mange CSAere, der tog til Lyngby i går og var med til vores årlige sommerfest. Det var en hyggelig aften med god stemning, masser af kød og kæmpestore guns!! Billeder fra festen kan ses på facebook.


  -o-

  17. juli 2009
  Sommerfest og Gunfestival 2009 Finale lørdag! (nu indendørs)

  Vejrudsigten for lørdag ser desværre rigtig skidt ud, så vores projekt med at holde sommerfest på Amager Strandpark ligesom sidste år må lægges på hylden :,( Den er derfor flyttet til sportsbaren TimeOut i Kgs. Lyngby på Gl. Jernbanevej 18 (lige ved Lyngby Station).

  Der vil stadig være grill arrangement (overdækket) – så du skal stadig selv medbringe kød eller slagte noget i Lyngby (alternativt er der en masse pizzeriaer og lign. lige i området hvis man er for doven til at grille selv).

  Du kan IKKE selv medbringe drikkevarer, men til gengæld får alle CSA’er super rabat i baren så husk at medbring din nøglechip!!

  Barpriserne er som følgende:

  25,- for 0,4 l fad
  90,- for 1,5 l fad
  20,- for flaske øl
  10,- for shot

  Festen starter stadig kl. 17.00 som planlagt, men man er selvfølgelig også velkommen til at dukke op senere hvis det er :)

  UFC 100 (inkl. undercardkampe) vil blive vist på barens 12 skærme.

  Sommerfesten vil, traditionen tro, være skue for årets Gun Festival finale, hvor wow-faktoren over deltagernes biceps vil nå uanede højder!

  -o-

  15. juli 2009
  Så fik vi endelig en boksering :)

  En boksering er noget vi har ønsket os lige siden vi startede CSA. Disse er dog ikke billige, og det har også været svært at finde plads til én, men med det nye lokale og en længere opsparing, er det nu endelig lykkedes os at få en til klubben. Det er en meget stor forbedring af vores faciliteter, og vi er meget glade for og stolte over, at kunne tilbyde vores medlemmer træning i en stor, flot, professionel boksering.

  Ringen er hele 6,7 x 6,7 meter (6×6 indvendig) og kan derfor uden problemer bruges som kampring til turneringer så som CSA Fight Night. Desuden er der rigeligt med plads i den til at man kan træne flere par i den samtidig. Den er specialbygget efter mål til vores lokale og alle farver og logoer er specialdesignet til at passe CSAs stil.

  God fornøjelse med træning i vores nye ring, vi håber at I vil blive glade for den, det er vi ;)


       

  -o-

  2. juli 2009
  Christian tager på BJJ & MMA træningslejr i Estland

  Fredag tager Christian til Estland for at undervise på en BJJ & MMA sommerlejr med instruktører og deltagere fra hele Europa. Desuden deltager tre andre CSAere på turen: Morten Rasmussen, Carsten Schau Andersen og Philip Fortuna.

  Carsten Ettrup afløser Christians hold mens han er væk.


  -o-

  1. juli 2009
  God sommer! (særligt sommerprogram for juli)

  Ferien står for døren, og det betyder som altid at træningen går lidt ned i deltagerantal. I CSA er vi dog ikke meget for at ligge på den lade side, så vi har selvfølgelig sørget for, at der stadig er masser af træning på programmet :)

  Grøndal Centret har begrænsede åbningstider i juli, og vi har derfor desværre måtte ændre vores program en smule den måned. Se det fulde sommerprogram for juli måned under tid og sted.

   – BJJ junior holder pause
   – Kickboxing øvet får ekstra hold onsdag kl. 17
   – Lukket i weekenden (vi arbejder på at arrangere fri træning i Roxy som vi plejer)
   – De sene hold er 1:15 i stedet for 1:30 (1830-1945 og 1945-2100) da centret lukker kl. 21

  God sommertræning :)

  -o-

  1. juli 2009
  Boksning: To ud af tre mulige sejre i weekenden

  I weekenden havde CSA tre kæmpere i ringen til deres debut som boksere. Det blev til to sejre og et knebent nederlag, hvilket må siges at være en succes for vores boksehold, der har kørt i under et år.

