• Mixed Martial Arts: “GUNSHOW” dominans!

  BRØNDBY (ekstrabladet.dk): Den københavnske sydafrikaner Philip Fortuna vandt en flot mellemvægtssejr over svenske Marcus Carnefjord, da MMA-arrangementet Royal Arena i Brøndby Hallen lørdag aften blev sparket i gang med et brag.

  Kampen blev afgjort på submission i anden runde, da Fortuna fik svenskeren i fælden med et liggende choke. [arm triangle]

  Første runde startede lige, og der blev givet og taget slag og spark, men Philip Fortuna virkede mest alsidig, og var meget aktiv med knæene. Han lod sig ikke slå ud af, at han blev ramt i skridtet to gange, og da kampen endte på jorden midt i runden kunne svenskeren intet stille op.

  Fortuna var for stærk og tung, og Carnefjord måtte ligge nederst og modtage 20-30 slag til kroppen samt hammerslag i ansigtet, inden han blev reddet af uret.

  Anden runde forløb nogenlunde som den første med sydafrikansk dominans, og med 3.34 tilbage på uret slap svenskerens kræfter op.

  Han kunne ikke kæmpe sig fri, da Philip Fortuna fra øverste position fik armen rundt om hans hals, og så var han tapped ud på sekunder.

  Til dem der ikke fik set Royal Arena, så bliver det genudsendt mandag den 19. marts kl. 23.00 på TV2 sport!

  Og til dem der ikke kan vente med at se Philip “Gunshow” Fortuna igen, kan vi oplyse at “Gunshow” kæmper igen den 12. maj i SAS Falkoner Salen på Frederiksberg!

  Få de seneste nyheder på Gunshow’s facebook side