• Muay Thai: Hilsen fra Alfred i Thailand

  Alfred er p.t. på en måneds træningsophold i Thailand, og vi har fået en hilsen fra ham:

  “Hilsner til jer dejlige CSA’er fra the land of smiles, Thailand:-)

  Jeg er pt. i Legacy Gym i Ubon for at træne og måske få lidt sol:-) Det er et fedt Gym med nogle rigtige kompetente træner, som har en masse
  tekniske lækkerier at byde på. Der er træning 2 gange dagligt, morgen og eftermiddag, og det kan klart anbefales at løbe regelmæssigt mindst en mdr før, at man har tænk sig at tage hernede. Jeg havde lidt problemer med det ene knæ efter den første uge, men det gik væk da jeg holdt 2 dages pause fra løberiet:-)

  Jeg blev tilbudt en kamp en kamp allerede efter en uges træning og den sagde jeg ja til, så ugen efter stod slaget. Sjovt nok havde jeg regnet med at skulle kæmpe mod en falang, men overrasket blev jeg, da det viste sig at være en thai på ca. 185 cm (gennemsnitshøjden er væsentligt lavere).
  Kampen varede 2 runder og endte i en KO sejr til mig, da jeg fangede ham med en god slagserie.

  Jeg er tilbage om ca. 2 uger, og tager en masse tekniske lækkerier med tilbage til øvet holdet, og selvfølgelig håndmadder til sparring:-)

  Ses snart :-)

  Alfred”Leave a reply

Cancel reply