• Mixed Martial Arts: Philip “Gunshow” Fortuna Pro MMA debut på lørdag  Philip “Gunshow” Fortuna har været i camp de sidste 4 måneder som et led i optakten frem mod hans pro MMA kamp. Philip var i januar i år vendt tilbage til MMA efter at have afsluttet 6 måneders intensivt fokus på stand-up delen (Philip vandt alle sine bokse-, Muay Thai- kampe samt K-1 Nordic Open titlen). Planen var at Philip i foråret 2011 skulle have haft sin pro MMA debut, men på grund af en knæskade til træning blev pro debuten udsat.

  Nu er tiden så endelig kommet til Philips pro MMA debut, hele CSAs MMA Team Grind glæder sig til at vise hvad de har arbejdet hårdt med de sidste 4 måneder! Med 3 daglige trænings pas 6 dage om ugen melder Team Grind campen, at “Gunshow” er 100% klar til kamp på alle planer.

  Denne camp havde ikke kunne lade sig gøre uden en fantastisk CSA team indsats, det gælder både trænings- og sparringspartnere samt CSA træner stab, der alle har været involveret i at opbygge de mest optimale forberedelser for Philip.

  Det bliver spændende at følge den hårdt arbejdende CSAer i fremtiden, kom på lørdag og se begyndelsen på Philips rejse når han skal i krig mod Niclas Danielsson GBG MMA, Sverige.
  Billetter kan købes i CSA receptionen frem til og med fredag.

  “Gunshow” facebook side: www.facebook.com/#!/pages/Philip-Gunshow-Fortuna/180178392056212

  FighterGalla 23 foregår i Dansborg Hallen, Sollentuna Alle 2-4, 2650 Hvidovre.