• Boksning: To sejre i weekenden

    boksning

    Hvor en stor del af befolkningen blokerede københavns gader med halvmarathon, gik 3 kæmpere fra CSA i stedet i ringen til en lørdag med boksning på Nygårdsvej. Mario, undertegnede Christiane og Tue havde henholdsvis kamp nr. 2, 4 og 7. Der var, som altid ved Poul Duvilles arangementer, lagt op til god stemning og masser af publikum der bakkede op om de spændte kæmpere.

    Mario lagde ud i en god og tæt kamp, der dog desvære endte til modstanderens fordel afgjort på point – Mario skal nok komme stækt igen. Herefter var det aftenes første pigekamp, som jeg fik lov til at gå ind og dominere, ind til modstanderens håndklæde blev kastet i ringen i anden runde. Og endlig var det CSAs egen laughing giant, Tue, der viste hvad en kombination at kropsstød og en giftig højrehånd kan føre til. Modstanderen blev sat til tælling i anden runde og ville ikke fortsætte.

    Ikke uden manden der holdt styr på CSAerne og sørgede for det kølige overblik i ringhjørnet, var vi dog kommet så fint igennem, så en stor ros til Ronny for hans gode engagement. Ikke nogen dårlig lørdag for boksning holdet.