• Serghei slår træningsrekorden – er klar til MMA kamp i weekenden

  mma

  I sommeren 2012 flyttede Serghei Morari fra Moldova til København med det ene formål at træne MMA og Brazilian Jiu Jitsu i CSA.dk. Han havde deltaget på et seminar i sin hjemby, som Christian Graugart havde givet under en rejse, og tog derefter en hurtig beslutning om at rykke teltpælene op og prøve lykken i Danmark. Allerede dagen efter hans ankomst, vandt han fire ud af fire kampe til en grappling turnering, og han har ikke hvilet på laurbæerne siden.

  Alle, der træner kampsport i vores klub, kender Sergheis ansigt, da han ustoppeligt er på måtten hver evig eneste dag. I den kommende weekend kæmper han main event ved MMA stævnet FighterGalla Fight Night 11 i Odense, og han har vist slået alle rekorder for træningsmængde i klubben, da han har deltaget på ikke færre end 42 hold den seneste måned!

  Serghei er et levende bevis på, at man kan hvad man vil. Han er faldet rigtig godt til i klubben, har arbejde og knokler hårdt med at lære dansk – både sproget og humoren. Det bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer for “The Surgeon”!

  Billetter til MMA stævnet i weekenden kan købes i døren eller på http://billetto.dk/fightnight11

  mma