• 3 konkurrencer denne week-end

  3 konkurrencer denne week-end

  CSAerne er i ilden denne week-end, både i CrossFit, MMA og BJJ.

  Nu på lørdag og søndag er der CrossFit konkurrencen “Wodstock” i Sparta Hallen på Østerbro.

  Vi har et hold bestående af Camilla Guldhammer, Mikkel Madsen, Teis Carner Nielsen og Amber Bathoorn i Scaled og Stine Bendix Hansen stiller op i RX som individuel.

  De skal konkurrere både lørdag og søndag, det ene event lørdag indebærer en forhindringsbane de skal igennem (vores team har forberedt sig grundigt, så de forhåbentlig kan komme over den irske bænk).

  Adresse:
  Gunnar Nu Hansens Plads 11
  2100 København Ø
  Entre: 30,- kr.

  woodstock

  Lørdag den 9. september tager vores MMA kamphold til Odense, teamet er i øjeblikket inde i en sejrsstime på 10 vundne i træk, skal det lykkedes teamet at slå den tidligere rekord, hvor de var ubesejret i 18 kampe i streg i perioden 22. september 2012 til 15. juni 2013 (266 dage, altså næsten 9 måneder).

  Mark “Tito” er rykket ned i sin oprindelige vægtklasse weltervægt og kæmper imod Jean Franco Alvarado fra Stavanger MMA i Norge.

  Alberte Ostermann har sin MMA debut og kæmper imod den noget mere erfarne modstander, Maryna Ivashko fra Randori Pro Berlin i Tyskland.

  Malte Selander har tidligere kæmpet 2 shootfighting kampe, men får nu også sin MMA debut mod Rune Robertsen fra Spartacus MMA i Norge.

  Danny Mathiasen er ubesejret i sine 2 første kampe og har sin 3 professionelle MMA kamp imod Peter Guzvan fra ZR Team Szombathely i Ungarn.

  Guzsvan er en erfaren herre og har 14 professionelle MMA kampe bag sig, det bliver en spændende co-main event, når de to står ansigt til ansigt i buret, vil den mere erfarne vinde eller fortsætter Danny som ubesejret.

  Adresse:
  Højstrupvej 5
  5200 Odense
  Entre: Fra 200,- kr.

  danny bæst

  Søndag den 10. september er der Junior BJJ Liga.

  Her kæmper William Mørch fra CSAs junior hold, så kom ned og se hvordan junior stævnes afvikles, så du kan prøve at deltage næste gang :)

  Adresse:
  Tranevej 16, Stuen
  2400 København NV
  Entre: GRATIS

  william bjj
  Såfremt du ikke har nogen planer for week-enden, så har du her tre gode muligheder for at bakke op om dine trænings kammerater, rigtig god week-end.