• VELKOMMEN TIL TUMLEHOLDET!

  VELKOMMEN TIL TUMLEHOLDET!

  Giv dit barn de optimale fysiske færdigheder.Tumleholdet er et bevægelseshold for 3-5 årige, hvor dit barn kan opøve en række generelle fysiske færdigheder, som styrker deres motorik og kropsfornemmelse. Det er vores overbevisning, at vi kan gøre vores børn en kæmpe tjeneste ved tidligt at give dem en stærk fornemmelse for deres egen krops kapacitet. Vi tumler hver lørdag kl. 10:00 i Grøndalscentret i CSA.dk’s dejlige lokaler med flere hundrede m2 måtter. Kom til en prøvetime og se om det noget for dit barn!Vi leger os igennem det, så kom og hver med første gang lørdag den 1. oktober!

  Vores børns primære fysiske udtryksform er legen. Det er gennem deres lege, de lærer deres krop at kende, det er gennem legen
  de fornemmer både muligheder og begrænsninger, og det er gennem legen de lærer reglerne for samarbejde med andre børn og deres kroppe.

  Derfor leger vi på Tumleholdet, og gennem legen laver vi struktureret, men forskelligartet arbejde med balance, bevægelse og koordination. Enkeltvis og i samarbejde med de andre børn.

  Og så skal det ikke være nogen hemmelighed, at forældrene mens børnene leger kan sidde og hygge sig over en Café Latte i cafeen, gå i vores CrossFit Center og/eller træne kampsport eller benytte sig af nogen af de mange andre tilbud i Grøndalscentret lige fra Simgolf til Bowling!

  Læs mere på:
  www.ifversen.net/tumlehold

  112