• Nyhedsarkiv 2010

  29. december 2010
  Ny CrossFit video online

  Ny video fra vores CrossFit afdeling. Medlemmer af CSA.dk kampsport betaler 50 kr. om måneden for fuldt medlemskab i CrossFit 2400, der ligger i Grøndal Centrets stue etage.


  -o-

  22. december 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Kári vinder den Svenske Grappling Liga

  I weekenden drog Kári til Sverige for at deltage i finalen i den svenske grappling liga. Han havde fem kampe, fire vundet på submission og den sidste på at modstanderen blev diskvalificeret for ulovlig teknik. Det endte med en klar førsteplads til CSAeren, der i år dermed har vundet både den danske og svenske grappling liga i -77 kg ekspert divisionen. Stort tillykke til Kári med den flotte præstation :)

  -o-

  14. december 2010
  Giv et gavekort til træning i julegave!

  Hvad med at give din kæreste, ven eller dit familiemedlem et gavekort til at komme i form i julegave? Alle kan få glæde af kampsportstræning, både unge, gamle, tykke og tynde. Kontakt os på post@csa.dk eller kig forbi og tag en snak med os i receptionen for at høre nærmere!

  God jul :)

  -o-

  14. december 2010
  Muay Thai: Christian Colombo A-class vice-verdensmester

  Christian “Godzilla” Colombo kæmpede i lørdags finale imod Filip Verlinden fra Belgien, Verlinden træner til dagligt i Holland med team Golden Glory som er den mest repræsenterende klub ved K1 og K1 Max! I hjørnet havde belgieren også Gokhan Saki og Errol Zimmerman samt en masse andre kæmpere fra Golden Glory blandt tilskuerne. Colombo gik frisk til sagen og vi kom knebent foran på point indtil 4 omgang. Her kørte Verlinden op i et andet tempo, som Colombo ikke formåede at svarer igen og sejren gik til belgieren på dommerstemmer 4-1.

  Super ærgeligt at være så tæt på, men sådan er det at være med blandt verdens eliten, det er alle de små marginaler der tæller og bliver afgørende for udfaldet af kampen.

  Når dette er sagt så taler resultatet sit eget tydelige sprog, Christian Colombo er den første dansker i historien der står i en A-class finale og med en rekordliste der hedder 9-2 hvoraf de eneste to nederlag har været i EM- og VM-finalen! Et resultat vi i CSA kan være rigtig stolte af! Tænk at det hele startede for knap 3 år siden da vi gik igang med Fight Team projektet og målsætningen var at vinde metal ved VM inden for 5 år!

  Vi ønsker Christian Colombo et STORT tillykke og en velfortjent ferie i Thailand.


      

  -o-

  8. december 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Hilsen fra Claus i England

  Vi har fået en hilsen fra en af CSAs gamle BJJ-rotter, Claus Vistesen, der netop er flyttet en tid til England for at studere:

  “Hej CSA,

  Her er så den længe ventede træningsrapport fra det Nordengelske. Det første spørgsmål er naturligvis om jeg overhovedet får trænet, men det får jeg altså; i den eneste klub i byen. Det er en lille klub med relativt uerfarne kæmpere, et par blåbælter og så træneren som er brunt bælte. Han hedder Marcelo da Silva og klubbens hjemmeside er: http://www.msbjj.co.uk hvis i vil læse en smule mere om det. Træningen er ikke på niveau med den man finder i CSA, men det ville også være svært at forlange i denne sammenhæng. Vi laver generelt lidt blandede teknikker og ruller så for resten. Dog er der mulighed for fællestræninger med nogle større klubber i de omkringliggende byer, så når sneen smelter en smule mere vil jeg prøve at tage ud og se på niveauet generelt i Nordengland.

  Sparringen er fin imod træneren og de rutinerede af blåbælterne, men udover det er det nybegyndere for resten. Vi træner et par gange om ugen og det er nok til at holde det ved lige. Vi har endda pønset på at tage til VM i Portugal i Januar, men jeg er desværre løbet ind i en eksamen, og de andre er løbet ind i lommesmerter lader det til. Men Jeg skal nok give lyd hvis de tager afsted alligevel og give nogle staldtips. Generelt har vi et par turneringer i kikkerten til foråret og jeg skal nok også smide en mail hvis jeg mener det et stort og spændende nok til at ofre en CSA ekspedition (men hvis jeg kender jer ret, så har i vel allerede en kalender klar).

  Så alt i alt er det et skridt nedad især med alt det spændende der sker i CSA lige nu. Jeg glæder mig meget til at komme hjem og køre noget Crossfit. Jeg er i øvrigt hjemme i julen og kommer måske forbi til noget hyggerul … :). Og undskyld billedet, den englænder der tog det fra min Iphone er noget talentløs til at tage billeder.

  Held og lykke til julefrokosten og glæd jer til en lille overraskelse som jeg har sendt til jer.

  mange hilsner

  Claus”


  -o-

  3. december 2010
  Muay Thai: Christian Colombo i VM-finalen lørdag

  Christian “Godzilla” Colombo vandt torsdag semi-finalen over Nadir Hajiyev fra Rusland, russeren havde set skræmmende ud i hans kvart-finale kamp imod Estonia, så vi havde lagt en game plan der skulle forsøge at lukke ned for russerens venstre kryds/overhands samt venstre spark og clinch, Colombo havde smidt VM nerverne og var over ham fra første sekund så russeren aldrig kom igang med sit game. Dommeren stopper kampen da Colombo har outclassed sin modstander i anden omgang! Det så næsten ud som ud russeren intet kunne, men det takket være Colombos enorme fysik og agressivitet der kørte lige igennem russeren! Kampen kan ses på vores Facebook side.

  Imorgen lørdag kæmper vi finale, hvor vi skal møde Filip Verlinden fra Belgien, Verlinden ordnede først Ukraine i kvart-finalen og slog Hviderusseren (europa- og verdens-mester) i semi-finalen igår!! han træner med Golden Glory drengene, han er teknisk også rigtig dygtig, meget bevægelig og så har han et stort fighter hjerte, bestemt en modstander der skal tages seriøst.

  Bliver spændende at se om Colombo for første gang ved VM får lov til at gå alle 4 omgange eller om han stopper Verlinden før tid. Såfremt Colombo vinder, skriver han historie ved at være den første dansker nogensinde, der har vundet A-class VM i Muay Thai.


  -o-

  2. december 2010
  Boksning: Kom og støt Tine og Christiane på lørdag!

  På lørdag kæmper både Tine og Christiane ved FitnessDKs boksestævne på Nygårdsvej 5. Kampene starter kl. 13, så mød op og hep på de to CSA piger! :)


  -o-

  2. december 2010
  Muay Thai: Christian Colombo i semi-finalen ved IFMA World Championship i Thailand

  Colombo vandt tirsdag sin kvart-finale kamp over Iran, det var en meget usportslig iraner Colombo kæmpede imod, hele den første runde kom han flyvende for at KO Colombo og da den mission ikke lykkedes, så forsøgte han at købe tid ved at lave skuespil med at han var ramt i skridtet og skifte thai-cup midt under kampen! 30 sekunder inde i 3. omgang stopper dommeren kampen da han skal til at tælle over iraneren for tredie gang i samme omgang! (kampen kan ses på vores Facebook side)

  Imorgen torsdag skal vi kæmpe semi-finale imod Nadir Hajiyev fra Rusland, han er teknisk dygtig, fysisk stærk og meget bevægelig, hvilket kendetegner alle de russiske kæmpere og så er han southpaw!! Det bliver ren gyser hvor Colombo skal lukke ned for den strategiske velovervejede russer!


  -o-

  30. november 2010
  Husk tilmelding til julefrokosten den 11. december!

  Så er det ved at være sidste chance for at tilmelde sig til årets julefrokost! Som altid vil der være opstillet en bar med fair priser og søde bartendere :)

  Julefrokosten foregår samme sted som sommerfesten, nemlig Børglumvej 43 i Vanløse. Deltagelse inkl. spisning: 150 kr. for CSA medlemmer. Pris for ikke-medlemmer er 200 kr.
  Tilmelding foregår i døren i CSA og der kan betales kontant eller med dankort. Der er 100 pladser til festen og man kan KUN sikre sin plads ved at betale – forudreservering er ikke muligt.

  Gå ikke glip af årets bedste og vigtigste julefrokost!! :)


  -o-

  26. november 2010
  Muay Thai: Christian Colombo kæmper ved IFMA World Championship i Muay Thai

  CSA Muay Thai Fight Team Christian “Godzilla” Colombo, Carsten Ettrup og Kristian Bjerre-Nielsen ankom i lørdags til Bangkok, Thailand for at lave de sidste forberedelser samt vænne sig til tidsforskellen på 6 timer og varmen inden VM går løs på lørdag den 27. november frem til og med søndag den 5. december.

