• Mixed Martial Arts: Jonas kæmper tilelkamp og Main Event til CFL/DHB!


  Jonas “Shark” Mågård
  kæmper søndag den 2. juni Main Event til Cage Fight Live i Vandel (ved Billund). CFL har indgået et samarbejde med DBH (landets største bilfestival), konceptet kender du sikkert fra USA, nemlig udendørs cage fight med et twist af fede biler. Eventet vil tage plads på “brænder pladsen”.

  Vi har lavet et kort interview med Jonas inden titelkampen:

  Hvad kendetegner dig som fighter?
  At jeg er hårdt arbejdende og jeg arbejder for at blive bedre for hver dag.

  Hvad ved du om din modstander (Mikkel Petersen, Fight Center Herning)?
  Han har en 3-0 rekordliste. Jeg har set hans kampe på video sammen med min coach og det virker ik som om han har een speciel styrke, men er mere en all-round type.

  Hvad forventer du af kampen?
  At jeg laver en 100% performance, hvor jeg viser hvad jeg kan både stående og på gulvet.
  Jeg håber Mikkel kommer 100% klar, for det er jeg! Jeg vil møde den bedste Mikkel, så jeg skal kæmpe for min sejr og ikke bare får en let kamp.

  Er det en anderledes Jonas vi får at se i denne kamp i forhold til forrige?
  Min sidste kamp til CFL havde jeg lidt ringrust, da en skade havde forhindret mig i at kæmpe i et stykke tid. Allerede til boksekampen et par uger efter sidste MMA kamp kunne jeg fornemme en stor forskel og indre ro, bare slappe af under konkurrencen og fokusere på at “kæmpe”. Så var det selvfølgelig også dejligt at blive bekræftet i at der er KO power i hænderne.

  Betyder det noget for dig at du kæmper på “udebane”?
  Nej, når døren først bliver lukket i buret, så er det kun mig og ham der eksisterer i min verden.

  Hvad kan publikum forvente?
  Jeg er ikke kommet for at “lege”! Jeg har kun et mål, jeg kommer for at sende en besked til alle kæmperne i min vægtklasse!
  Jeg er den bedste, jeg vil ik være tilfreds med at vinde, jeg VIL vinde overbevisende, så der ik er nogen tvivl om, at jeg ER den bedste!

  Hvad er den største forskel på din træning i dag i forhold til inden du flyttede?
  At jeg bliver presset hver eneste dag, mine mål bliver taget seriøst og at jeg træner blandt ligesindede, det giver mig en god ro, at vi er et hold der trækker og ikke kun enkelt personer, der skal trække alene.
  Det at alle på teamet vil være den bedste, gør at de får det bedste frem i mig, du kan ikke bare power igennem, du er nødt til at time og finpudse din teknik ellers virker det bare ik!

  Føler du et ekstra pres nu da det er en titelkamp/Main Event?
  Overhovedet ikke, det betyder intet, det er kampen der er vigtig for mig.

  Hvad er dine forventninger til fremtiden?
  Jeg vil gerne nå en masse selvfølgelig, men det er ikke sådan at jeg siger at den og den dag skal jeg gå pro osv. Jeg fokusere mere på at udvikle mig dag for dag, og med tiden vil jeg være klar :)