• Vores MMA træning for børn er et stort hit

    CSA.dk er begyndt at tilbyde MMA træning for børn i et seriøst, sikkert og professionelt miljø, og det har vist sig at være et kæmpe hit, både blandt forældre og børn.

    Holdet bliver undervist af Jonas Mågård, en af vores mest aktive kæmpere, og vi lægger stor vægt på at træningen skal være sjov, udfordrende og samtidig en forberedelse til at kunne deltage på voksenholdene senere. Der er ingen sparring for børn, dvs. de ikke får lov til at slå og sparke på hinanden, og der er heller ikke mulighed for at deltage i deciderede MMA kampe før de bliver ældre. Men de lærer alle de samme teknikker som de voksne lærer og som vores kæmpere bruger i buret.

    Er man mellem 13 og 17 år og har lyst til at prøve MMA træning for børn, så kig forbi til en uges gratis prøvetræning tirsdag eller torsdage kl. 15:30-17:00. Medlemskabet inkluderer desuden adgang til Brazilian Jiu Jitsu og vores juniorhold i CrossFit 2400.

    mma træning for børn

    En af vores MMA børn kæmpede til klubbens 10 års jubilæum en underholdende show kamp mod 120 kg. tunge Christian “Godzilla” Colombo :-)