  De 3 CSAer har ligget i VM camp siden juli måned med 2 daglige trænings pas 6 dage om ugen og nu er det endelig blevet tid til at Colombo skal igang med VM. CSA lejren melder, at “Godzilla” er 100% klar til VM på alle planer. Den store CSAer har virkelig rykket sig teknisk og er blevet et rent Godzilla-monster på den fysiske side! Det bliver spændende at følge med under VM som kan blive det største Muay Thai resultat nogensinde i Colombos og CSAs historie.

  Følg med i de daglige opdateringer på CSA.dks side på facebook.


      

  -o-

  21. november 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Tillykke til de nygraduerede juniorer


  Tillykke til de mange fra juniorholdet, der fik nyt bælte efter Swedish Open sidste weekend. Det bliver spændende at følge dem i næste sæsons turneringer!

  -o-

  18. november 2010
  Mixed Martial Arts: God erfaring for amatørkæmperne

  I weekend kæmpede de 3 CSA debutanter fra MMA Fight Team til Fighter Galla 17 i Odense, alle 3 debutanter havde fået hårde og erfarne modstandere.

  Den første mand i buret var Stefan Kryger som skulle kæmpe imod Theo Ginman fra Arte Suate, vi vidste fra start af at det var en hård match for Stefan, da det var Theos 5 Shootfighting kamp samt han havde lige vundet World League Pro Jiu Jitsu National Cup som blå bælte, men Stefan gik frisk til sagen og fightede igennem hele kampen men måtte se sig slået på dommerstemmer 3-0 til den erfarne modstander. Stefan fik en masse lærerigt ud af kampen og nu ved han hvad der skal arbejdes på til træning.

  Milan Silva havde igennem lang tid forberedt sig til denne kamp og skulle op imod Emil Weber Meek fra Trondheim Fight Gym i Norge, vi vidste at vi var oppe imod en striker så gameplanen var pænt klar at kampen skulle på guvlet, ca. 1 minut og 30 sekunder inde i første runde escaper Milan fra side-control og får en single-leg på Emil, hvorefter Emil slår Milan i baghovedet med 8 hammerfist (ulovligt at slå i baghovedet) og KOer Milan, Milan kommer op igen og får et par minutter til at sunde sig men bliver aldrig 100% klar igen og taber efterfølgende kampen på at dommeren stopper kampen. Vi har indsendt en protest vedrørende kampen da reglerne er til for at beskytte kæmpernes sikkerhed, vi regner stærkt med at kampen bliver dømt “no contest” (ingen kamp/konkurrence). Rigtig ærgeligt for begge kæmpere der ellers så ud til at stå godt til hinanden.

  Pål “Iceman” Stockholm skulle teste evnerne i konkurence imod Thomas Plet fra Fightcraft. Pål har udvist usædvanligt køligt oveblik både til træning og også under opvarmning til kampen! Spørgsmålet var om Pål kunne gøre det samme i buret? Kampen åbnede op med en ganske kort slag og spark udveksling, men Thomas vælger fornuftigt en double-leg, som Pål kontrollere og neutralisere, da Pål får skabt lidt afstand i clinchen rammer han med to tunge knæ, som igen får Thomas til at skyde doubel-leg, men han passer ikke på halsen som Pål iskoldt tager fordel af og submitter Thomas på guillotine choke efter 1 minut og 30 sekunder i første runde!! Super skarp og velovervejet kamp af “Iceman”.

  Det bliver rigtig spændende at følge MMA fighternes udvikling i det nye år!

  Fotos: ZenFoto.dk


      

      

  -o-

  16. november 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: 18 medaljer til Swedish Open


      

      

  Det blev til 18 medaljer for CSAs Brazilian Jiu Jitsu hold, der dragede til Stenungsund i weekenden for at deltage i Nordeuropas største BJJ turnering med over 600 deltagere.

  Juniorholdet gjorde det som sædvanlig imponerende og indtog podiet i alle vægtklasser de deltog i. Det var en hård kamp for at slå Örebro af pinden som regerende bedste juniorklub siden 2006, og det lykkedes desværre heller ikke denne gang, men det var meget tæt løb og CSAs juniorer endte på en flot andenplads. Det tegner lyst for fremtiden med de mange talentfulde og hårdtarbejdende juniorer, der om få år skal kæmpe i de voksnes rækker.

  Hos de voksne tog Christian Graugart guld i brun bælte klassen mens Erik Forsberg, der måtte nøjes med bronze i sin egen vægtklasse, endte øverst i den åbne vægtklasse i stedet. Lars Roskær, holdets alderspræsident på 53 år, viste de unge hvor skabet skulle stå, da han overlegent vandt guldet i master klassen for deltagere over 30 år.

  Kári Gunnarsson havde flere hårde kampe og endte med en flot bronzemedalje i lilla bælte klassen. Dem tog Carsten Schau Andersen og June Sornsena også et par stykker med hjem af hos blåbælterne.

  Tillykke til dem alle! :)

  GULD
  Christian Graugart
  Erik Forsberg (åben vægt)
  Lars Roskær
  Jonas Kabels
  Peter Spore
  Jonas Jensen
  Daniel Nordskov
  SØLV
  Lucas Jensen
  Jacob Slepsager
  Nicki Jensen
  Mack Promanee
  BRONZE
  Kari Gunnarsson
  Carsten Schau Andersen
  June Sornsena
  June Sornsena (åben vægt)
  Erik Forsberg
  Troels Vaaben
  Oscar Duville


  -o-

  10. november 2010
  Mixed Martial Arts: Tre CSAere i buret på lørdag


  Tre af CSAs MMA fightere debutere her i weekenden ved Fightergalla 17 “house of pain” i Odense. Det er en naturlig og vigtig del for MMA kampholdet at flere af de nye atleter får kampe og dermed bidrager til at højne niveauet ikke alene for dem selv men for hele holdet med kamperfaring, rutine og overblik.

  Første mand i buret bliver Stefan Kryger som møder Theo Ginman fra Arte Suave i en Shootfighting kamp. Pål Rostad Stockholm og Milan Silva kæmper MMA, Milan imod Emil Weber Meek fra Trondheim Fight Gym i Norge og Pål skal kæmpe imod Thomas Plet fra Fightcraft. Alle tre CSAerne møder erfarne modstandere der alle har kæmpet i buret før, så vi er forberedt på hårde kampe til Stefan, Milan og Pål.

  Kom og hep på CSAerne nu på lørdag (Kampstart: ca. kl. 17.00 Sted: Ny banko Center, Roersvej 33, 5000 Odense C).
  Se mere om eventet på www.fightergalla.dk.

  -o-

  7. november 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Holdguld og otte medaljer til dagens turnering

  Ved dagens konkurrence om årets bedste danske BJJ teams, lykkedes det CSAs hold at tage førstepladsen i den lette kategori og andenpladsen i den tunge kategori. I forbindelse med turneringen afholdtes desuden en begynderturnering, hvor vi fik hele otte medaljer med hjem:

  GULD
  Erik Forsberg
  Remo Poulsen

  SØLV
  Joakim Hejlesen
  Kasper Lovin
  Erik Forsberg (åben vægtklasse)

  BRONZE
  Stefan Agger
  Jakob Dabrowski
  Jaanis Hundt


      

      

  -o-

  4. november 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Blåt bælte til June

  Tillykke til June, der for nyligt fik overrakt det blå bælte i BJJ. June er et levende bevis på, at alle – uanset køn, størrelse og alder – kan få rigtig meget ud af at træne Brasiliansk Jiu Jitsu.

  Mor til to og rundet de 40 år, har hun I over halvandet år været fast inventar på vores CrossTraining og BJJ hold, hvor hun aldrig er bleg for en hård omgang sparring med de mange yngre og stærkere deltagere. Næste weekend tager hun med holdet til Swedish Open i Stenungsund, hvor skal forsvare sin guldmedalje fra sidste år, denne gang dog i den noget hårdere blåbælte klasse.

  Tillykke til June fra hele holdet :)


  -o-

  3. november 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Video fra Amsterdam Open turneringen


  -o-

  2. november 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Lilla bælte til Christian Ifversen

  Tillykke til Christian Ifversen, der mandag aften blev gradueret til lilla bælte i BJJ af Robson Barbosa. Christian har været en del af CSA siden vi åbnede i 2003, og har igennem alle årene været aktiv udøver, kæmper, instruktør og træningskammerat på vores BJJ hold. For tiden kan man suge til sig af hans viden og erfaring på hans gi-hold hver fredag kl. 17:00-18:30 :)


  -o-

  1. november 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Seks medaljer ved årets Grappling Liga finale!

