• Sommertræning på kickboxing holdet

  kickboxing

  Det har været en dejlig varm sommer i år, og det kan holde de fleste i et lavere gear, men medlemmerne på CSAs kickboxing hold har ikke ligget på den lade sidde. Simon Block er en af de aktive medlemmer der har trodset sommervarmen og mødt ind til træning.

  Hvorfor træner du i CSA?
  “Jeg træner i CSA af et par grunde. Til dels fordi det er en stor og organiseret klub, men også fordi der er mange slags mennesker der. Da jeg startede med kickboxing var det ikke særlig kendt. Der var ikke så mange forskellige typer mennesker som man ser især i CSA nu, og piger holdt sig langt fra kickboxing og MMA.”

  Har man kunnet mærke der er sommerferie i klubben?
  “Der har været lidt færre til træning og trænere har taget ferie, så der har været lidt ændring på programmet.”

  Hvordan kan det være du har været til træning frem for at ligge på stranden?
  “Fordi jeg ikke kan undvære at træne. Der er masser af tid til både strand og træning, så det er ikke det det kommer an på. Plus det er fedt at komme her i hedebølgen og se hvor mange der heller ikke kan holde sig væk.”

  Er der fordele/noget anderledes godt ved at træne i sommerperioden?
  “En fordel ved at træne i sommerperioden er at se hvor mange andre der kommer på trods af det havde været lettere at blive hjemme og drikke kolde øl. Weekendtræningen har været anderledes pga. mindre hold. Træningen har været lidt mere intens, og der har været en meget god stemning.”

  Vil du også mærke sommerstemningen og træne med kickboxing Simon og de andre, så kig forbi til en gratis prøveuge!