• Muay Thai: Rent bord til Upcoming Fighters i weekenden

    De tre CSAere gjorde i weekenden rent bord ved Upcoming Fighters, da de hev tre sejre hjem ud af tre mulige.

    Carsten “The Merlin of Muay Thai” Olesen vandt sin anden kamp på kun halvanden måned. Den løb over fire hårde runder, hvor Carsten gik frem og tromlede sin modstander med gode tunge slag og velplaceret knæ. Modstanderen kom ind og leverede god boksning og hårde low kick, men Carsten havde luret det og havde gode parader, så sejren blev vundet på viljestyrke :)

    Jesper ”The Magician” Lund lavede en ren opvisning, efter at været udsat for en svinestreg af et spark i skridtet i første runde. Han fik sin modstandere til tælling 3 gange, men modstanderen blev reddet af klokken hver gang. Han sendte sin modstander til tælling på Superman punch, high kick og et frontspark fra helvede. Han havde desuden overskud til at lave spinning backfist og flyvespark – modstanderen fik ikke et ben til jorden og kom aldrig igang.

    Nicolai ” TechNico” Nancovski vinder 3-0 på dommerstemmer efter at have fået sin modstander til tælling 2 gange i første runde. I anden runde gik Nico in for the kill, men modstanderen havde gode parader og trak clinchen et par gange. Resten af kampen begyndte modstanderen at komme lidt igen, men Nico brugte sin spark og slag til at holde ham nede.

    Alle 3 gjorde flot figur og viste flaget for CSA.dk, Vi glæder os til at se mere til dem i i ringen i den nære fremtid!