  Efter tre turneringer i efteråret, var det endelig tid til finalen i årets danske Grappling Liga. De to højst rangerede kæmpere i hvert vægt- og erfaringsklasse skulle mødes i en finalekamp uden tidsgrænse (kunne kun afgøres på submission) om, hvem der kunne kalde sig årets bedste danske grapplere.

  CSA havde kæmpere i hele seks finalekampe og det blev til guld i halvdelen af dem. I begynderklassen tog Remo Poulsen guldet i -70 kg klassen, hvor han – undtagen en enkelt uafgjort – havde vundet alle sine kampe på submission i samtlige tre kvalifikationsturneringer. Kasper Lovin og Sebastian de Neergaard var begge i finalen i -77 kg klassen, hvor Sebastian trak det længste strå i sidste ende. Liam Ralph måtte i finalen se sig slået, men sølv i sæsonens meget store -88 kg klasse var også lidt af en præstation.

  I den øvede klasse endte Stefan Kryger Jørgensen som nummer to i en gyser af en finale. Slutteligt tog Kári Gunnarsson førstepladsen i ekspert divisionens -77 kg klassen.

  Stort tillykke til dem alle!


      

      

  -o-

  1. november 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Fællestræning i Sverige hos Kaisho

  Lørdag drog vi en gruppe fra Brazilian Jiu Jitsu holdet til Helsingborg i Sverige for at træne med vores venskabsklub, Kaisho. Sortbælterne Robson Barbosa og Mauro Salomao stod for den tekniske undervisning og derefter var der rig mulighed for at få en masse god sparring med svenskerne, både for vores juniorer og voksne. Træningen var forberedelse til Swedish Open, der er Skandinaviens største BJJ turnering og løber af stablen om to uger.


  -o-

  28. oktober 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Robson underviser mandag

  Mandag den 1. november underviser Robson Barbosa Brazilian Jiu Jitsu i CSA. Han underviser uden gi kl. 17:00-18:30 og med gi kl. 18:30-20:00. Alle kan deltage uanset niveau!

  Robson underviser til daglig i Kaisho i Helsingborg og vi er glade for at kunne invitere ham over engang imellem til at give os lidt ny inspiration og noget god, hård sparring. Træningen er gratis for CSAs medlemmer, Christian og Carsten gi’r :)


  -o-

  26. oktober 2010
  Muay Thai & Brazilian Jiu Jitsu: CSA sejrer ved weekendens tre turneringer

  Det var endnu en travl weekend for klubben, der havde kæmpere ude til tre forskellige turneringer i tre forskellige lande.  Philip Fortuna vandt sin debut i Muay Thai, da han ved Upcoming Fighters i Albertslund slog sin modstander med 3-0 på dommerstemmer. Christianes kamp blev desværre aflyst, da hendes modstander meldte fra på dagen.


  Både Kári Gunnarsson og Milan Hansen vandt guld ved Hayastan European Championships i Hamborg, Tyskland. Ud over et par store mesterskabsbælter, kunne de også tage pokalen med hjem for bedste klub.


      

  I Amsterdam stillede BJJ gi-holdet op til Amsterdam Open, en af Europas store turneringer. Efter en lang dag endte vi med en guldmedalje til Jaanis Hundt og bronze til Kasper Lovin, Liam Ralph og Milan Hansen.

  -o-

  21. oktober 2010
  Muay Thai: To CSAere i ilden på lørdag ved Upcoming Fighters

  I weekenden skal Christiane Marsling og Philip Fortuna i ringen. Selvom det er Christianes debut kamp, så har hun virkelig lagt en kæmpe trænings-indsats for dagen i en lang periode, og vi glæder os rigtig meget til at se hende i ringen på lørdag. Philip kommer som nylig kåret Nordic Open K-1 champ og skal denne gang kæmpe efter Muay Thai regler. Det er Philips debut som Muay Thai fighter.

  Kom ud og hep på CSA’erne, når Christiane og Philip står i ringen nu på lørdag ved Upcoming Fighters, kampstart kl. 12.00 (Kongsholm Centeret, Liljens Kvarter 1, 2620 Albertslund). Christiane kæmper imod Bianca, Bispebjerg Kickboxing og Philip møder Niklas Frederiksen, Maeng Ho.


      

  -o-

  13. oktober 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Highlight videoer fra Nordic Open 2010

  Tak til Sebastian for at have lavet disse to highlight videoer fra Nordic Open turneringen i Næstved tidligere på året :)


  -o-

  10. oktober 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Christian Ifversen på træningstur til Estland

  “Jeg får kamp til stregen af de Estiske jernlokomotiver på måtten herovre. De har en fed konkurrence-orienteret træning herovre, alle giver hvad de har. Måske også lidt fordi jeg er ham den nye fra Danmark ;-). Jeg får i hvert fald virkelig pudset stilen af.

  Superfed sparring og en masse gode input fra Martin Aedma. Jeg tager en masse forskellige nye inputs med hjem og fredagsholdet kan særligt glæde sig til komme i gang med at træne – og forsvare sig mod – onde, onde guardpasses :-D

  Vi ses på måtten
  Ifversen”


      

  -o-

  5. oktober 2010
  Kickboxing: Philip Fortuna Nordic Open K-1 Champion!

  Philip Fortuna viste hvad han iøjeblikket “arbejder” på, da han overlegent vandt Nordic Open i K-1, efter kun 2 måneders fokus på
  stand-up delen (dvs. Muay Thai og boksning). Philip gennemgår ialt 6 måneders Muay Thai og bokse trænings camp som et led i forberedelserne
  frem mod sin MMA pro debut i foråret 2011. Dette resultat har ikke kunne lade sig gøre uden en fantastisk CSA team indsats, det gælder både trænings- og sparrings-partnere samt CSA træner stab, der alle har været involveret i at opbygge de mest optimale forberedelser for Philip.

  Det bliver spændende at følge den talentfulde CSA’er i fremtiden, Philip har med K-1 titlen i hvert fald sendt et klart signal, at han er en fighter der høre til blandt den absolutte elite!
  -o-

  1. oktober 2010
  CrossTraining: Nyt træningsprogram er startet!

  Så er det blevet oktober, og vi tager hul på vores nye træningsprogram i CSA CrossTraining med hold HVER dag hele ugen. Du kan se det fulde program under træningstider på www.CSACrossTraining.dk.

  Kig forbi til en god workout, alle er velkomne :)
  -o-

  26. september 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Juniorerne vinder Skåneseriens pokal for sæsonens bedste hold!


  Lørdag blev Skåneserien 2010 afgjort i Sverige, og for første gang lykkedes det drengene fra CSAs juniorhold at tage pokalen hjem for sæsonens bedste hold. Efter fire hårde turneringer i 2010, endte vi med 142 point øverst blandt de 10 deltagende klubber. Andenpladsen var Svedala Kampsportsforening fra Sverige, der med 141 point sørgede for spænding til det sidste i en finaleturnering, der havde alle siddende på kanten af stolen. En enkelt medalje mindre i fire turneringer, og svenskerne var løbet med pokalen, så det var på et hængende hår :)

  Ud over pokalen for årets bedste hold, vandt Daniel Nordskov pokalen for årets bedste individuelle kæmper, efter han tog guld til samtlige fire turneringer hen over året. En imponerende præstation for det kun 12-årige talent. Desuden tillykke til Mack Promanee, der efter fem guldmedaljer ved de sidste fem turneringer, fik udskiftet sit hvide bælte med et gult.

  Generelt gav alle på holdet den en ekstra skalle til finalen, og efter utallige hårde kampe, kunne vi tage 11 medaljer med hjem:

  GULD
  Daniel Nordskov
  Mack Promanee
  Oscar Duville
  Mads Bruun

  SØLV
  Lucas Møller Jensen
  Jonas Jensen
  Christian Pedersen
  Peter Spore

  BRONZE
  Taus Klang
  Lucas Rosenhagen
  Joel Albertsen


      

      

      

  -o-

  25. september 2010
  Muay Thai: Christian Colombo forsvarer nordisk mesterskab

  Lørdag forsvarede Christian Colombo titlen som Nordisk Mester i thaiboxing, da han ved turneringen her i København slog sin svenske modstander på point. Sejren var et vigtigt skridt på vejen mod VM i Thailand, som Colombo træner op mod i disse måneder. Tillykke til Godzilla!
  -o-

  24. september 2010
  Muay Thai: Philip Fortuna debuterer lørdag

  Philip Fortuna er en de fightere der er med i CSA Fight Team satsning, her arbejdes der iøjeblikket målrettet på at forberede Philip’s kommende MMA pro debut i foråret 2011. En del af de forberedelser Philip gennemgår er 6 måneders fokus på stand-up delen, dvs. Muay Thai og boksning som bliver omsat til brug i MMA stand-up, en typisk træningsuge er 2 gange træning om dagen, hvor morgentræning er meget teknik og bevægelses orienteret og aftentræningerne er enten sparring eller sparringsrelateret træning.