  Christoffer Volf skulle have bokset ved sidste stævne, men hans modstander sprang fra i sidste minut, så det var en stor tilfredsstillelse for ham, at han endelig fik lov at komme i ringen. Han udnyttede da også muligheden til fulde og vandt 3-0 på point. Vores utrættelige kæmper og MMA-instruktør kæmpede desuden også Brazilian Jiu Jitsu dagen efter ved Nordic Open og vandt bronze.

  Christian Colombo havde sin modstander i gulvet i første omgang og denne formåede derefter ikke at fortsætte ved starten af anden, så Colombo kan nu også skrive boksning på listen over discipliner han har sejret i.

  Rune Fischer havde en hård kamp og måtte desværre se sig slået 2-1 i sidste ende.

  Tillykke med den flotte indsats til alle tre! :)


  -o-

  28. juni 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: 19 medaljer til Nordic Open

  Klubben stillede her i weekenden med godt 30 kæmpere til Nordic Open turneringen i Næstved. En god blanding af begyndere og erfarne stod stærkt sammen som ét hold, da vi over to dage kæmpede utallige kampe og endte med at hive 19 flotte medaljer med hjem. Især Kári Gunnarsson og Milan Hansens præstationer stod ud, da de endte med hhv. første- og andenpladsen i den åbne vægtklasse; turneringens største og hårdeste.

  Billeder fra weekenden kan ses på Facebook: Dag 1dag 2.

  GULD
  Kari Gunnarsson (åben vægtklasse)

  SØLV
  Milan Hansen (åben vægtklasse)
  Joakim Hejlesen
  Ian Kennedy
  Taus Klang
  June Sorsena
  Simon Zorde
  Outi Elina

  BRONZE
  Stefan Kryger
  Kari Gunnarsson
  Stanislav Rojco x2
  Mads Bruun
  Christoffer Volf
  Ida Dreier
  Jonas Kabels
  Anders Plesner
  Claus Vistesen
  Carsten Schau


  -o-

  21. juni 2009
  Boksning: Tre CSAere debuterer lørdag


  Vores ugentlige boksehold med Poul Duvill har nu kørt i godt otte måneder, og det har siden starten været et meget velbesøgt hold både for vores thai- og MMA kæmpere. Poul har øset ud af sin ekspertise og erfaring, og det er tydeligt at det har givet resultater for vores kæmperes niveau.

  På lørdag sender CSA tre af dem i ringen til rene boksekampe: Christoffer Volf, Christian Colombo og Rune Fischer. Alle tre er erfarne kæmpere inden for MMA og Thaiboksning, men det bliver deres debut i boksning.

  Stævnet foregår i FitnessDK, Nygårdsvej 5 på Østerbro. Kampene starter kl. 15 og der er gratis adgang for tilskuere. Mød endelig op og hep på vores drenge!!

  …samme weekend har klubben 35 kæmpere til BJJ turnering i Næstved, men mere om det senere ;)

  -o-

  17. juni 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: Projekt “Fritter Fight”

  Over de sidste tre måneder, har en gruppe børn fra Haunstrupgaard Fritids- og Ungdomsklub træner Brazilian Jiu Jitsu to gange om ugen i CSA. Træningen kulminerede tirsdag eftermiddag, da turneringen “Fritter Fight” blev afholdt, og børnene fik mulighed for at kæmpe mod hinanden foran venner og familie. Det blev en rigtig god dag med mange flotte kampe og rigtig god sportsånd over hele linjen.

  Der er blevet lavet en lille video om træningen og turneringen, der kan ses her:


  Institutioner, der kunne være interesseret i at lave lignende projekter, er velkomne til at kontakte os på mail eller telefon for en snak om, hvad vi kan tilbyde.

  -o-

  8. juni 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: Video af CSAs Juniorhold til Kaisho Cup i Sverige

  Her er lidt video af vores Brazilian Jiu Jitsu Juniorholds seneste kampe til Kaisho Cup i Sverige. Holdet er for alle børn mellem 11 og 15 år og træner målrettet mod turneringsdeltagelse både i Danmark og udlandet med fokus på sjov, lærerig og intensiv træning.

