• Kickboxing: Henrik fortæller om at starte i CSA.dk som helt nyt medlem

  kickboxing

  Helt ny sport, helt nyt sted og helt nye mennesker – det kan føles som lidt for mange udfordringer på én gang, og så går jagten på at overbevise vennerne om hvor fedt det kunne være at starte til kickboxing. Argumentationen er piece of cake: Man kan få en gratis prøveuge med mulighed for at prøve det hele – helt uforpligtende. Desuden er der en masse andet at prøve, hvis ikke lige kickboxing er sagen. Fx, boksetræning, MMA, Brazilian Jiu Jitsu eller CrossFit. Oven i det er der rigeligt med søde mennesker, som man lyn hurtigt har et fællesskab om træningen med. Det vil faktisk ikke føles som om man er nystartet helt ”alene”.

  Vi har fundet Henrik Munk som er nystartet i CSA.dk, for at høre hvad hans anledning til at træne var.

  Hvordan fandt du CSA?
  “Jeg er netop kommet hjem til København fra et halvt år i udlandet, og mens jeg var afsted fik jeg nogle opmuntrende beskeder fra mine venner herhjemme om at de havde fundet en lækker klub at træne i og at jeg skulle komme hjem og få nogle tæv. Så var der jo ikke meget andet for, end at stille op og få startet.”

   

  Der opfordres jo til, at man lige bliver 5 min efter træning og får snakket lidt med folk i klubben, er du begyndt at kende nogen af dem du træner med på den bekostning?
  “Jeg haster ofte dehydreret hjem for at spise når kickboxing træningen slutter, men under træning har jeg mødt en masse gode mennesker. Det fungerer godt at man lige præsenterer sig selv når man skal træne sammen så lærer man nogle af navnene.”

  Hvad var dine forventninger/fordomme om at starte i en kampsportsklub og hvordan er de blevet mødt?
  “Jeg har trænet kampsport siden jeg var lille i mange forskellige klubber. CSA er klart en af de bedre især på grund af stemningen. Folk er åbne og imødekommende, hvilket er vigtigt når man render rundt og slår på hinanden.”

  Har du også lyst til at prøve kickboxing, så kig forbi til et af vores intro hold og vær med :-) Læs mere om at starte med at træne hos os.