• Resultater for Crossfit2400 hold i weekenden

  Resultater for Crossfit2400 hold i weekenden

  I weekenden var 8 af vores atleter til konkurrence i CFC Posthuset. Det var en super hyggelig lille konkurrence, hvor der var god stemning og fantastiske præstationer.

  De kom alle igennem 4 wods, som testede deres evner meget bredt, både styrke, udholdenhed og gymnastikken blev inkorporeret.

  Vores 2 herre hold som gik under navnet Team Black and White (Zach og Sule) og Team Stille og roligt (Tobias og Mikkel) placerede sig samlet på henholdsvis en 7. og en 8. plads samlet i hele konkurrencen. Begge placeringer var drengene meget tilfredse med. Tobias og Mikkel havde overvejet navnet Team Sommerdunk, da deres træning ikke har været rettet mod konkurrence, men på trods af dette placerede de sig godt i et stærkt felt. Sule og Zach havde deres første konkurrence sammen, og det var henholdsvis 3. og 2. gang de stillede op.

  Vores 2 kvinde hold var Team Talentløs (Julie og Mie) og Team2400’s Double Trouble (Camilla og Stine). Camilla og Stine fik en samlet 5. plads med et andet hold. Desværre fik det andet hold den sidste finale plads. Det andet hold havde en 1. plads, som trumfede vores piger, der ellers havde placeret sig en del bedre i 5 ud af 7 wods. Men begge var meget tilfredse med resultatet, som lå over forventningerne. Julie og Mie, havde en lidt hård start men fik kæmpet sig helt op til en samlet 2. plads inden finalen, hvor de sluttede af som 4’er.

  Tak til alle som kom og heppede og lavede det til en ekstra fed dag. Der var super hyggelig stemning og for vores atleter kom de ikke kun hjem med en god oplevelse og et godt resultat, men også en del nye PR’s.

  Er du interesseret i at prøve kræfte med konkurrencer så spørg din træner. Næste konkurrence for vores atleter ser lige nu ud til at være den 10. og 11. september i Butchers.

  fyllis