  Har man lyst til at være med, er der træning mandag og onsdag kl. 16 samt lørdag kl. 11 :)


  -o-

  3. juni 2009
  Mixed Martial Arts: Videoindslag fra CSA

  To studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole har lavet et par korte indslag om Mixed Martial Arts i CSA:
  Har du lyst til at prøve kræfter med MMA træningen, så mød op til vores introhold mandag eller onsdag kl. 20 og være med :)

  -o-

  23. maj 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: CSAs juniorhold gør sig igen bemærket på den anden side af Øresund


  Traditionen tro, var CSAs Brazilian Jiu Jitsu juniorhold igen i år en tur i Helsingborg for at deltage i Kaisho Cup, en af de største turneringer med børnedeltagelse i Skandinavien. Der var som altid kamp til stregen fra de mange dygtige svenske kæmpere, men endnu en gang formåede vi at hive medaljer hjem i de hårde vægtklasser.

  Oliver Strand var sulten efter guldet, da han i de sidste to turneringer havde vundet hhv. bronze og sølv. Tredje gang skulle vise sig at være lykkens gang, da han med stor overlegenhed submittede sig igennem alt hvad der kunne kravle og gå i -45 kg klassen. En meget fortjent og flot 1. plads til den hårdtarbejdende fighter fra holdet.

  Piet Klang ville ikke stå af vejen for Olivers præstation, og lagde ud med pointmæssigt at dominere en meget erfaren og større svensk kæmper, hvorefter han afsluttede kampen med en lynhurtig armbar. I finalen måtte han dog se sig slået af sin egen holdkammerat, men kom hjem fra Sverige med en fantastisk flot sølvmedalje.

  Jonas Kabels havde som altid trænet hårdt og forberedt sig grundigt til turneringen, men måtte efter en sejr i første runde, for anden gang se sig slået i endnu en meget tæt match mod sin svenske nemesis. Han kom sig dog hurtigt over nederlaget, og udraderede derefter resten af vægtklassen, bl.a. med to meget flotte anaconda-chokes. Det udløste en bronzemedalje i den store vægtklasse.

  Holdets andre kæmpere Ida Dreier, Taus Klang og Matthias Emanuel kæmpede flot, men måtte desværre tage hjem uden medaljer denne gang.

  Juniorholdet vender stærkt tilbage næste måned, hvor de planlægger at erobre Nordic Open 2009! :)
  -o-

  22. maj 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: Mark på træningstur i Brasilien

  Vi har fået en hilsen fra en af klubbens mange utrættelige BJJ-nørder, Mark, der p.t. er i Brasilien, hvor han får brugt noget af sin tid på træning:


    


  “Jeg ankom for en uge siden, hvor jeg blev hentet af min kareste ude i lufthavnen. Naste dag var jeg tilbage paa maatten for at trane hos Carlson Gracie Team Brazilian Jiu jitsu paa Copacabana, jeg fik adressen af Rey Diogo til seminaret i april maaned.

  Lokalet er ikke meget storre end der hvor vi har kickboksning, men naar man trader ind er der fyldt paa pokaler og medaljer fra deres turneringer, man kan maerke der er atmosfaere fra start til slut. Den er meget afslappet ligesom hos os selv. Jeg fik forhandlet mig frem paa daarligt portugisisk og engelsk at betale 100 reais for 2 ugers traening, hvilket er 200-300 kr. Der er saa traning 3 gange om dagen klokken 08.00 klokken 15.00 og klokken 20.30. Jeg har vaeret der 4 gange klokken 15.00 og 20.30 af 3 dage. Men brasilanere er altid forsinket, tror nogle gange at Ben er brasilaner :-)

  Traningen er meget sparring, har sparret med et par blaa balter et par brun baalter samt 2 sort balter. Vi varmer op med armbojninger og mavebojninger
  Der er ikke noget no-gi traning kun GI, hvilket gor man lare en masse med gien. De er ekstrem hurtige og nogle gange foler jeg at man bliver valtet om kul af en tornado, men de er ikke saa staerke, hvilket jeg har lart at udnytte.