  Som en helt naturlig del af alt det træning som Philip og resten af CSA teamet har lagt for dagen de sidste par måneder, skal Philip i week-enden teste hvordan al hans arbejde har båret frugt, det er en super hård turnering med modstandere som Miika Lumilampi (Finland), Miika var udtaget til Sportaccord Combat Games i Beijing (kun de 4 bedste kæmpere i verden bliver udtaget) og i vægtklassen deltager også nr. 2 fra de svenske mesterskaber i Kickboxing!

  Gå ikke glip af denne dynamit turnering og kom ud at hep på Philip når han går i ringen ved sin K-1 debut nu på lørdag kl. 12.00 ved Nordic Open (Bavnehøj Idrætsanlæg, Enghavevej 90, 2450 København SV).
  -o-

  18. september 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Fire guldmedaljer til dagens “Grappling 2010” turnering  Det blev til i alt syv medaljer ved dagens “Grappling 2010” turnering. CSA stillede med et lille hold, men gjorde det rigtig godt og endte – efter rigtig mange gode og hårde kampe – øverst på podiet i fire af turneringens vægtklasser.

  GULD
  Kári Gunnarsson
  Jacob Hedegaard
  Charles Nilsson
  Kasper Lovin

  SØLV
  Remo Poulsen

  BRONZE
  Haraldur Sigfússon
  Stefan Kryger Jørgensen

  -o-

  15. september 2010
  Muay Thai: Colombo forsvarer titlen som Nordisk Mester på lørdag  I week-enden skal Christian “Godzilla” Colombo på hjemmebane forsvare sit Nordiske Mesterskab i Muay Thai, som han vandt som eneste dansker sidste år i Finland.

  De Nordiske Mesterskab er også en del-målestok for hele Team CSA, da det vil gi’ et rimelig godt billede af hvordan Colombo’s forberedelser indtil videre går frem mod VM i Thailand til November, om der eventuelt skal fin justeres på nogen af de ting Colombo og CSA Teamet har arbejdet målrettet imod de seneste par måneder.

  En ting er helt sikkert, I har aldrig set en Colombo så fysisk stærk og teknisk skarp som han er netop nu!!

  Så kom ud at støt Christian “Godzilla” Colombo og de øvrige danske fightere når det går løs nu på lørdag hos CMT, Ranghildgade 1, 2100 København Ø. Indledende kampe starter kl. 13.00 Finaler kl. 17.00

  www.christiancolombo.dk

  -o-

  14. september 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: CSAs juniorer var bedste klub til Skåneserien 3

  Udover pokalen som turneringens bedste klub, tog CSAs BJJ juniorhold to guld-, en sølv- og fire bronzemedaljer med hjem fra Sverige i weekenden. Det ambitiøse hold ligger i front efter årets tre første “Skåneserien” turneringer. Den fjerde – og sæsonens sidste – afvikles allerede den 25. september, og selvom opgaven ikke er slut endnu, tegner det rigtig lyst for, at klubben kan tage pokalen for årets bedste hold.

  GULD
  Daniel Nordskov
  Mack Promanee

  SØLV
  Emil Lyngbæk

  BRONZE
  Joel Albertsen
  Mads Bruun
  Taus Klang

  FIGHTERPOKAL
  Joel Albertsen


      

  -o-

  3. september 2010
  Muay Thai: Philip Fortuna debuterer lørdag

  Kampen blev desværre aflyst, da Philips modstander var syg :,(

  Philip Fortuna er en de fightere der er med i CSA Fight Team satsning, her arbejdes der i øjeblikket målrettet på at forberede Philip’s kommende MMA pro debut i foråret 2011. En del af de forberedelser Philip gennemgår, er 6 måneders fokus på stand-up delen, dvs. Muay Thai og boksning som bliver omsat til brug i MMA stand-up.

  En typisk træningsuge er 2 gange træning om dagen, hvor morgentræning er meget teknik og bevægelses orienteret og aftentræningerne er enten sparring eller sparringsrelateret træning. Som en helt naturlig del af alt det træning som Philip og resten af CSA teamet har lagt for dagen de sidste par måneder, skal Philip i weekenden teste hvordan al hans arbejde har båret frugt.

  Kom ud og støt Philip, når han går i ringen ved sin Muay Thai debut nu på lørdag kl. 12.00 ved Upcoming Fighters i Albertslund (Kongs holm centeret, Liljens Kvarter 1, 2620 Albertslund). Philip kæmper imod Martin Didriksen fra Fight Pit Herning.
  -o-

  30. august 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: God start for CSA til den danske Grappling Liga

  I weekenden løb den første delturnering i den nye, danske Grappling Liga af stablen. CSA stillede et hold på ca. 13 kæmpere med både nybegyndere og øvede. Det blev en lang dag med mange rigtig kampe, hvor alle gjorde en god indsats og kæmpede rigtig godt.

  Stillingen efter første turnering endte med følgende placeringer til CSAerne:

  -66 kg begynder:
  1. Remo Poulsen

  -77 kg begynder:
  2. Kasper Lovin
  2. Sebastian de Neergaard

  -88 kg begynder:
  2. Liam Ralph

  -77 kg øvet:
  2. Haraldur Sigfússon

  -77 kg ekspert:
  1. Christian Graugart

  -88 kg ekspert:
  1. Kári Gunnarsson


      

      


  -o-

  17. august 2010
  Mixed Martial Arts: Træning med Martin Kampmann i Odense


      

  Som altid opsøger CSA den nyeste viden for konstant at udvikle og forbedre sin viden omkring sport og funktionel træning, denne gang var Christoffer Volf og Carsten Ettrup med på seminar med Martin “Hitman” Kampmann som kort gæstede Danmark i sidste uge.
  Martin underviste i alle afstande stand-up, clinch/brydning og gulv, og var som altid godt forberedt på at vise det seneste han selv går og arbejder på (blandt andet det han brugte for at besejre sin seneste modstander Paulo Thiago ved UFC 115) gennem sine daglige træning i Xtreme Couture MMA og Robert Drysdale Brazilian Jiu-Jitsu. Så den kommende tid vil MMA holdene være præget af Martin “Hitman” Kampmann trænings-øvelser.

  Martin Kampmann snakkede også om sin kommende kamp mod Jake Shields som han møder den 23. oktober i UFC 121, Jake Shields er mellemvægtsmester i den konkurrende organisation, Strikeforce, som amerikaneren netop har forladt til fordel for UFC.
  Jake Shields har en imponerende karriere bag sig med 25 vundne Mixed Martial Arts-kampe og kun fire nederlag og vandt fornyeligt over MMA legenden Dan Henderson.

  Martin udtalte at Shields er rigtig dygtig bryder, men også lidt ensidig og lidt kedelig at se på. Han prøver bare at få folk ned på gulvet, hvor han er rigtig god til at lave submissions og kontrollere sine modstandere fra toppen af, så der skal trænes rigtig meget på takedown defense, så kampen kan holdes stående hvor Martin vil presse på for at køre Shields træt og straffe ham når han forsøger at tage danskeren ned.

  Vi ønsker Martin rigtig god kamp den 23. oktober!

  -o-

  17. august 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Veloverstået marathontræning i weekenden

  I weekenden blev der afholdt BJJ marathon træning i CSA med hele syv timers sparring kun afbrudt af en enkelt pause med UFC på fjernsynet. Der godt 50-60 deltagere op fra mange forskellige klubber både i Danmark og Sverige, og alle fik en masse god træning ud af det. Vi satser stærkt på at afholde BJJ marathon igen en anden dag snart :)


      

  -o-

  9. august 2010
  Rejsehilsener fra Afrika og Brasilien

  Som så ofte før, lykkes det sjældent for vores medlemmer at sidde stille når de er ude at rejse. Vi har modtaget et par hilsener fra Frederik Hoff og Liam Raplh, der har godt gang i træningen i hhv. Kampala, Afrika og Rio de Janero, Brasilien.


