• Mixed Martial Arts: 3 ud af 4 sejre til Fighter Galla!

  Axel “Archilles” Apérgis dominerede Peter Palmgren i alle afstande! Da Archilles tog kampen til gulvet efterfulgt af lidt ground´n´pound, gik der ikke længe inden han fik indsat Rear Naked Choke og vandt dermed kampen på submission.
  Dette var Archilles anden kamp, med lige så mange sejre, det bliver rigtig spændende at følge Axel i fremtiden.

  Charles “Black Belt Jones” Nilsson var ude i en hård fight og det var en af aftenens bedste kampe. Charles blev taget ned i begge runder. Charles var dog flere gange tæt på at fange Mathias Lodahl i en submission. Men Charles trak det korteste og tabte kampen på point.

  Philip “Gunshow” Fortuna er en forholdsvis ny pro-kæmper, med to professionelle kampe under bæltet. Han fortsatte de gode takter fra sejren ved Royal Arena og var yderst effektiv i denne kamp mod amerikanske Aron Bland. Aron prøvede flere gange at ødelægge rytmen i kampen blandt andet at spille på at han var blevet ramt i skridtet. Philip fik nok og satte en stopper for festen med en Rear Naked Choke i første omgang.

  I co-main event var det tid til to sværvægtere. Det var Christian “Godzilla” Colombos anden pro-kamp. Hans slovenske modstander, Rok Kokotec, var ligeledes 1-0 inden kampen. Colombo lagde meget aggressivt ud og fik lynhurtigt ram på sin modstander. Godzilla tog Kokotec ned og lod slagene regne ned over den sagesløse fighter. Sejr på TKO til Godzilla der nu har vundet begge pro kampe på TKO. Det skal blive rigtig interessant at følge ham fremover. Selvom han ikke fik vist sit fulde arsenal i denne korte kamp.

  Meget imponerende indsats af MMA teamet, 3 wins i første omgang!