  Hvis man tror det er varmt i klubben til traning saa skulle man vare her, vi har mellem 30 og 35 grader udenfor og 20-25 indenfor. Traneren er en fyr som hedder Alain Moras og en anden som hedder Marcelo, de taler lidt engelsk men ellers er det hele paa portugisisk. Man hore hele tiden ordene Vai vai via, Poha, Carahlo eller foda-se Det er ikke saerligt pane ord.

  Vil slutte nu, da jeg er ved at a-prendedo portugese a meu proffesur Murilo og bruger hans barbar.

  Vi ses snart til traning, næste gang er jeg dog noget hurtigere, da jeg har tabt mig 3 kilo hernede.

  At’e logo

  Mark”

  -o-

  29. april 2009
  Mixed Martial Arts og Kickboxing: To sejre til CSA Fight Night 5  Klubben havde fire debuterende kæmpere i ringen til CSA Fight Night 5 i fredags, og alle gjorde en fantastisk indsats mod nogle meget hårde modstandere.

  Tommi Lorenzen og Jimmy Andersen kæmpede flot, og vandt begge på dommerstemmer. Kevin Christensen havde en virkelig hård debut, som han tabte knebent på dommerstemmer. Philip Fortuna kunne endelig gå i ringen til sin første kamp efter otte ugers benhård MMA træning. Kampen var meget hård og lige, og han endte desværre med at tabe på dommerstemmer.

  Stort tillykke til dem alle for at gå i ringen første gang, vi glæder os til at se dem repræsentere holdet igen i fremtiden!!

  -o-

  27. april 2009
  Mixed Martial Arts: “Fight Camp” uge 8


  -o-

  23. april 2009
  CSA Fight Night 5 fredag kl. 18:00!! Housewarming fest efterfølgende :)


  <% fnnicolas() %>

  Fredag d. 24. april kl. 18 afholdes for femte gang CSA Fight Night i vores lokaler. Turneringen er for amatører, og der vil både være Muay Thai og Mixed Martial Arts kampe.

  Klubben stiller denne gang selv med fem kæmpere: Philip Fortuna, Patrick Binne Larsen, Tommi Lorenzen, Kevin Christiansen og Jimmy Andersen. De har selvfølgelig brug for al den opbakning de kan få, så kom forbi og hep på dem!

  Entré er gratis for CSA medlemmer (husk nøglechip) og koster 50 kr. for alle andre. Se mere info om turneringen samt fightcard på www.csafightnight.dk.

  Desuden holder vi lige efter Fight Night en Housewarming fest for at indvie vores nye lokaler. Alle er inviterede og vi giver en lille øl eller sodavand til de tørstige :)

  -o-

  21. april 2009
  Mixed Martial Arts: “Fight Camp” uge 7


  -o-

  17. april 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: Flot fremmøde til Rey Diogo seminar

  Godt 40 BJJ udøvere var mødt op til seminaret med Rey Diogo her i påsken, og vanen tro havde han en masse gode ting med til os. Efter tre timers intensiv træning, havde de fleste fået mange gode teknikker med hjem til at arbejde videre med. Vi kommer til at gennemgå mange af dem til træningen det næste stykke tid :)

  -o-

  14. april 2009
  Boksning: Foredrag med Poul Duvill onsdag kl. 19:00

  Onsdag den 15/4 kl. 19.00 vil der være foredrag i CSA med Poul Duvill. Det kommer til at vare ca. 2 timer og prisen er 50kr.

  Man møder bare op og betaler på dagen

  Foredraget vil komme til at handle om hans liv som proff træner og hvad det indebærer at være træner og cutman for div. proffer! Han vil vise nogle klip fra filmen ? Den stor og den lille?

  Poul er tidligere Danskmester og landsholdsbokser. Han har også været træner for Brian Nielsen, Jonny Bredal, Thomas” løvehjerte” Damgaard som alle var Verdensmestre i div. forbund. Han var også med i filmen ” den store og den lille” med ham selv og Brian Nielsen. Hvor vi følger dem begge på vej til kampen med Mike Tyson.