      

      

  “En hilsen til alle i CSA fra Kampala i østafrika (Uganda) – live fra savannen.
  Som studierelevant praktik er jeg taget til den danske ambassade i Kampala for at
  arbejde med Business-2-Business projekter i et halvt år – programmet er mest for-profit orienteret
  og altså ikke så langhåret og RUC-agtigt som det lyder. Må indrømme at det ikke har været
  træningsmotiveret at tage herned, og på trods af en Ross Enamait-inspireret idé om at bruge
  “naturlige” og “basic” træningsmetoder er jeg endt i en rimelig vestlig gym der har alle de
  kedelige maskiner man kender fra en fitness.dk (grrr).

  Det betyder at jeg er blevet udfordret til at bruge min erfaring fra rosstraining til at finde på en
  masse kombinationer af styrke- og konditionsøvelser bare for at kunne holde trit med jer derhjemme.
  Frygten for at falde enormt bagud er klart den største motivationsfaktor når jeg svedende er
  på min 100’ne pullup (thats right…try it!). Not all good news though; Allerede efter to uger
  hernede tror jeg 3-4 kg var væk og det mærkes i styrken og et nedsat antal burpees:( Den “bløde”
  del af træningen – Smidighed og balance (essentielt i Rosstraining) er det dog muligt at fokusere lidt på, da jeg både har fundet hold med yoga og capoiera til at holde det oppe.

  Ikke destro mindre er det lykkedes mig at føre Rosstraining til afrika, og de to pumpede lokale trænere i fitness.Uganda har det indtil flere gange lykkedes mig at få til at knække mens vi kørte et af mine programmer – optur!! Folks imødekommenhed og en utrolig natur med whitewater rafting, bjerggorillaer og strand på Zanzibar er med til at gøre det hele til en vild oplevelse, og selvom jeg klart glæder mig til et retur til et ombygget/flyttet CSA(?) og noget seriøs
  kettlebell-tortur, er det indtil videre bare fedt at være afsted og opleve. i Må have en
  fed sommer mens jeg lader op til min retur i september!!

  KH Frederik”

  ***


      

  Liam var lidt mindre beskeden på tasterne og nøjedes med at sende et par billeder sammen med en hilsen om, at han får seriøse prygl hver dag, men nyder det til fulde :)

  -o-

  6. august 2010
  Lørdagstræningen starter igen!

  Så er juli overstået, og Grøndal Centret har igen åbent i weekenderne. Det betyder, at vi fra i morgen genoptager lørdagstræningen med BJJ, Kickboxing og Kettlebells. Vi ses! :)

  -o-

  3. august 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Nye instruktører


      

  BJJ holdene har vi fået to nye instruktører. Christian Ifversen har været en del af CSA siden vi åbnede i 2003 og underviser nu fast et gi-hold hver fredag kl. 17:00-18:30. Sighvatur Helgason er fra Island og på besøg i Danmark hen over sommeren. Mens han er her, underviser han tirsdagsholdet uden gi kl 20:00-21:30.

  Kom og vær med til de to dygtige instruktørers træning!

  -o-

  20. juli 2010
  Live DJ til træningen onsdag


  Mads Meskalin – tidligere CSAer, nu VJ og radiovært i Ungarn – kommer onsdag og spiller som live DJ til træningen :)

  -o-

  30. juni 2010
  Hjælp til praktisk arbejde denne uge søges :)

  Vi har fået vores træningsmåtter til det nye lokale og har derfor brug for lidt hjælp til at arbejde torsdag og fredag. Der skal males lidt, ryddes op og lægges måtter ud. Der er 130 af dem og de vejer 45 kg stykket så det er en god lille bonus workout også ;)

  Vi arbejder begge dage fra om formiddagen. Giv os besked på tlf/sms 60709060 eller post@csa.dk hvis man kan hjælpe til!! (vi giver frokost og en lille iskage)

  mvh

  Christian og Carsten


  -o-

  22. juni 2010
  Gå ikke glip af sommerfesten på lørdag!

  Det er nu muligt at tilmelde sig vores årlige sommerfest, der i år foregår lørdag den 26. juni. Prisen er 200 kr. og det inkluderer lækkker grilmad tilberedt af kok. Vi afholder det samme sted som sidste års julefrokost, i selskabslokalerne Børglumvej 43 i Vanløse, hvor vi – ud over rigeligt med plads indendørs – har en lækker have til at boltre os i. Der vil som altid være masser af gode tilbud og søde bartendere i baren, der endnu engang bliver opstillet af TenderBar.

  Tilmelding foregår i døren i CSA og der kan betales kontant eller med dankort. Der er 120 pladser til festen og man kan KUN sikre sin plads ved at betale – forudreservering er ikke muligt.
  -o-

  14. juni 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: 25 medaljer ved Nordic Open 2010

  Det var en lang weekend for CSA, der deltog ved Nordic Open turneringen i Næstved med kæmpere i både gi- og nogi-divisionerne. Alle gjorde det rigtig flot, og det blev til ikke mindre end 25 medaljer:

  Guld
  Morten Rasmussen
  Oliver Strand
  Joakim Hejlesen
  Emil Lyngbæk
  Peter Sporre
  Nicki Jensen
  Mack Promanee (åben vægtklasse)
  Sebastian de Neergaard
  Sighvatur Helgason
  Philip Fortuna
  Daniel Nordskov

  Sølv
  Ian Kennedy
  Simon Grützmeier
  Jonas Kabels
  Troels Vaaben
  Jonas Jensen
  Victor Christensen
  Mads Eyrich
  Sighvatur Helgason
  William Seidenfaden (åben vægtklasse)
  Kasper Lovin
  Stefan Kryger

  Bronze
  Jonas Kabels (åben vægtklasse)
  Mads Bruun
  Sighvatur Helgason (åben vægtklasse)


      

      

      

  -o-

  8. juni 2010
  Muay Thai: Colombo vinder sølv ved Europamesterskaberne i Rom

  Forrige weekend opnåede Christian Colombo CSA’s hidtil højeste resultat nogensinde, da han ved Europamesterskaberne i Muay Thai i Rom vandt sølv efter fire hårde dage med kampe mod de bedste sværvægtere i sporten. Med en hård lodtrækning kæmpede han sig igennem tre benhårde kampe, på vejen mod finalen slog han Bulgarien, Tjekkiet og Portugal. I finalen mødte Colombo den erfarne hviderusseren Aliaksei Kudzin som havde over 100 kampe på sin rekordliste samt vundet VM, kampen blev som ventet hård og begge fightere gav alt hvad de havde i sig, kampen gik tiden ud men Colombo tabte knebent på point. En placering ved EM er lige så stort som en placering ved VM, da det er de samme nationer der styre toppen af sværvægtsklassen såsom Rusland, Hviderusland og Ukraine.

  Tillykke til Colombo med den meget imponerende sølvmedalje, der er resultatet af to års forberedelser, målsætninger, programplanlægning og masser af hårdt arbejde i hele Team CSA lejren! Dette er i høj grad en team indsats hvor alle har bidraget til at løfte ikke alene Colombos niveau men hele klubbens. Kristian Bjerre skal dog have et ekstra stort skulderklap, for igennem de sidste to måneder at have “boet” i fight-campen med Colombo med de til 2-3 daglige træningspas!

  Det bliver rigtig spændende at følge Chrisitan Colombo ved VM i Thailand sidst på året!
  -o-

  3. juni 2010
  Mixed Martial Arts: Philip vinder sin fjerde MMA kamp til Fighter Galla 14

  I weekenden var Philip “The Gunshow” Fortuna i Odense for at kæmpe sin fjerde MMA kamp som amatør og sin første i et bur. Med sig i hjørnet havde han Jakob Kromann og modstanderen var en erfaren, høj svensker fra GBG MMA i Göteborg. Det vist sig dog ikke at være noget problem for Philip, der med solid brydning fik taget kampen til gulvet med det samme, hvorfra han landte flere meget tunge slag og afsluttede med en rear naked choke efter kun to et halvt minut. Philip, der startede sin MMA karriere med otte-ugers-projektet Fight Camp er nu 3-1 som amatør og med rekordfart på vej mod sin første professionelle kamp.

  Desuden tillykke til Philip med hans nye sponsoraftale med Dropdead.dk!


      

      

  -o-

  3. juni 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Video fra turneringen i London


  -o-

  2. juni 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Fire medaljer ved Gracie Invitational i London


  CSAs dragede i weekenden ni kæmpere til London, for at deltage i Europas andenstørste BJJ turnering, Gracie Invitational. Turneringen foregik over to dage med mange hundrede deltagere under kampsportsmessen SENI, der havde godt 7500 besøgere om dagen.