  Han vil også demonstrere, hvordan man bedst tager håndbind på, alt efter hvordan man bokser. Her er det vigtigt at i tager jeres håndbind med, da i vil komme til at prøve de på jer selv.

  Han vil også snakke om taktik i forhold til de forskellige typer boksere man kan komme ud for!

  -o-

  14. april 2009
  Mixed Martial Arts: “Fight Camp” uge 6


  -o-

  9. april 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: Rey Diogo holder seminar på mandag kl. 17:00!!

  Så kommer Rey Diogo endnu en gang på besøg i CSA. Han var her sidste år og det var yderst lærerigt og underholdende, så vi glæder os meget til han kommer igen.

  Det bliver et tre timers seminar og kommer til at koste 200 kr. per mand for CSA medlemmer, hvilket et super billigt for træning med en instruktør af denne kaliber. CSA giver et tilskud til arrangementet, for at vores medlemmer kan være med til denne billige pris. Ikke-medlemmer kan være med for 350 kr.

  På grund af påske er Grøndal Centret desværre lukket, og seminaret foregår derfor i stedet i ROXYs lokaler på Godthåbsvej 14, Frederiksberg!

  Rey Diogo er en af de helt gamle ræve inden for Brazilian Jiu Jitsu. Han startede sin træning i 1981 og har undervist siden 1988.

  Lidt turneringsresultater:

  – 1993 Brazilian National Championship I – Middle/Heavyweight and Open Weight (Absolute) Champion
  – 1994 Brazilian National Championship II – Middle/Heavyweight and Open Weight (Absolute) Champion
  – Rollys Gracie Tournament – Middleweight Champion
  – Nastra Tournament – Middleweight and Open Weight (Absolute) Champion
  – Iate Clube Jardim Guanabara – Middleweight Champion
  – Rio Sport Center Tournament – Middleweight and Open Weight (Absolute) Champion
  – Rauf Tournament – Open Weight (Absolute) Champion
  – Napoleao Veloso Tournament – Middleweight Champion
  – Carlos Rollyson Tournament – Middle/Heavyweight and Open Weight (Absolute) Champion
  – Hotel Nacional Tournament – Middle/Heavyweight Champion – Challenge Fight
  – 1996 Chicago Challenge II – Heavyweight Champion
  – 1996 State of Illinois Submission Championship – Middleweight Champion
  – 2005 Pan-American Champion Heavyweight Division
  – 2005 Pan-American Champion Open Division
  – 2009 Pan-American Champion

  Betaling foregår på dagen til Carsten eller Christian!

  Læs mere om Rey på www.reydiogo.com


  -o-

  5. april 2009
  Mixed Martial Arts: “Fight Camp” uge 5


  -o-

  5. april 2009
  RossTraining: Introhold nu alle hverdage!

  På grund af overvældende interesse for vores RossTraining hold, har vi valgt at åbne to nye intro hold hver uge. Dette betyder, at der nu er RossTraining intro alle hverdage kl. 17:30! God fornøjelse :)

  Bemærk desuden, at der er byttet om på tiderne for BJJ og MMA om tirsdagen.


  -o-

  30. marts 2009
  Mixed Martial Arts: “Fight Camp” uge 4


  -o-

  29. marts 2009
  “RoboCop” holder formen ved lige i Gambia

  CSAs brydeentusiast og MMA kæmper Dan “RoboCop” Bjerregaard har sendt lidt billeder hjem fra Gambia, hvor han holdt formen ved lige i et gym med lidt simplere faciliteter, end vi er vant til herhjemme. Han skriver selv:

  “Lidt billeder fra min træning med ham bryderen jeg mødte i Gambia. Brydning er faktisk nationalsporten dernede. Fik desværre ik rullet med ham, men vi fik arbejdet lidt på Sean Sherk effekten, hvor jeg nok desværre blev lidt dwarfet :( Som du kan se var det ik’ lige CSA-omgivelser vi trænede i.”


   
   


  -o-

  22. marts 2009
  Kickboxing: Hilsen fra Michael i Thailand

  CSAs egen Michael “Drugdealer” Buch er nu halvvejs igennem sit 6 måneders ophold i Thailand, og har skrevet en hilsen hjem til klubben fra turen:

  “En lille hilsen fra det varme Thailand til alle jer skoere mennesker i CSA!

  En typisk dag:
  Vi bliver vaekket ved en 6-tiden af en “vidunderlig” klokke, som ringer naar der er traening eller mad.
  Vi starter typisk med en 8 km loebetur, som bliver efterfulgt af 3×5 min. thaipads og alt efter traenernes humoer saa afslutter man som min. med 200 knae og 100 tibs (frontspark). Lyder ikke af saa meget, men der er ogsaa en del skyggeboksning og anden teknink traening. Andre dage laver vi ogsaa Interval loeb ? det er altid populaert at loebe med et lille traktor daek.
  Mellem traeningerne slapper de fleste af; en “morfar” er tit paa sin rette plads. Dog saa tager vi ogsaa ud og nyder den thailandske kaffekultur, og det haender da ogsaa at vi tager i Sauna.

  Eftermiddagstraeningen starter ved en 3-tiden, hvor vi starter med en lille loebe tur efterfulgt af lidt sjipning ca. 5-15 min. – alt efter traenerens humoer :)
  Og alt efter hvilken dag det er, saa enten traener vi teknik paa thaipads igen eller ogsaa saa sparrer vi. Der er “clinch” ca. 2-3 gange om ugen, som cool down, men faelles for alle traeningerne er at man afslutter med knae og tibs. Traeningen er meget intens og dagene kan ligefrem syntes at flyve forbi, da man i bund og grund: traener, spiser, sover, traener, spiser og sover igen – 6 gange om ugen :)

  Om aften tager de fleste ud i den populaere “park”, hvor billige frugtshakes er til at finde :) andre aftner ser vi maaske UFC eller film paa campens storskaerm.
  Det haender ogsaa, nu da det er Thailand, at vi tager ud og ser thaiboksning. Nogen gange er der en fra campen der har en kamp – endnu sjovere :)
  Som regel saa gaar de fleste i seng ved en 21-22 tiden, skal jo tidligt op og vaere aktive igen!

  Husk hyggen – Michael”
  -o-

  22. marts 2009
  Mixed Martial Arts: “Fight Camp” uge 3


  -o-

  20. marts 2009
  Det nye lokale begynder at tage form

  Efter måneders hårdt indretningsarbejde, er vi efterhånden ved at være kommet rigtig godt på plads i vores nye lokaler. Der er stadig en håndfuld større og mindre projekter vi mangler, men det begynder virkelig at ligne noget nu.

  Utallige små og store indretningsopgaver er blevet lavet, bl.a. har vi netop fået færdiggjort vores otte meter lange affjedrede væg med måtter, der allerede er blevet flittigt brugt på MMA holdene til at træne nedtagninger og gulvkamp op af. Et vigtigt træningsværktøj for dem, der skal kæmpe i bur inden for den nærmeste fremtid.

  Desuden har vi investert i ti helt nye Kings sandsække (specielt lavet til CSA og sendt hele vejen fra Thailand), der er blevet fyldt og hængt op på måtte 2. Med alle de deltagere vi har på kickboxing holdene, er det en nødvendighed og vi er rigtig glade for at have fået dem på plads.

  Vi er stadig i fuld gang med at udvidde og forbedre vores træningsfaciliteter, og vi glæder os til at få de næste ting vi har bestilt sat op :)


   


  -o-

  19. marts 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: Turnering i CSA på søndag kl. 12

  På søndag afholdes Shogun Invitational 2 i CSAs lokaler. Der er 15 spændende kampe på programmet og klubben har selv fem deltagere med.