  Klubben stillede et hold af primært begyndere og vi havde rigtig mange gode kampe hen over weekenden. Alle gjorde en fantastisk indsats og vi endte med at få fire medaljer med hjem. Erik Forsberg endnu engang tog guld i sin egen vægtklasse om lørdagen og derefter bronze i den åbne vægtklasse om søndagen. Mark Nielsen fik hul på bylden efter mange turneringer uden placering, og vandt bronze i sin vægtklasse. Lars Roskær vandt guld i sin vægtklasse for seniorer med flotte kast og solid kontrol på gulvet.

  Tillykke til dem alle med det flotte resultat!

  -o-

  27. maj 2010
  Ekseptionelt travl weekend for CSA

  Denne weekend bliver særligt travl for CSA, der deltager i turneringer, kurser og arrangementer over hele Europa:

  • Christian Colombo deltager ved EM i Muay Thai i Rom, Italien. Med sig har han Carsten Ettrup og Kristian Bjerre i hjørnet samt et mindre heppekor som følge. Colombo har allerede titlen som både dansk og nordisk mester, og hvis han kan tage EM bæltet med hjem til klubben, vil det være en helt fantastisk præstation.
  • René Falther er blevet sendt til Island for at deltage i CrossTraining instruktørkursus ifm. den forestående åbning af det nye CSA CrossTraining.
  • Philip “The Gunshow” Fortuna kæmper sin fjerde MMA kamp ved Fighter Galla i Odense mod den dygtige svensker Johan Heidenberg. Philip er knivskarp og i topform, så vi forventer en flot præstation af den ambitiøse kæmper.
  • BJJ voksenholdet stiller med ikke mindre end ti kæmpere ved Europas andenstørste turnering, Gracie Invitational i London, England. Bl.a. kæmper Christian Graugart i brun-/sortbælte klassen.
  • BJJ juniorholdet kæmper ved Skåneserien II i Svedala, Sverige. De sætter alle sejl ind for at vinde pokalen for bedste klub, når sæsonens fire turneringer er overstået.
  • Thomas Filt tager sin endelig uddannelse som certificeret RKC Kettlebell instruktør, dog “kun” i Danmark ;)

  Held og lykke til dem alle :)

  -o-

  26. maj 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Robson underviser mandag

  Mandag den 31. maj kl. 18:30 underviser Robson Barbosa vores øvet hold i Brazilian Jiu Jitsu. Robson underviser til daglig i Kaisho i Helsingborg og vi er glade for at kunne invitere ham over engang imellem til at give os lidt ny inspiration og noget god, hård sparring. Træningen er gratis for CSAs medlemmer, Christian og Carsten gi’r :)


  -o-

  17. maj 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Resultat fra weekendens turnering i Helsingborg


  I weekenden blev den første Fenix BJJ turnering afholdt i Helsingborg, Sverige. CSA havde voksne og juniorer på måtten både lørdag og søndag var på måtten. Der var hård konkurrence og de voksne måtte – ud over et par 4. pladser hos de farvede bælter – nøjes med en enkelt guldmedalje til Erik Forsberg i -94 kg hvidbælter. Han var igennem flere meget hårde og tætte kampe, før han i finalen vandt på en triangle choke.

  Juniorerne stillede med et rekord stort hold mod de mange gode modstandere fra bl.a. Danmark, Sverige og Østrig. Med en imponerende holdindsats, lykkedes det Taus Klang, Oliver Strand og Mack Promanee at tage guldmedaljer med hjem. Joel Albertsen, Emil Lyngbæk, Daniel Nordskov og Troels Vaaben fik sølv, mens det blev til en enkelt bronze til Oscar Duvill.

  Tillykke til dem alle!


  -o-

  12. maj 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Træningshilsen fra Mark i Brasilien


      

  En af vores ivrige BJJ udøvere, Mark, har sendt en hilsen hjem fra Brasilien, hvor han er nede at træne og holde ferie:

  “Eftersom som skulle have noget ferie valgte jeg at tage til Brasilien, 3 gang paa 1-2 aar, de forste 2 gange var jeg Rio, denne gang var jeg taget til Sao Paulo,
  eftrsom min kareste bor her.

  De forste 4 dage var jeg i Bahia/Salvador, som er et fantastisk omraade,flotte strande, intressante bygninger og god lokal mad. Bahia er kendt for at have
  stort prag af Afrika i omraadet, hvilket man ogsaa tydligt kan se.
  Jeg fandt et lokal gym her, med hjalp fra en gammel kendning i CSA, Robson, men fik ikke tid til at tage derned.

  Da jeg kom tilbage til Sao Paulo, fik jeg fat i Pedro som har tranet i CSA, han bor nu i S.P. hvor han traner hos Roberto Godio,
  han gav mig adressen til ham og jeg tog derover.
  Gymet er et rigitg godt sted, minder meget om CSA, stort matte areal til BJJ, ring til boksning, mma og thaiboksning samt diverse plethandsker og traningsinstrumenter, samt et rigitg godt gym til styrketraning.

  Den forste traningsdag, jeg var der var vi kun 4 mand jeg kom ogsaa klokken 13.30 hvor de fleste er paa arbejdet eller i skole.
  Traningen var meget Yoga praet hvilket var meget anderledes og rart, det var sjovt at prove noget nyt.
  Ellers var det escape fra guard, samt takedows lige noget for mig tankte jeg, men efter et kvarter, en hoj luftfugtighed som samt 4 dage uden traningen var jeg helt fardig den sidste halve time var ren sparring.

  Anden gang jeg var der, var Pedro eller Alamao som de kalder ham tilstede, det var godt at se ham igen.
  Denne gang var der 12 mennesker tilstede 6 sort balter, 1 brunt balte 3 blaa balter samt 2 hvid balter mig selv inklusiv.
  Traningen var sweeps, saa der blev gennemgaet de la riva sweeps og et par stykker til, som jeg ikke helt kendte.
  Man blev derefter delt op 2 og 2 skulle gennemgaa dem for hinanden, efter det var det ren sparring.
  Jeg fik nogle rigtig gode klo af de forskellige folk og fik lart noget nye teknikker samt fik nogle smaa fif.

  Alt i alt var det et fedt sted at trane samt godt at se Pedro igen. Det bliver helt sikkert et sted jeg vender tilbage til,
  hvis jeg faar det job som jeg har sogt om her i Brasilien (Sao Paulo/Rio).

  Vi ses mandag paa matten

  mvh

  Mark”

  -o-

  4. maj 2010
  Muay Thai: Patrick kæmper stor kamp på lørdag


  Kom og støt Patrick “Gulddrengen” Binne Larsen på lørdag, hvor han kæmper mod Frederic Langwagen fra Siam, der er Danmarksmester i Muay Thai i -91kg. De to kæmpere skal mødes i en aftalt vægt på -88 kg. Kampen bliver afviklet ved stævnet KICK-THAIBOXING Galla afholdt af ISKA. Dørene åbner kl 17 og der er kampstart kl 18. Stævnet finder sted på Bavnehøjvej Idrætsanlæg, Enghavevej 90. Billetter koster 150.- i forsalg og 200 i døren.

  Vi håber, at mange CSAere vil komme og støtte Patrick i hans hidtil hårdeste kamp i karrieren.

  -o-

  18. april 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: 14 medaljer med hjem fra Sverige i weekenden


  Det var en travl lørdag for klubben, da vi deltog i to turneringer i Sverige. I alt blev det til 14 medaljer til holdet, der gjorde en rigtig god indsats.

  I Landskrona var vores juniorhold til Skåneserien, hvor de næsten gjorde rent bord og vandt 12 medaljer efter en lang dag med utrolig mange kampe. Det blev til tre guld, fem sølv og fire bronze til holdet, der er fyldt med hårdtarbejde og ambitiøse talenter. Næste turnering er Fenix BJJ i Helsingborg om en måned, hvor vi håber at kunne gøre kunsten efter!

  De voksne fyldte en bil og kørte en tur til Skene, hvor der blev afholdt Alive Submission Wrestling Tournament, en hård turnering med rigtig mange dygtige svenske kæmpere. I den avancerede klasse tog Christian Ifversen en flot bronzemedalje og for begynderne endte Erik Forsberg efter fire kampe øverst på podiet ved sin kun anden turnering.


  -o-

  12. april 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Video fra weekendens turnering i Sverige


  -o-

  11. april 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: God start ved årets første Svenske Grappling Liga turnering


  På trods af en del skader og afbud på holdet, havde CSA stor succes ved den første af årets fire delturneringer i den Svenske Grappling Liga. Alle kæmpere samler point hen over året og til sidst kvalificerer de bedste fra hver region sig til finaleturneringen.