  Kampene starter kl. 12 og indgangen er selvfølgelig gratis for CSA medlemmer (alle andre betaler 50 kr). Kom og hep på vores kæmpere!! :)

  -o-

  17. marts 2009
  Mixed Martial Arts: “Fight Camp” uge 2


  -o-

  16. marts 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: Medaljer til børneholdet

  I weekenden deltog en lille håndfuld CSAere i Danish Open i Brazilian Jiu Jitsu. Det var en kæmpe stor turnering med godt 250 deltagere, så der var rift om medaljerne. Efter nogle hårde og teknisk meget flotte kampe mod nogle dygtige svenske børn, endte klubbens børnehold med en sølvmedalje og tre bronzemedaljer. Tillykke til Oliver, Jonas, Piet og Tadgh!

  Børnene træner nu hårdt videre frem til årets største turnering til maj, når vi for tredje år i træk drager til Kaisho Cup i Sverige.

  -o-

  8. marts 2009
  Mixed Martial Arts: Følg Philips vej mod sin første MMA kamp i “Fight Camp”

  Philip Fortuna er i øjeblikket i gang med træningen op til sin MMA debutkamp til CSA Fight Night den 24. april. Han skriver en blog om forløbet, og hver uge op til, vil der blive udgivet et videoklip, der følger hans træning, forberedelser og tanker om projektet.

  Den første video er online og kan ses her:


  -o-

  2. marts 2009
  Brazilian Jiu Jitsu: Mini-dokumentar om børnetræning filmet i CSA

  Sidste uge var et filmhold forbi CSA i forbindelse med et indslag om børn, der træner kampsport. Videoen er online og kan ses her:


  -o-

  22. februar 2009
  To Muay Thai danmarksmestre i CSA

  Det har været en lang vej fra vi startede vores første kickboxing hold for fem et halvt år siden til i går aftes, hvor CSA definitivt fik sat sit navn på Muay Thai danmarkskortet. Efter en årelang trænings- og undervisningsindsats med et hold, der skulle bygges op helt fra bunden, lykkedes det nemlig for første gang klubben at vinde en danmarksmesterskabstitel i Thaiboksning. Én var dog ikke nok, da både Jesper Johnsen og Christian Colombo tog bælter med hjem fra aftenens turnering.

  Traditionen tro var CSA repræsenteret talstærkt blandt publikum, da fem af vores kæmpere gik i ringen. De første tre, Mads Erichsen, Alfred Nassoro og Patrick Binne Larsen mødte dygtige og erfarne modstandere og måtte se sig slået ud på dommerstemmer. Jesper Johnsen holdt statistikken og vandt endnu en gang på knockout, da han med en tung højre sendte sin modstander i gulvet i starten af tredje omgang. Christian Colombo kæmpede en klog og taktisk kamp, som han vandt sikkert på dommerstemmer efter fire runder med flot boksning og clinch.

  Stort tillykke til CSAs nye danmarksmestre, vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer for vores thaiboksere!

  -o-

  17. februar 2009
  CSA stiller med fem kæmpere til danmarksmesterskaberne i Thaiboxing på lørdag!

  Vores kickboxing kamphold har trænet virkelig hårdt og virkelig længe op mod for første gang nogensinde at kunne stille med CSA kæmpere til danmarksmesterskaberne i Muay Thai på lørdag i Nørrebrohallen. Klubben stiller med hele fem kæmpere i fire forskellige vægtklasser, og de har brug for så meget opbakning som muligt, så vi kan få nogle DM medaljer i hus!

  Kom og hep på Christian Colombo, Jesper Johnsen, Patrick Binne, Mads Erichsen og Alfred Nassoro. De har lagt en gigantisk træningsindsats de sidste mange måneder for at deltage på lørdag, så vi vil opfordre alle klubbens medlemmer til at komme og heppe på dem.

  Tid:
  Kl. 14.00 Indledende kampe
  Kl. 19.00 Finaler

  Sted:
  Nørrebrohallen
  Bragesgade 5
  2200 København N

  Pris:
  100 kr. (billetter kan købes i døren)

  -o-

  17. februar 2009
  Kickboxing: Træningen i fuld gang i de nye lokaler

  Knap nok er vi flyttet ind i de nye lokaler, før de straks er propfyldt med entusiastiske medlemmer, der træner på fuld tryk og kommer i super god form. Især vores meget populære kickboxing intro er traditionen tro yderst velbesøgt. Her til aften var der over 70 deltagere på holdet, og videokameraet var lige på kontoret, så vi lavede en lille video derfra:  Hvis du er interesseret i at lære kickboxing i et sjovt og fokuseret miljø, samtidig med du kommer i RIGTIG god form, så kig forbi på vores introhold, der træner tirsdag og torsdag kl. 18:30. Fra 1. marts udvidder vi med to yderligere hold mandag og onsdag på samme tidspunkt. Se evt. vores guide til nye medlemmer. Vi ses! :)

  -o-

  16. februar 2009
  Nyt træningsprogram starter 1. marts!

  Vi har arbejdet på højtryk siden flytningen med at gøre lokalerne i stand, og nu er vi endelig kommet så langt, at vi er ved at være klar til at køre forskellige hold på alle måtterne samtidig. Der vil i løbet af denne uge blive opsat en aftagelig, lyddæmpende afskærmning mellem de to store måtter, og fra søndag den 1. marts træder vores nye træningsprogram i kraft.

  Vi har lyttet til vores medlemmers ønsker og oprettet en masse nye hold på forskellige dage og tider, så der forhåbentlig er endnu bedre mulighed for, at man kan sammenstrikke præcis den træning, der passer én i løbet af ugen.

  Se det fulde, nye træningsprogram under træningstider!. Vi glæder os til at komme i gang med det :)

  -o-

  8. februar 2009
  Kickboxing og MMA: Rune og Christoffer sejrede

  Rune Fischer kæmpede i lørdags til Upcomming Fighters i Albertslund mod Nicolaj Weile fra Danish Muay thai der ligger i Odense. Det var Runes tredie kamp i alt, men første kamp under DMF regi, hvilket betyder at der blev kæmpet med albuer og knæ. Runes modstander var en vægtklasse over Runes normale vægt og vandt sølv til DM i muay thai sidste år. Tiltrods for vægtforskellen var der ingen tvivl om resultatet, hvorfor Rune vandt overbevisende 3-0 på dommerstemmer. Vi glæder os til at se Rune til DM sammen med resten af thaiholdet!

  Christoffer Volf kæmpede d. 24/1 i Odense til FG Fightnight sin 6. kamp i MMA mod Damir fra Esbjerg MMA. Christoffer vandt med dommerstemmerne 2-1 tiltrods for, at han i anden omgang brækkede sin højre tommelfinger. Tiltrods for skaden dominerede Christoffer i alle afstande og vi er rigtig glade for, at se en veloplagt Christoffer vinde igen! Stort tillykke til ham!

  -o-

  13. januar 2009
  CSA version 2.0: Træningen er skudt i gang!!

  Efter 7 dages non-stop arbejde, har vi ENDELIG kunne starte træningen op i vores nye, store, flotte lokaler. Med uvurderlig hjælp fra utrolig mange af vores medlemmer, har vi fået gennemført et kæmpe stykke arbejde for at få flytningen gennemført.

  Vores gamle fjeder-måtte er kommet på plads sammen med styrketræningsarealet. Nu venter vi på vores nye måtter, så vi kan begynde at køre to hold samtidig, og vi regner med at dette kommer til at træde i kraft fra omkring midt februar. Der er selvfølgelig også mange andre projekter tilbage på listen, så som spejle, måtter på væggene, bur, boksering, hylder, bænke osv. Alt dette arbejder vi på at få lavet hurtigst muligt, men er naturligvis begrænset af, hvor hurtigt materialerne kan komme.

  Vi håber I vil nyde at træne i det nye CSA, vi glæder os i hvert fald selv rigtig meget. Tusind tak til alle som er mødt op og har givet en hånd med den sidste uges tid!

  -o-

  6. januar 2009
  Kickboxing: Michael “Drugdealer” Buch tager til Thailand

  Michael Buch resjer i dag seks måneder til Thailand for at træne muay thai. Michael skal blandt andet, som flere CSAere, træne i Legacy Gym hos Ole Laursen i det nordøstlige Thailand. Vi kommer til at savne Michaels gode humør og glæder os til at få en top athlet tilbage, som kan være med til at højne vores muay thai niveau yderligere.

  -o-