  I weekenden stillede klubben med elleve kæmpere i alle tre erfaringsklasser. Vi havde sammenlagt ca. 50 kampe, hvoraf det blev til ca. 25 sejre, 10 nederlag og resten uafgjort. Eneste måde man kan vinde er ved submission, ellers bliver kampen dømt uafgjort. Det passede vores stil godt, og der blev hevet rigtig mange flotte submissions hjem.

  I den avancerede klasse for de mest erfarne, kæmpede Christian Ifversen og Christian Graugart. Begge endte dagen ubesejrede og ligger nu nummer et i kampen om kvalifikation til finaleturneringen. Marcin Kaszkowiak imponerede mange i den øvede klasse under 99 kg med sin ekstremt aggressive stil, hvor han havde virkelig mange submissionforsøg og afslutninger i sine fem kampe.

  Klubben havde på dagen flest begyndere med, der alle gjorde rigtig godt og vandt mange kampe på trods af deres korte træningserfaring. Det bliver spændende at følge deres udvikling i sporten fremover.


      

      

      

  -o-

  5. april 2010
  Muay Thai: Tre sejre ud af tre mulige i Aabenraa


  For første gang i år var CSA’s thai-hold endelig i aktion i weekenden. Rasmus Pultz, Jakob Holmen og Patrick Binne “gal” Larsen gjorde rent bord ved Rising StarZ 3 i Aabenraa og vandt alle overbevisende deres kampe 3-0 på dommerstemmer.

  Rasmus, der netop er hjemvendt fra et træningsophold i Thailand, havde en flot debut og udviste god fightervilje i ringen mod en modstander med mere ringerfaring. Vi glæder os til at se Rasmus i ringen igen, så snart han er tilbage fra at aftjene sin værnepligt i flyvevåbnet.

  Jakob der stoppede sin modstander i sin forrige kamp imponerede igen publikum med hans flotte stil og gode cardio. Jakob sendte sin modstander til tælling i anden omgang med hårde knæ fra clinchen og var dominerende i alle af kampens afstande fra start til slut.

  Patrick fik sin modstander dagen før stævnet efter at hans oprindelige modstander havde aflyst to gange. På trods af dette leverede Patrick som sædvanlig en flot kamp og vandt sikkert kampen på point idet modstanderen reelt aldrig blev lukket ind i kampen.

  Thaiholdet går et spændende forår i møde, der blandt andet byder på kamp til Patrick mod danmarksmesteren i thaiboksning i -91 kg i en kamp til ISKA stævnet d. 8/5 og EM i Rom for Christian Colombo d. 25/5-30/5. Derudover håber vi, som sædvanlig, at bakke om alle de amatørstævner vi har mulighed for at deltage i.

  -o-

  29. marts 2010
  Påskelukket i Grøndal Centret

  På grund af påsken, er Grøndal Centret desværre lukket 1. til 5. april begge dage inklusive :(

  -o-

  29. marts 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Tillykke til Kenneth


  Stort tillykke til Kenneth Hanning med blå bælte i Brazilian Jiu Jitsu. Kenneth har trænet hos os i godt halvandet år og har været virkelig flittig deltager på alle vores hold.

  -o-

  20. marts 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: CSA dominerede Hayastan Challenge i Hamborg, Tyskland


      

      

  I weekenden drog syv af CSAs grapplere til Tyskland for at deltage i submission wrestling turneringen Hayastan Challenge, de åbne tyske grappling mesterskaber. Det blev en rigtig god dag for klubben, der dominerede turneringen og tog otte pokaler med hjem.

  Milan “Dalton” Hansen fik – efter mange sølv og bronzemedaljer på det sidste – endelig en førsteplads med hjem, da han taktisk og rutineret kæmpede sig igennem -84 kg klassen. I finalen vandt han på en smuk fodfejning direkte til armbar, hvilket blev belønnet med pokal for turneringens bedste teknik.

  Marcin “The Polish Powerplant” Kaszkowiak havde en hård dag på kontoret i -94 kg klassen men kunne efter en ægte gyser finale tage pokalen med hjem for førstepladsen.

  Christian “Shogun” Graugart var tilbage i konkurrence igen for første gang i halvandet år og vandt alle sine kampe i -77 kg klassen på heelhook submission. I finalen mødte han holdkammeraten Kári “Muscleseal” Gunnarsson, der indtil finalen havde vundet alle sine indledende kampe i gruppen på submission. En flot første og andenplads til CSA i en af turneringens hårdeste vægtklasser.

  Christian “Godzilla” Colombo kæmpede med de store drenge i den tungeste vægtklasse og endte med en flot andenplads i sin første grapplingturnering siden 2008. I en indledende kamp, hvor Colombo vandt knebent og modstanderen brokkede sig over udfaldet, tilbød Colombo at tage kampen om. Han vandt den (igen) og fik en pokal for bedste fighter som tak for den gode sportsånd han udviste.

  Efter en lang dag med kampe og finaler om aftenen, fik vi ved turneringens afslutning overrakt den største pokal af dem alle, nemlig for bedste klub. En stærk holdindsats, der virkelig kan væres stolte af. Alt i alt en rigtig god weekend, tillykke til allesammen :)


  -o-

  18. marts 2010
  Muay Thai: Ole Laursen underviser kampholdet fredag kl. 17


  CSA har været så heldige, at få Danmarks bedste Muay Thai kæmper til at komme og undervise på thaiholdet fredag kl 17. Ole ejer Legacy camp i Thailand, som flere af CSAs kæmpere har besøgt. Ole har blandt andet kæmpet mod Jomhod, Buakaw og Genki Suko. Det er gratis at deltage for CSA medlemmer og CSA opfordrer alle fra kampholdet til at deltage.

  -o-

  18. marts 2010
  Klubben har fået nye kugler


  Klubben har netop anskaffet sig tre nye, imponerende kugler. To store kettlebells på ikke mindre end 60 kg og en diskokugle til når vi har DJ til træningen :)

  -o-

  16. marts 2010
  Live DJ til træningen onsdag


  Mads Meskalin – tidligere CSAer, nu VJ og radiovært i Ungarn – kommer onsdag og spiller som live DJ til træning hele aftenen :)

  -o-

  15. marts 2010
  Mixed Martial Arts: CSA.dk i medierne endnu en gang

  Der er for tiden stor medieopmærksomhed om MMA sporten og dens fremgang, hvilket betyder at CSA ofte bliver kontaktet for at medvirke i diverse indslag og reportager. Senest har Christian Colombo og Christoffer Volf, ifm. med deres kampe til Adrenaline, været i både Ekstra Bladet og Aftenshowet på DR1.


  -o-

  12. marts 2010
  Muay Thai: Hilsen fra Rasmus og Kenneth i Thailand


  To CSAere, Kenneth Simic og Rasmus Pultz, er taget til Thailand, for at forbedre deres Muay Thai færdigheder. Deres ophold er af 2 måneders varighed. De træner begge pt i Legacy Gym, i den Thailandske Provins Ubon Ratchathani, under den halv-danske Muay Thai expert, Ole Baguio Laursen. Kenneth har valgt at træne i Legacy begge måneder, mens Rasmus har trænet en måned i Tiger Muay Thai, med beliggenhed i Phuket. De er nu mødtes i Legacy og træner ihærdigt side om side. Begge træningssteder er meget anbefalelsesværdige, og hvis i skulle have nogle spørgsmål, er i velkomne til at finde en af drengene på facebook. Vi glæder os til at lægge kæbe til deres nye færdigheder når de kommer hjem!

  Hvis i vil vide mere om træning og ophold i Thailand, kan i læse mere på Rasmus rejseblog eller de to træningssteders hjemmesider: www.tigermuaythai.com og www.legacygym.com.

  -o-

  14. februar 2010
  Mixed Martial Arts: Intens aften for CSA til Adrenaline 4


      

  Det blev en intens aften for CSAs kæmpere til Adrenaline 4 i går.

  Milan “Dalton” Hansen lagde ud med en submission wrestling kamp på undercardet, som han desværre tabte på point.

  På maincardet var Philip “The Gunshow” Fortuna den første af vores kæmpere i ringen. Han mødte en erfaren modstander, men formåede på meget kort tid at overrumple med hurtig boksning, solid clinch, nedtagning og til sidst afslutning med rear naked choke. En vigtig sejr for amatøren, der rykker op til 2-1 i fightrecord siden han startede sit MMA projekt for godt et år siden.

  Christoffer “Stoffer Inc.” Volf var mere velforberedt og klar end nogensinde til sin debut som professionel kæmper. Desværre gik det ikke helt efter planen, da han blev ramt meget hårdt i kampens start og efter godt et halvt minut måtte se sig slået på knockout. Sådan er sporten, man ved aldrig hvad der kan ske, og det er selvfølgelig ærgeligt, at Stoffer Inc. ikke fik tid og mulighed for at vise hvad han kunne denne gang. Han vender stærkt tilbage!

  Christian “Godzilla” Colombo mødte nordmanden Tommy Rasmussen, der selv havde bedt om at få kampen mod den store CSAer. Det blev til en opvisning i effektiv og teknisk flot thaiboxing fra Colombo, der ramte sin modstander hårdt med slag, spark, albuer og knæ for til sidst at tage sejren hjem i første runde med teknisk knockout. En stor dag for den nu professionelle Godzilla, der allerede har flere tilbud fra udlandet om kampe. Det bliver spændende at se, hvor han skal i ringen igen næste gang!

  Tillykke til alle CSAs kæmpere, der har lagt en gigantisk mængde arbejde i træningen op til stævnet, for at kunne repræsentere klubben bedst muligt i ringen. Det var desuden en milepæl i CSAs historie, da Christoffer og Colombo er vores første 100% “hjemmelavede” MMA kæmpere, der debuterer som professionelle.

  Fotos af Nicolas Dalby.

  -o-

  11. februar 2010
  Kom og støt CSAs kæmpere på lørdag!

  Så er det på lørdag det går løs til Adrenaline 4. Det bliver et kæmpe show og CSA stiller et hold af sultne og velforberedte kæmpere, der glæder sig til at komme i ringen. De har brug for en masse opbakning, så husk at komme og støtte dem! Billetter kan købes i CSA eller på posthuset.


  -o-

  8. februar 2010
  Mixed Martial Arts: Video med Colombo på Ekstra Bladet TV


  Ekstra Bladet TV bragte, i forbindelse med en reportage om Adrenaline 4 på lørdag, i dag et indslag om Christian Colombo.

  Se videoen her og husk at komme på lørdag og støtte vores kæmpere! :)

  -o-

  7. februar 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Venskabsklubturnering mod CTC Køge i dag


  Søndag afholdt vi en venskabsturnering mellem CSA.dk og CTC Køge som forberedelse til Danish Open BJJ den 20. februar. Formålet med turneringen var, at begge klubber kunne få noget kamperfaring inden de skal på måtten om to uger. Der blev kæmpet rigtig mange gode og intensive kampe i løbet af dagen, og det endte med 25 sejre til CSA og 19 til CTC Køge. Gæsterne var umiddelbart i undertal, men fik dog uventet støtte fra fire judolandsholdskæmpere der tilfældigvis kiggede forbi og spurgte om de måtte være med. De samlede ekstra 11 sejre, så stillingen endte 25-30 :)

  En rigtig hyggelig dag med spændende kampe. Vi siger tak for besøget til CTC Køge og håber de har lyst til at komme igen en anden gang. Held og lykke til begge hold til Danish Open!

  -o-

  6. februar 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Seks medaljer til juniorholdet


  BJJ juniorholdet var til turnering i Sverige i dag. Vi havde regnet med en mindre turnering, men det viste sig at være niveaumæssigt en af vores hårdeste rigtig længe. Der kom bl.a. en del børn helt fra Stockholm, så der var mange modstandere vi ikke kendte og rigtig store puljer med 4-6 kampe til podiet for de fleste. Tillykke til vinderne fra CSAs ustoppelige juniorhold!!

  GULD

  Oliver “TV-kokken” Strand
  Daniel “Doubleleg” Nordskov

  SØLV

  Jonas Kabels

  BRONZE

  Ida Dreier
  Nicki Jensen

  BEDSTE FIGHTER MEDALJE

  Oliver Strand

  Desuden ekstra tillykke til Oliver, Jonas og Daniel, der alle fik nyt (VELFORTJENT!!!!) bælte på podiet!

  -o-

  3. februar 2010
  Mixed Martial Arts: Colombo og Stoffer til Adrenaline 4

  Husk at købe din billet på BILLETnet eller i klubben!! Besøg Adrenaline hjemmesiden her.

  -o-

  1. februar 2010
  Boksning: Claus Bertino vinder i Århus


  Professionel bokser Claus Bertino har, i sin søgen efter sparringspartnere på sin egen størrelse, været fast gæst på vores boksehold om mandagen, der bliver undervist af Poul Duvill. Her har han benyttet sig flittigt af klubbens Muay Thai og MMA kæmper Christian Colombo som sparringspartner op til weekendens kamp i Århus mod Paolo Vidoz.

  Stort tillykke til Claus, der vandt kampen på point og dermed rykker op som en af de højst rangerede sværvægtere i Europa. Forhåbentlig har sparringen også betalt sig af for Colombo, der debuterer som professionel MMA kæmper til Adrenaline 4 lørdag den 13. februar.

  -o-

  28. januar 2010
  Mixed Martial Arts: Introvideo om Philips kamp til Adrenaline 4

  Husk at købe din billet på BILLETnet eller i klubben!! CSAs kæmpere træner benhårdt og har brug for al opbakning de kan få :)

  -o-

  17. januar 2010
  MMA og Kickboxing: CSAere i ringen til Adrenaline 4 den 13. februar

  Den 13. februar løber Adrenaline 4 af stablen, en turnering hvor CSA tradionen tro er stærk repræsenteret. Christian Colombo og Christoffer Volf debuterer som profesionelle MMA kæmpere (mindre udstyr og færre regler), hvilket er et kæmpe skridt for de to profiler, der begge har en solide amatørkamprekorder bag sig. Philip Fortuna går for tredje gang i ringen og er klar til at vise publikum, at han mener det seriøst når han siger, at han planlægger at nå så langt som muligt inden for MMA.

  Klubben stiller desuden med et par kæmpere i Thaiboksning og Submission Wrestling på undercardet, bl.a. er erfarne Jesper Carlsen og Milan Hansen på kortet.

  Forberedelserne til denne turnering har allerede været i gang længe i CSAs træningslokaler, og alle kæmperne glæder sig til at give den alt hvad de har foran de godt 1000 publikummer. Kom og støt op om klubbens kæmpere!

  Billetter kan købes i døren i CSA eller på BILLETnet. Almindelige koster 199 kr., ringside koster 399 kr.

  Se mere om Adrenaline 4 på www.adrenalinesports.dk.


  -o-

  10. januar 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Martin tager hjem igen

  Efter en uges undervisning i CSA, tager Martin Aedma tilbage til Estland. Rigtig mange af CSAs grapplere deltog i hans træning, der var hård og inspirerende – vi har helt sikkert fået en masse ud af det som vi vil arbejde videre på fremover.

  Vi glæder os til at invitere Martin tilbage til CSA igen senere på året :)


  -o-

  2. januar 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Gæsteinstruktør fra Estland hele ugen

  Fra mandag den 4. og en uge frem har CSA instruktør af Brazilian Jiu Jitsu brunbælte Martin Aedma fra Estland. Vi mødte ham i sommers til en træningslejr i Estland og lærte så meget af ham, at vi besluttede os for at invitere ham ned og undervise i CSA. Han har bl.a. vundet sølv ved EM for brunbælter samt guld i den åbne klasse til Scandinavian Open.

  Det er planen, at Martin underviser alle BJJ øvet holdene hele ugen, både med og uden gi. Christian og Carsten gi’r, så det er gratis for CSA medlemmer at deltage i træningen. Kom og støt op om det og få en masse ny inspiration fra en af europas bedste trænere og kæmpere!


  -o-

  1. januar 2010
  Brazilian Jiu Jitsu: Philip vinder kamp under træningstur til Thailand

  Philip “The Gunshow” Fortuna var tilmeldt en MMA kamp til BBQ Beatdown 20 i Phuket, Thailand. Formen var i top, men der var desværre ingen matchende modstander, så han måtte nøjes med en submission wrestling kamp. Modstanderen vejede godt 10 kg mere end Philip og havde en del erfaring på papiret, men viste sig desværre ikke at yde meget modstand i kampen, der endte med en stor pointsejr til CSAeren.

  Under opholdet i Thailand fik Christian og Philip trænet både MMA og Muay Thai i forskellige gyms i Phuket og Koh Phangan. Træningen var led i forberedelserne til Adrenaline 4 den 13. februar, hvor CSA stiller et stort hold kæmpere.


     

     

  -o-